Community Status Updates
Night Wizard Seal → Zouhan
So happy and jealous!
Συγχαρητήρια ρε!
Άντε και στα δικά μας :P
Feb 24 2012 14:46
Darthnicolas → Hellraider
Όχι και ιδιαίτερα >.<
Έχω χαθεί λόγω σχολής κλπ, η οποία απλά δεν τελειώνει...
Feb 24 2012 14:34
Mike The Great → zoro77
Για να παρεις μια προκριση και πισω θα παιξεις και θα επιτεθεις και ολα θα τα κανεις.Αναλογα με την περισταση.Φυσικα και πρεπει να εχεις και τυχη οπως ειχαν και αυτοι σε μερικες φασεις.Απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο και στον αβρρααμ παρ'ολο που ειναι πιο γρηγορος ο Μαρτινς τον κυνηγησε και του πηρε την μπαλα αψογα.Αν εμπαινε τοτε το γκολ θα αλλαζαν πολλα.
Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?Επειδη εγω δεν παρακολουθησει καθολου την Μεταλιστ στους ομιλους,η αμυνα της πως ειναι?καλη ή χονι?Γιατι με την Σαλσμπουργκ και στα 2 παιχνιδια ειναι ζυτημα να εκαναν 4 φασεις και δεν εχω εικονα για την αμυνα τους.ΑΚουσα φυσικα οτιδεν εχει χασει ως τωρα αλλα επειδη μου λεγες οτι ψιλοπαρακολουθουσες ηθελα την αποψη σου.
Feb 24 2012 12:04
Kai → Trivia Spitting Monster
Κάτι τέτοιο. Να φανταστείς ότι την συγκεκριμένη review που έστειλες την είχα προσπεράσει επειδή ήταν για το manga αλλά διαβάζοντας κάποια κομμάτια χθες μετά βίας και κόπων (δεν εννοώ ότι ήταν κακή, απλά τζούζαν τα μάτια μου) βρήκα τον εαυτό μου πολλές φορές να γνέφει καταφατικά, ειδικά στην παράγραφο που μιλάει για τον μαζοχισμό των χαρακτήρων.
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά το δικό μου το χωριό δεν μ' αρέσει όχι τόσο σαν τόπος αλλά λόγω της νοοτροπίας που έχουν εκεί τα νεαρά άτομα, το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον. "[I]Θα σηκωθείς αργά το πρωί, θα πας στη θάλασσα, θα κάτσεις με τις ώωωωρες, θα γυρίσεις, θα κάνεις μπάνιο, θα φας (να μπεις και σε κανένα facebook βρε παιδί μου), θα ξαναπας στην θάλασσα και το βράδυ θα πας απαραίτητα στο μπαράκι. Κάθε μέρα, έτσι;[/I]" διαφορετικά δεν έχεις ζωή... Όχι. Ευχαριστώ, [I]δεν[/I] θα πάρω.
Στο συγκεκριμένο τα hack n' s;ash αρχίζουν αμέσως-αμέσως οπότε όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να περιμένεις τη δεύτερη σαιζόν αλλά στην δεύτερη θα δεις και περισσότερο. Το κλίμα τους φυσικά είναι τελείως διαφορετικό. Θα αποφύγω να τα συγκρίνω γιατί είναι φανερό ότι το SS:LC μ' αρέσει περισσότερο και φυσικά γιατί το F/Ζ δεν το έχουμε δει ολοκληρωμένο ακόμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι το έκτρωμα Fate/Stay Night είχε σποιλαρει το τέλος του προηγούμενου πολέμου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που το άρχισα...
Μπορείς να την βρεις τη δεύτερη σαιζόν στο nyaa, απλά θα πρέπει να τα κατεβάσεις 1-1.
Feb 24 2012 09:23
Warchief → Trivia Spitting Monster
Είμαι πάντα έτοιμος για μια συζήτηση περί της Sakura!
Καλό βράδυ.
Feb 24 2012 02:14
Trivia Spitting Monster → Warchief
Τώρα θα ήθελα πάρα πολύ να μπω στο nostalgia trip, αλλά είναι περασμένη η ώρα και έχω αρχίσει να χασμουριέμαι (πέρασε η επίδραση του τονωτικού Precure!). Αν θες, πάντως, τα ξαναλέμε για το CCS (και τις CLAMP, γενικότερα) κάποια άλλη στιγμή! Για την ώρα, καληνύχτα!
Feb 24 2012 02:11
zoro77 → Mike The Great
Tραγικοι κοιτα να δεις δεν το εννοω ακριβως με την εννοια αυτη. Εννοω οτι παιξαμε στην εδρα μας πολυ φοβισμενα και πισω και κλειστηκαμε κατι που δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια της ομαδας του Ερνεσταρου. Γι αυτο μου την εδωσε λιγο. Εννοειται και μπραβο στην ομαδα. Εχουμε τυχη στην διοργανωση. Πρεπει να το κυνηγησουμε! Μπορει η Μεταλιστ να πεταει 4αρες αλλα πιστευω εχουμε πολυ εμπειρη,δεμενη και με πλανο ομαδα. Πιστευω θα περασουμε. Βλεπουμε φυσικα. Και αν περασουμε μετα δεν ξερεις μπορει να τυχουμε και ευκολη κληρωση παλι. Μεχρι τοτε ομως ας περασουμε. Θα μας δωσει μια καλη εικονα μια προκριση εστω στα προημιτελικα!
Καληνυχτιζω για σημερα!
Feb 24 2012 02:05
Mike The Great → zoro77
Σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση και την παρωρμηση.
Την αποψη μου για σημερα για το 2ο ημιχρονο την ειπα στο αντιστοιχο Thread.(αν θες μπες και δες την)
Και τωρα Μεταλιστ,για να δουμε....
Feb 24 2012 01:53
Putin → Zentsugi
Βρε φίλε θα ήταν όμορφα αν επισήμανες πότε μιλάς για το Kizumonogatari/οποιοδήποτε άλλο monogatari στο θρεντ του Nise, μιας και ανοίγω σπόιλερς ελεύθερα νομίζοντας πως θα μιλάτε για το τελευταίο.
Δε σποϊλεριάστηκα, με το που είδα Kizu το έκλεισα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Feb 24 2012 01:49
Kaidou → Theodore :D
Νταξει,να καταλαβω πως δεν επιασες το νοημα του set μου(που ειναι οτι το τσιγαρο καει τον εγκεφαλο :P),αλλα τι δεν σ'αρεσει στο avatar μου;I mean,ειναι ενας τελεια σχεδιασμενος τυπας που καπνιζει απο εναν πολυ ταλαντουχο illustrator ονοματι Sam Spratt!!
Here is the link [URL="http://samspratt.com/"]Sam Spratt | Homepage[/URL] googlare τον να δεις την δουλεια του!!Με αδικισες theodore μονο αυτο εχω να πω!!!:smokingg:
[YOUTUBE]HIO237neuN4[/YOUTUBE]
Edit:Ποτε δεν ειναι αργα να παραδεχτεις οτι ζηλεψες την τελειοτητα του set μου!![IMG]http://s17.postimage.org/5iv8j58rf/th_113.gif[/IMG]
Feb 24 2012 01:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed