Community Status Updates
Theodore :D → Kaidou
Χαχα, έλα σιγά.
Το avatar μπορεί να του έδινα και 5.
Το signature 1 χαλαρά, όμως. Sorry ;_;
Feb 24 2012 01:32
Kaidou → Theodore :D
Eisai austiros kai adikos!!:smokingg:
To ava mou ta spaei,kai i sig mou einai mia xara!!Eee,oxi kai 1 re aderfe.Nta3ei gia to 4 ouden sxolio...
Feb 24 2012 01:23
Kaidou → Zane
Well,δεν εχει γινει κατι το συνταρακτικο ακομα σαν γεγονος,γιατι αποκαλυψεις εχουν γινει,κυριως στο τελος του arc...
Για το στοιχημα που βαλαμε(μην νομιζεις οτι το εχω ξεχασει :P)την γλυτωσες τυχερουλι διοτι το alter εχει κλεισει και συνεπως δεν εχει παρατραγουδα. :P
Feb 24 2012 01:17
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Συγχαρητηρια μαν για το πτυχιο... εισαι πραγματικα μεγαλο αλανι, μεγαλυτερο και απο τον Ibrahimovic... ενταξει οχι και τοσο.
θα σου φερω την κορη μου να της μαθεις Ιαπωνικα...
>αν ποτε παντρευτω
>και κανω παιδια
>και κορη
Feb 24 2012 00:53
Hyuuga_Nikorasu → Kenny
[QUOTE=Kenny;566189]Hyuuga_Nikorasu, πάντα εκτιμώ τα posts σου σ' αυτό το thread. Κάθε φορά θα μάθω από σένα ένα καλό συγκρότημα που δύσκολα θα ανακάλυπτα μόνος μου. Τους μεσοποταμιανούς Melechesh ακόμα τους ακούω BTW.[/QUOTE]
thanks man! και εγώ τσεκάρω τις προτάσεις σου εννοείται...
ξέρεις με το μεταλ και την μουσική γενικότερα με πιανει συνεχεια η αναγκη να ακουω περισσοτερα και διαφορα (κατι σαν εξαρτηση) και χανομαι στα απειρα συγκροτηματα που υπαρχουν... εχω τουλαχιστον μια 30αρα συγκροτηματα στη must hear list που έχω ακουσει κομματι τους διασπαρτα απο καπου και πρεπει να τους τσεκαρω.
Feb 24 2012 00:48
OdyMonaxos → GhostPrince
Νομίζω ένα μικρό OVA. Αλλά για μάνγκα 9 10 τόμων. Γενικά δεν πολυβλέπω, κυρίως διαβάζω.
Feb 24 2012 00:48
GhostPrince → OdyMonaxos
μπα..δεν ειμαι και τοσο αυτου του στυλ :P αλλα ισος να του ριξω καμια ματια καπια στιγμη, αν ειναι καλο :P ανιμε/ova δεν εχει βγει μ'αυτο ετσι?
χαχα...πες τα :P
Feb 24 2012 00:46
OdyMonaxos → GhostPrince
Το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2157"]Battle Angel Alita[/URL] είναι seinen από τα 90s. Cyborgs, Cyberpunk, δυστοπία, με μια μάλλον καλόκαρδη πρωταγωνίστρια, αν και είμαι στις αρχές. Γενικά προτιμώ female leads στα shonen και male στα seinen. Το λένε και Gunnm, και ένα σήκουελ, το Last Order, είναι ongoing. Έχει και banner εδώ. [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/banners/banner044.jpg[/IMG]
Edit: Λέγεται και Gunnm. Με 2 n. Πας να το πεις και περνάει όλο από τη μύτη σα να 'σαι μπουκωμένος. FAIL!!
Saint Seyia... Η προπαγάνδα των Kai και Zura αποδίδει.
Feb 24 2012 00:32
zoro77 → Mike The Great
Περασαμε!!
Τελικα δεν πηγα. Δεν εκατσε αυτη την φορα. Αλλα δεν με νοιαζει!
Τελικα ειχες δικιο με το αγχος. Χωρις λογο η ομαδα αγχωθηκε στο β ημιχρονο. Δεν υπηρχε λογος κι ολας. Επαιξε καλα στο α, εβαλε και γκολ.. Τεσπα σημασια ειναι που περασαμε. Μακαρι παντως να μην ξαναδουμε τετοιο β ημιχρονο!
