Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:canthelp: Τουλάχιστον,ένιωσες το Cosmos. Κάτι είναι κι αυτό....
Feb 23 2012 18:10
Photo

Botsun → Mad_Hatter

[QUOTE]αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον[/QUOTE] Αυτό,αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Θεωρώ,πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.O Killua,με την εμπειρία του στις μάχες ξέρει πότε να υποχωρεί κτλ ενώ,ο Gon του μαθαίνει την αξία της φιλίας και γενικότερα απλών καθημερινών πραγμάτων που δεν τα έμαθε από την οικογένειά του. Για τον Kurapika,ελπίζω να μας τον δείξει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες,να'χει γίνει αρχηγός της μαφίας και imba. Also,ο Hisoka είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας.Μάλλον,επειδή pwnαρει το σύμπαν,αν και πιστεύω πως πρέπει να μας δείξει κάποια εξέλιξη στις ικανότητές του.
Feb 23 2012 17:58
Photo

Cassiel → GensenUzumaki

ΟΚ έλεγα μήπως,γιατί υπέπεσε στην αντίληψη μου ότι θα κάνει/έκανε Misa αυτόν τον καιρό και είπα μήπως είσαστε το ίδιο άτομο:)
Feb 23 2012 17:53
Photo

Mad_Hatter → Botsun

Και εμένα με ανυσηχεί μη μείνει ο Killua εκτός πλοκής. Με τον Kurapika, ok ανέχεται, αλλά o killua απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του Gon πλέον, πρέπει να παίρνει προτεραιότητα από τον Ging. To θυμάμε από παλία το set σου, i approve xd
Feb 23 2012 17:48
Photo

GensenUzumaki → Cassiel

kamia sxesh:)
Feb 23 2012 17:33
Photo

GensenUzumaki

Kamia sxesh:)
Feb 23 2012 17:31
Photo

Kaidou → Mad_Hatter

Το καταλαβα. :) Btw,καλα κανεις και τα λες αυτα.Σε τετοια thread ευκολα γινονται καυγαδες,αν και νομιζω πως τα πολα fanboys εχουν αραιωσει στο forum ή εχουν διορθωθει :P
Feb 23 2012 17:04
Photo

Botsun → Mad_Hatter

Θα μου άρεσε περισσότερο,να γίνει το time skip αλλά αφού ξαναβρεθούν ο Killua me ton Gon.Γιατί φοβάμαι,πως μετά θα απλώσει πολύ η πλοκή και θα κάνουμε να τον δούμε καμιά 150αρια κεφάλαια,όπως συναίβει με τον Kurapica !! T__T Τσέκαρε και το σετ μου!! :3
Feb 23 2012 16:37
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

. . .Hai, Spynny-sensei. . . :nod:
Feb 23 2012 16:19
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;566034]Μια σημείωση: πόσο ζωή παίζει να [B]μην[/B] έχω όταν κάθομαι και ψάχνω κι αναλύω αυτά τα πράγματα με τέτοιους όρους? :emptyonexg1:[/QUOTE]Απ' τη στιγμή που έχεις "Complete!" κάτω από το nickname σου, έχεις αποχαιρετήσει τη ζωή σου long ago. You're one of us now.
Feb 23 2012 16:17
Photo

Kai → Dorothy

Πόσα λέγανε < Τι λέγανε Όταν είναι πιο διασκεδαστικό να lurkάρεις σε ξένα forums απ' ό,τι να γράφεις στο συγκεκριμένο, ξέρεις ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα.
Feb 23 2012 16:03
Photo

Dio Brando → Warchief

Εχω τρελα για αυτο.Απλα ειναι το καλυτερο. Ευχαριστω =]
Feb 23 2012 16:00
Photo

Dorothy → Kai

Πολλά λέγανε, το δικό μου ποστ βγήκε μικρό :hahaha:
Feb 23 2012 15:57
Photo

Warchief → Dio Brando

Αρκετά καλά posts για το One Piece. Μωρέ μπράβο!
Feb 23 2012 15:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dorothy

Δε σε αδικώκαι σίγουρα δε σε κατακρίνω, εξάλλου δε μπορεί είδες όλα τα posts μου. :3
Feb 23 2012 15:54