Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Την Mπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας ΔΕΝ την ξαναπερνατε in a million of years οπως λεει και η magic ball! Με Μακαμπι και με πλεονεκτημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Διπλο ισως υπαρχει μια πιθανοτητα να παρετε στην Βαρκελωνη αλλα να στε σταθεροι και στις 4-5 αναμετρησεςις που θα χετε με βαση της εικονας σας φετος με τιποτα. Τωρα για μας, χασαμε την ψυχολογια μας λιγακι αλλα πιστευω ο νομος του ΣΕΦ θα μιλησει. Η προσωπικοτητα της ομαδας μου ειναι σαφως πιο μεγαλη και πιο ιστορικη απο τους πρωτοεμφανιζομενους. Οχι οτι κοβω και τον π. μου οτι θα κερδισουμε αλλα ειναι θεμα πιστης στην ομαδα :-P
Feb 24 2012 16:55
Photo

redqueen → Kai

χεχε I know what you mean:smokingg: κι εγω ετσι σκεφτομουν ν τ κανω αλλα απλα δν εχω ιδεα xD
Feb 24 2012 16:47
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Προσωπικά θα προτιμούσα ίσως να παίξω με τη Μπαρτσελόνα παρά με την Μακάμπι που παραπαίει αλλά έχει τεράστια προσωπικότητα σαν ομάδα. Πάντως μετά τα χτεσινά δεν πολυανησυχώ, γιατί κάναμε την ήττα εκεί που δεν έκρινε τίποτα και την κάναμε πολύ εύκολα. Όλη την ώρα Διαμαντίδη Μπατίστ που είναι αρνητικοί... Ο Λόγκαν και ο ο Βουγιούκας να γυαλίζουν πάγκο αφού ροκάνισαν τη διαφορά... Ούτε μισό ποστάρισμα... Δεν ήταν πως παίξαμε και μας νίκησαν, ήταν πως δεν παίξαμε. Για σας ανησυχώ λίγο. Η Γαλατά πάει τρέηλερ. Και δεν είναι οι κλασσικοί πανηγυρτζήδες Τούρκοι που παίζουν όπως λάχει.
Feb 24 2012 16:32
Photo

Kai → redqueen

Κατεβάζω με torrent, λίγα λεπτά και καθάρισες, το βλέπεις όποτε θες. Όσο να'ναι είναι καλύτερη ανάλυση και δεν να κάνει load το επεισόδιο. Ακόμα θυμάμαι τις παλιές βασανιστικές εποχές που εκεί που έβλεπες όμορφα κι ωραία το επεισόδιο έμενε στην μέση και έβγαινε το σήμα "loading..." ή "buffering...".
Feb 24 2012 16:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Πολύ ωραίο, αλλά πέθανα στα γέλια με το όνομα του λινκ.
Feb 24 2012 16:25
Photo

zoro77 → OdyMonaxos

Koντρα στον Λαθοβιτς θα περασουμε ευκολα ή δυσκολα. Τωρα για εσας χμμμ ειστε πολυ ασταθης ομαδα αλλα ισως να κερδισετε γιατι νταεξι εχετ παρει αλλα κι αλλα ματς, στο Καζαν θα κολωσετε? Ασε που η Ουνιξ δεν δειχνει και αυτη να παταει καλα τωρα.
Feb 24 2012 16:23
Photo

redqueen → Kai

τπτ δν κανει μν το συζητας xD:):) απλα εγω εχω συνηθισει απο εκει ... εσυ πς βλεπεις ????
Feb 24 2012 16:22
Photo

OdyMonaxos → zoro77

Μακάμπι ή Μπαρτσελόνα;; Πως τα βλέπεις κόντρα στον Λάθοβιτς;
Feb 24 2012 16:16
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

[url=http://www.pixiv.net/member_illust.php?mode=big&illust_id=25184713]γ€ζ•‘ζΈγ€/γ€hyehwaγ€γ®γ‚¤γƒ©γ‚Ήγƒ [pixiv][/url]
Feb 24 2012 16:13
Photo

zoro77 → Mike The Great

Kοιτα ισχυει αυτο που λες με την αμυνα αλλα πχ η μπαρτσελονα θα το κανε αυτο? Νταξει λεω ενα τραβηγμενο παρδειγμα. αλλα θελω να σου πω οτι η Ρουμπιν δεν ηταν καλυτερη ομαδα απο μας για να τραβηχτουμε τοσο πισω. Τεσπα σημασια εχει που περασαμε. Και μενα μ αρεσε αυτο του Αβρααμ. Ο Μαρτινς(νομιζω) ειναι ενας απο τους πιο γρηγορους παιχτες στον κοσμο. Ευτυχως που και ο Αβρααμ εχει καλη ταχυτητα για κεντρικο αμυντικο και τον σταματησε! Τωρα για την Μεταλιστ δεν την γνωριζω καθολου! Οταν ειπα ψιλοπαρακολουθουσα εννοουσα την Σαλτζμπουργκ μονο για τα αποτελεσμα τα που εφερνε και τα κοιταζα και ειχα παρατηρησει οτι στην εδρα της ηταν παρα πολυ σκληρο καρυδι. Αυτο μονο. Πιστευω οτι η Μεταλιστ ειναι μια ενθουσιωδης ομαδα με καλους μεσοεπιθετικους. Αν τους παρουμε τον ψυχολογικο αερα πιστευβ θα περασουμε. Και εχουμε εμπειρους που μπορουν να το κανουν αυτο. Θα φανει στην πορεια!
Feb 24 2012 16:12
Photo

Kai → redqueen

:sigh2: Streaming, ε; Έχω ξεσυνηθίσει το streaming οπότε μάλλον θα περιμένω αλλά σ' ευχαριστώ πολύ. Τζάμπα σ' έβαλα σε κόπο.
Feb 24 2012 16:01
Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

im 12 and what is this
Feb 24 2012 15:54
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών κ' Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας (phew). Y da question?
Feb 24 2012 15:53
Photo

kakashi sensei → galexia

thanks για την πληροφορια :)
Feb 24 2012 15:45
Photo

Night Wizard Seal → Zouhan

Τίποτα. Παρεμπιπτόντως, σε ποια σχολή είσαι; :P
Feb 24 2012 15:36