Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σε πείσμα δικό σου θα κάνω αίτηση...κι όταν την κάνω, θα με δεχτούνε!
Feb 23 2012 21:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
:tensai: How naive. Αν δεν καταφέρεις να μπεις στην Π.Ο.Σ.Κ. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Σοβαρών Κακών) δεν θα φτάσεις ποτέ στο επίπεδό μας.
Feb 23 2012 21:45
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ώστε έτσι είσαι ε?
Καλά λοιπόν. Όταν μεγαλώσω και γίνω και γω σοβαρή, θα δεις κι εσύ και οι υπόλοιποι τι έχετε να πάθετε.
Feb 23 2012 21:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όλοι οι "σοβαροί" κακοί δηλώνουν πως έχουν secret hide-out. Δεν είσαι μία από εμάς, δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα.
Feb 23 2012 21:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .Humph! Αν ήξερες για το secret hide out it wouldn't be so secret now would it? Αλλά είναι τόσο secret που ούτε καν εγώ-εε, δηλαδή η μαμά μου ξέρει!
Feb 23 2012 21:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
:try: Come at me, bro. Δεν θα μπορέσεις ποτέ να συναγωνιστείς τα σχέδιά μου για παγκόσμια κυριαρχία.
:tensai: Εσύ δεν έχεις καν secret hide-out.
Feb 23 2012 21:15
OdyMonaxos → Kenny
Να σου πω ρε συ, έχω τεχνικό πρόβλημα. Για κάποιο λόγο έχε κολλήσει το προφίλ μου από χτες το βράδι και δεν μου δείχνει τα νέα Vms, έχει κολλήσει στο προτελευταίο vm του plotolp, δεν αλλάζει skin (από s. green σε s. blue) και με log out και πάλι log in δεν αλλάζει κάτι. Ξέρεις τ μπορεί να φταίει;
Feb 23 2012 20:27
Zane → Kaidou
Ε λίγο οι υποχρεώσεις,λίγο οι άλλες δραστηριότητες πάσης φύσεως,το ψιλοξέχασα το forum.Βέβαια όταν το θυμηθώ και βρω την ευκαίρια,μπαίνω που και που
Mεγειά και το νέο name;)
Μόνο πρόσεξε μην με spoiler-ιάσεις,καθ ότι έχω και πολύυυυυ καιρό να διαβάσω το manga(πλέον σε καμιά 7-8αριά επεισόδια θα βλέπω το anime χωρίς να ξέρω τι θα γίνει :D άξιζε η αναμονή)
Feb 23 2012 20:09
Zane → Lord Leon
Ναι σωστή παρατήρηση,θα το αλλάξω.Βέβαια έχουν περάσει 2 μέρες και τώρα είδα το σχόλιό σου,οπότε μάλλον όσοι είναι να το δουν το είδαν ήδη:'D
Vms δεν γίνεται να διαγράψει ένα μέλος νομίζω,oύτε αυτά που είναι στο prof του
Feb 23 2012 19:58
Lord Leon → Theodore :D
Einai apo ta pio gamata ava kai sig set pou exw dei ever. pigaine na sto va8mologisoun gia na meinei stin istoria.
Feb 23 2012 19:07
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Μη λες Cosmos γιατί τώρα βλέπω τα τελευταία επεισόδια του Saint Seiya και είμαι και στο κλίμα!
Feb 23 2012 18:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed