Community Status Updates
sakura_^^92 → dennisuke
Hi ^^ you speak jappanese ? i really like it ** and i want to learn it ^^
I speak greek but i don't read and write it ^^''''''''
do you like naruto ? and what alse ? ^^
I like a lotsof ane and manga ^^
Oct 09 2008 22:15
louna22 → anime-dono
Ευχαριστώ πολύ για τα dvd φιλαράκι!
Πόσο χρόνο μου δίνεις για να τα αντιγράψω?
Oct 09 2008 22:15
Adventurer → Always_Bleeding
Δε βλεπω κινηση στην αλυσιδα σου δυστυχως.. θελεις να την αφησουμε λιγο ακομα μηπως υπαρξει ενδιαφερον;
Oct 09 2008 19:57
Adventurer → Hazuki
Ευχαριστω, παντα βαζω τα δυνατα μου να βγαζω οσο ποιοτικοτερες φωτογραφιες γινεται :P
Επ'ευκαιριας, εχεις πουθενα καμια λιστα ευκαιρη με τα ανιμε σου; Οχι οτι περιμενω να δω καποιο ανιμε που δεν εχω ηδη :tongue2: αλλα εχω απορια.
ΥΓ: Τωρα το ειδα, οποτε χρονια πολλα για πριν 5 μερες :laugh:
ΥΓ2: Μη χρησιμοποιειτε greeklish στις απαντησεις σας λεμεεε!:burningbe3:
Oct 09 2008 19:24
the_second_child → Nerethil
[COLOR=RoyalBlue][B]Είσαι ο λόγος που μπήκα στο anime.gr μετά απο κάτι χρόνια για να ποστάρω κάτι. "^^ Ενδιαφέρον το post σου στο thread για το death note άρθρο. ^^[/B][/COLOR]
Oct 09 2008 19:16
Etemon → Phantom Duck
Μα και ποιος σου είπε οτι τα έχουνε Postarei?Τα επεισοδεια κυκλοφορούνε επίσημα μονο στην Anime-Greek.
Oct 09 2008 17:23
Nerethil → mono
Χίλια συγγνώμη αγαπητή Mono, δεν το ήθελα! Γενικά με την κατάσταση που επικρατεί στο internet, έχω υιοθετήσει την άποψη του ότι όλοι είναι aρσενικoi, μέχρι αποδείξεως του αντίθετου(απο το γνωστό "there are no girlz on teh intrawebs") .:nod: Και πάλι συγγνώμη! (και μπράβο σου που είσαι λογικός άνθρωπος. Always a pleasure to meet one)
Oct 09 2008 17:15
mono → Nerethil
βρε nerethil χαιρομαι που με θεωρεις λογικο ανθρωπο...αλλα να...ειμαι και κοριτσακι και αυτο το ο mono με πληγωσε...lol
Oct 09 2008 15:42
Glaurung → kazmir
[URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/5711-%C7-%E1%F0%EF%EA%E1%E8%DE%EB%F9%F3%E7-%F4%EF%F5-%EA%E1%F0%E9%F4%E1%EB%E9%F3%EC%EF%FD-7.html[/URL]
Επειδή μου φαίνεται οτι το έχεις ψάξει το θέμα ,μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις μερικά link στα ελληνκά ? Δεν θέλω να φανεί οτι δεν έχω όρεξη οτι ψάχνω ( πράγμα που είναι λογικό να μην σου αρέσει ) , απλώς επιδή είμαι 3 λυκείου και θα ήθελα να μπορώ να το τυπώσω και να το διαβάζω όταν έχω χρονο ... ευχαριστώ :nod:
Oct 09 2008 14:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed