Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Βασικά πιστεύω πως όσοι αγαπάνε το Saint Seiya ξέρουν ότι αυτό που βλέπουν είναι κακό για τα σημερινά δεδομένα αλλά το ευχαριστιούνται ειλικρινά (δεν μιλάω για το Lost Canvas). Δεν μπορώ να έχω άποψη για το manga γιατί δεν το έχω διαβάσει αλλά το manga, ναι είχε κακογραμμένους διαλόγους, κηρύγματα για φιλίας και ανδρισμού (σ' αυτό έτσι νόμιζε), έναν χτυπημένο που στη μισή σειρά τον άκουγες να λέει διαρκώς "Mama", τον Furuya Toru σε lead και, προσωπικά μιλώντας πάντα, το ευχαριστιόσουν γιατί... δεν ξέρω αν ήταν επειδή δεν μπορούσες να το πάρεις πολύ στα σοβαρά, το ευχαριστιόσουν. Για παράδειγμα, εκείνη η εικόνα που έχει στο review του. Ξέρεις τι είναι εκεί που κάθεσαι στο χωριό και κόβεις φλέβα να βλέπεις έναν αντίπαλο εκεί που νομίζει ότι νίκησε να πετά την πανοπλία του και να πηγαίνει να κάνει γυμνός το μπανάκι του στην παραλία παινεύοντας την ομορφιά του; Αυτές κι άλλες πολλές υπέροχες σκηνές προσφέρει το Saint Seiya. Έχω πολλές στο μυαλό αυτή τη στιγμή αλλά δεν λέει να τις γράψω. Πέρα από την πλάκα όμως, ναι δεν μετάιωσα ποτέ που το είδα. Τα OVA του ήταν πολύ καλά αν θες να δεις ένα σόνεν με "επικές" μάχες και σούπερ τεχνικές και είχε κάποιους χαρακτήρες που τους αγάπησα καθώς η σειρά προχωρούσε για Χ, Ψ λόγους. Αυτό που εκτίμησα ήταν οτι είχε αρκετά backstories σε μικρούς χαρακτήρες. Το Lost Canvas από την άλλη το θεωρώ πολύ καλό σαν shonen (βέβαια έχω και κάπως περίεργα γούστα). Το θέμα είναι να μην περιμένεις τίποτα βαθυστόχαστο. Κι επειδή είδα πως σου αρέσουν κάτι τέτοια, θα δεις πως έχουν μελετήσει και έχουν χρησιμοποιήσει αρκετά καλά μύθους που συνδέονται με ορισμένους αστερισμούς. (Μπορεί να σου στείλω έτοιμα trivia για τη σειρά μέσα στις επόμενες μέρες). Αν το ξεκινήσεις σήμερα και σου αρέσουν τα πρώτα επεισόδια, μην σου πω ότι θα προχωρήσεις και στη δεύτερη. Το θέμα είναι πόσο θα σου πάρει να κατεβάσεις τη δεύτερη σαιζόν γιατί δεν υπάρχει στο bakabt :p
Feb 23 2012 23:34
Photo

GhostPrince → Kai

εχουμε κανα ινφο για 3τη σεασον..ή μπα? :P (με βλεπω να μπαινω και γω με κανα set απ'αυτη τη σειρα εντομεταχυ...shishishi~) xD
Feb 23 2012 23:31
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Τέλεια! Χαίρομαι που το ακούω! Βασικά, είχε τύχει να διαβάσω [URL="http://www.animenewsnetwork.com/house-of-1000-manga/2010-11-18"]το άρθρο του Jason Thompson για το manga[/URL], το οποίο ο τύπος υπερασπιζόταν με τη θέρμη του ψύχραιμου fan ("Ναι, ΟΚ, τα ψυχεδελικά background έγιναν με πρωτόγονες τεχνικές φωτοαντιγραφής. But you what? It looks cool!"). Και σίγουρα τα σύγχρονα shounen χρωστάνε πολλά στο Saint Seiya, αν και αυτό δεν λέει τίποτα για την ποιότητα του ιδίου (ναι, και το Naruto χρωστάει -υποτίθεται- στο DBZ, αλλά πέρα από κάτι παρωχημένους τύπους, ποιος κάθεται να το δει σήμερα; )... Έχω ξανά μάθημα στη σχολή την Τετάρτη! Προλαβαίνω να κατεβάσω τουλάχιστον το 1/4 της σεζόν, τι λες;
Feb 23 2012 23:18
Photo

redqueen → Kenny

ax ελεος θα χτυπησω το κεφαλι μου στο keyboard !!!!!αν σου πω οτι μεχρι να μου το πεις δν μπορουσα να το δω ..... τι να πω σε αγαπησε φαινεται xD
Feb 23 2012 23:10
Photo