Μην ανησυχεις με τα μαθηματα. Με προγραμματακι πιστευω θα σου πανε ολα καλα. Συνεχισε την προσπαθεια που εκανες φετος και θα ανταμειφθεις!
Feb 24 2012 00:21
GhostPrince → OdyMonaxos
Η αλη μου λε οτι της εκανες τη ζωη δυσκολη κιεχει διαβασμα...buuhu..xD αχαχα...ελα σε ξεχασα :P Battle Angel Alita..πως ειναι? δεν το εχω ακουσει :P
εγω βλεπω πολλα και διαφορα...τωρα συγκεκριμενα ξεκινησα το chihaya furu, ενδιαφερον ειναι :D και τελιωσα το saint seiya(πολυ καλο)...απο μανγκα διαβαζω μερικα on-going περα απο OP-hitman, ξεκινησα τα tokyo ravens(καλουτσικο), city of the dead sorcerer(ενδιαφερον, αν και δεν εχει δειξει και πολλα ακομα)...και σημερα ξεκινησα το Variante, πολυ φαση φαινεται να χει, αν κιακομα αρχη ειμαι, horror manga :P
Feb 24 2012 00:19
OdyMonaxos → GhostPrince
ΜΠΟΥ!!! Μεσιέ, εσύ από άνιμε-μάνγκα; (έφτιαξαν και τα Vms)
Feb 24 2012 00:12
Trivia Spitting Monster → Kai
Σαν ένοχη απόλαυση, δηλαδή; Δεν μπορώ να το καταλάβω, αλλά μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί οι δικές μου ένοχες απολαύσεις είναι προς πιο... μεταφυσική μεριά (βλ. το απερίγραπτο Speed Grapher ή το ανεκδιήγητο Demonbane). Και... Το Αγόρι με τη Μάσκα... lead; Κάτι δεν πάει καλά εδώ...
Πφφφφφ... Ναι, αυτό θα ήταν απίθανο, σίγουρα! (Απ' την άλλη, διακρίνω μια συνεχή κακεντρέχεια για την ελληνική επαρχία; Πότε "ήμασταν στο χωριό και βαριόμασταν", πότε "και τι άλλο να κάνεις στο χωριό;"... Μόνο εγώ διαβάζω γεμάτη ενδιαφέρον λογοτεχνία στο δικό μου χωριό; (ΟΚ, αυτό ήταν ειρωνεία, διάβασα την "Παναγία των Παρισίων" του Ουγκώ επειδή είχαμε αποκλειστεί στο χωριό απ' το χιόνι την περίοδο των Χριστουγέννων, το "Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται" γιατί ήταν Πάσχα και βαριόμουν να διαβάσω Χημεία ή τον Kenshin -για 3,978,079η φορά- και τον "Γιούγκερμαν" επειδή με έκαιγε ο ήλιος!)
Έχω από καιρό διαχωρίσει την ανάγκη μου για ωραία χορογραφημένες μάχες από μια αυστηρή ψυχογράφηση χαρακτήρων (αν τώρα τα δύο συμπίπτουν, τόσο το καλύτερο!). Ο λόγος που άντεξα το Fate/Zero και τα τσαλιμάκια με την 2η σεζόν είναι ακριβώς η όρεξή μου για hack 'n' slash 'n' flash διασκέδαση! Ίσως χαμηλώνω τα στάνταρ μου προσωρινά, αλλά και πάλι, δεν είναι μικρό κατόρθωμα να πωρώσεις, έστω και για ένα εικοσάλεπτο, νεαρή ενήλικα με μάχες μυθικών ηρώων με χτυπητά ονόματα, σε σημείο να ψάξει τα ποιήματα στα οποία αυτοί εμφανίζονται αργότερα!
Ε, αναγκαστικά, ίσως το δω online, αν δεν βρω το υπόλοιπο. Ξέρω, ντροπή, αλλά κάπως πρέπει να ζήσουμε κι εμείς! Στην τελική, αν είναι καλό, μέχρι και raw θα το κατεβάσω!
Feb 23 2012 23:55
Kai → GhostPrince
Μπα, περιμένουμε αλλά τζίφος. Θα πέσει πολύ Saint Seiya φέτος όμως επειδή έχει επέτειο και ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες.
:p Μπες κι εσύ με κανένα σετ για shameless promo.
Feb 23 2012 23:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed