Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Camus

Γραφω εδω για να μη σπαμαρω αλλο το thread. :P Συγχαρητηρια για τη μετατροπη σε ελληνικα :drinks: και τωρα σου ευχομαι καλες ελληνικες συζητησεις! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι σου ζητησαν εναν μηνα και 300 Ευρω για λιγων λεπτων δουλεια. Ακομα και η εκμεταλλευση εχει τα ορια της!! Εχεις την αδεια μου να πας να πιασεις τους τεχνικους που στο ειπανε και να χρησιμοποιησεις βια:burningbe3: Πληκτρολογιο γιατι θελεις να αλλαξεις ειπαμε; Αν ειναι για να γραφει πανω τους ελληνικους χαρακτηρες, ετσι κι αλλιως ξερεις σε ποιο ελληνικο γραμμα αντιστοιχει το καθε κουμπι, ετσι δεν ειναι;
Oct 17 2008 16:57
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

ευχαριστώ για το add
Oct 17 2008 16:56
Photo

Zoro → GkLoc

Cause he is a bishie and he rules;) [και περίμενε να το δει κάποια κιώλας XDD]
Oct 17 2008 16:53
Photo

Noitora → Albatross

:nosey:τιποτα φιλε στο one piece σε πιο επεισοδιο βρισκεσαι?
Oct 17 2008 16:53
Photo

GkLoc → Zoro

ρε ουστ απο εδω που μου ανοιγεις και θεμα με τον Griffith...
Oct 17 2008 16:52
Photo

Tenshi → Dxs

Σορυ που αργησα να απαντησω...βλεπεις τρεχω με την πτυχιακη και δε προλαβαινω ουτε να απαντησω....ερμμμ βασικα εστειλα σε εναν απο τους αντιμ και τον ειπα αν μπορει !!! αν θες ντιτειλς σε ΠΜ :P
Oct 17 2008 16:08
Photo

Albatross → at3m

Εχεις δει καθόλου Yu-Gi-Oh Abridged? Επειδή από τα pics σου και το avatar φαίνεται πως έχεις επαφή πιστεύω θα σ'αρέσει! Link: [URL="http://www.anime.gr/forums/../anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1472-yu-gi-oh-abridged-series.html"]http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1472-yu-gi-oh-abridged-series.html[/URL]
Oct 17 2008 15:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

και να μας πουνε κατι, εχουμε με το μερος μας τον δημαρχο.. Λολ κι εγω σε αφηνω γιατι σε μιση ωρα εχω μαθη. κατ. και δεν εχω κανει ουτε μιση ασκηση... Damn Naruto and anime.gr u stole my study time :@ :@
Oct 17 2008 15:02
Photo

sleepless → at3m

welcome k thnx gia to request k gw:kakashithumbup:
Oct 17 2008 15:01
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Kαλά με τον νόμο δεν είστε (όπως και εμείς δλδ). Και στο δικό μας άκου τη ήρθε: Ο προιστάμενος, ένας εισαγγελέας, αστυνομία και.............. η πυροσβεστική:confused:. Εμείς πάντως μέχρι την Τρίτη θα είμαστε σίγουρα κλειστά...... Λοιπόν bye πάω να κάνω κάτι αγγούρια μαθηματικά.....
Oct 17 2008 14:47
Photo

Albatross → Noitora

Oct 17 2008 14:46
Photo

οοοh yeaaaah.. μας εκαναν μεγαλη μακ@κια, μας φεραν αστυνομικους και μπραβους επειδη το κλεισαμε την πρωτη μερα, κατι που απαγορευεται.. Καναμε πορεια μεχρι το δημαρχειο 200 παιδια, τα ειπαμε στο δημαρχο και ο δημαρχος πηρε το μερος μας.. και τωρα ειμαστε κλειστα και με το νομο.
Oct 17 2008 14:43
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσχετο Interestna kleino sxoleia.Καταλήψεις και εσείς;;;;
Oct 17 2008 14:39
Photo

Oχι περιμενα οτι θα το κανανε πολυ crappy... ****.. και ειμαστε ακομα στον Asuma... [COLOR=White]Κι αυτος ο βλακας ο Κισι σκοτωνει αβερτα κουβερτα απο δω και μπρος[/COLOR]... εεε ρε φιλε..
Oct 17 2008 14:36
Photo

Zoro → tsintori

Χαχα που να δεις εμάς την πρώτη αντίδραση:hihi2: Aφού συνήλθα της λεω μια "αυτό είναι για HOF" και δέχτηκε χωρίς πολλά παρακάλια γιατί νόμιζε έκανα πλακα(πολλές φορές απειλούμε ο ένας τον άλλο ότι θα βάλουμε κάποια ατάκα μας HOF αλλά δεν το κάνουμε,βέβαια εδώ την ρώτησα κανονικά,χωρίς απειλές)....και της το ρώτησα και 2 φορέςXDD Μετά που έιδε το πόσταρα έμεινε,αλλιώς ίσως δεν θα με είχε αφήσει να το βάλω....αλλά anw στο τέλος γελάσαμε όλοι...άστα,η γκάφα πέτυχε αυτή τη φορά!!:P
Oct 17 2008 14:34