Χαχαχα. Βασικά όταν είχα αρχίσει το manga του LC δεν είχα καμία επαφή με το Saint Seiya πέρα από το ότι ήθελα να το δω κάαααποια στιγμή και δεν είχα κανέναν πρόβλημα, πίστεψέ με. Τα πολύ βασικά πράγματα που χρειάζεσαι εξηγούνται και τα μόνο που λείπουν είναι κάποια trivia που δεν είναι απαραίτητα. Η μεταφορά είναι πολύ πιστή στο manga και όχι μόνο ξέρει το target group του αλλά έχει προσαρμοστεί και στην εποχή αφήνοντας απέξω άχρηστα σχόλια, κάτι τραγικούς διαλόγους που είχε το original και τις μπόλικες νεκραναστάσεις. Βασικά το παλιό στη συνέχεια ακολουθεί την πορεία πολλών σειρών την Jump (αρχίζουμε μια Arc σε στυλ τουρνουά και μετά ξεφεύγει το θέμα) αλλά από μπουνίδι, αίμαι, θανάτους, νεκραναστάσεις και πολλά άλλα έσκιζε. Για να το δεις πρέπει να εθιστείς τελείως και να μην σκέφτεσαι σε πολλές περιπτώσεις (να ξέρεις ότι σε χαλάει δηλαδή αλλά να μην μπορείς να το κόψεις). Έχει ενδιαφέρον όμως. Αρκετά σύγχρονα shonen έχουν δανειστεί στοιχεία του.
Feb 23 2012 23:10
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Yup :P
Feb 23 2012 23:02
Photo

Kenny → redqueen

Εγώ πάντως τη βλέπω την υπογραφή σου. Ποιο είναι το πρόβλημα;
Feb 23 2012 22:59
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Βασικά, η μόνη μου επαφή με το Saint Seiya franchise ήταν το πρώτο επεισόδιο της παλιάς σειράς, που είχε τόσο αίμα και μπουνίδι που σχεδόν τρόμαξα! (Καλά, για παιδάκια το προόριζαν αυτό;!) Το καινούριο instalment, πάντως, φαίνεται τουλάχιστον να ξέρει το target audience του. Μήπως πρέπει να ξέρω τίποτε ιδιαίτερο για το σύμπαν της σειράς πέρα από το ότι το cosmos είναι ένα πολύ cool όνομα για αυτό που οι νίντζα λένε "chakra" και οι Jedi "The Force";:)
Feb 23 2012 22:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Trivia Spitting Monster

[QUOTE=Trivia Spitting Monster;566188]A, πώς διέφυγε αυτό απ' το ραντάρ μου; Αφού όλοι λέτε τόσα καλά, λέω να το ξεκινήσω κι εγώ! Δεν μπορεί, τώρα θα το βρούμε το διαμαντάκι της χειμωνιάτικης σεζόν![/QUOTE] [SPOILER][img]http://estaticos03.cache.el-mundo.net/elmundo/imagenes/2011/10/20/cultura/1319063437_1.jpg[/img][/SPOILER] [SPOILER][img]http://www.stevekmccoy.com/.a/6a00d83452063969e20128768a6326970c-800wi[/img][/SPOILER] Success! Πολύ χάρηκα που θα το αρχίσεις :if:
Feb 23 2012 22:55
Photo

redqueen → Kenny

Mr Kenny εχω ενα θεματακι και δν μπορω να βαλω signature ...can you help me plz?
Feb 23 2012 22:54
Photo

[QUOTE=Trivia Spitting Monster;566188]A, πώς διέφυγε αυτό απ' το ραντάρ μου; Αφού όλοι λέτε τόσα καλά, λέω να το ξεκινήσω κι εγώ! Δεν μπορεί, τώρα θα το βρούμε το διαμαντάκι της χειμωνιάτικης σεζόν![/QUOTE] :if: Η προθυμία σου να νιώσεις το Cosmos μετά από ένα απλό κάλεσμα με συγκινεί βαθύτατα και θα μείνει στην καρδιά μου.
Feb 23 2012 22:53
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Σ ευχαριστώ, τώρα πάει ρολόι.
Feb 23 2012 22:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Φφφφφφφφφφφφφφφφ. Πλάκα κάνεις? Ωραία λοιπόν, αφού έτσι το θέλεις...θα το κάνω πιο μετά για να αναγκαστείς να με δεχθείς λόγω της φοβερής ανωτερότητάς μου.
Feb 23 2012 22:06
Photo

Kenny → OdyMonaxos

Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα χθες. Καθάρισε τα cookies και το ιστορικό του browser σου και δοκίμασε ξανά.
Feb 23 2012 22:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:tensai: They won't, I'm the president. Ποιος άλλος θα είχε τόσο ευρηματική και πρακτική ιδέα;
Feb 23 2012 21:52