Community Status Updates
Dante80 → Zoro
Ένα δωράκι από μένα...
[url]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/17-10-20088-18-48.jpg[/url]
[url=http://www.anime.gr/forums/members/i-lub-griffith-.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: I LUB GRIFFITH!!![/url]
Oct 17 2008 19:20
Nami-Swan → GkLoc
μπορει να κοιμηθω αυριο σπιτι σου γιατι θα συναντηθω με την Παναγιωτα το πρωι να παμε στους οδηγους γιατι θα κανουμε πεζοπορια Κρουστα-Καλο Χωριο.ΟΚ?Πως ελεγαν αυτο το ανιμ που κοιτουσαμε της προαλλες με τη μαγισσα που προσπαθουν να την σκοτωσουν δυο παιδια
Oct 17 2008 19:12
Phantom Duck → dennisuke
Χωρίς να θέλω να σας χαλάσω τη διάθεση, τα rmvb είναι ο container του παρελθόντος. Ευρέως χρησιμοποιούταν το 2002, και όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο συνεχίζει να πέφτει. Αν συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια πορεία, σε 3-4 χρόνια δεν θα βρίσκεται ίχνος του στο internet. Ο container του μέλλοντος είναι mkv/mp4. Το avi πέθανε. Το rm(vb) είναι νεκρό εδώ και κάτι χρόνια.
Πληροφοριακά, δεν μπορεί κάποιος να κάνει encode σε rm. Τα rm είναι επανακωδικοποίηση ήδη υπάρχωντων .avi (κυρίως) αρχείων. Αυτό σημαίνει πως ποιότητα εικόνας/ήχου είναι κατώτερη του αρχικού αρχείου. Δεν παύει να είναι ικανοποιητική για το μέγεθος που προσφέρει, όμως παραμένει κατώτερη.
Oct 17 2008 19:04
anime-dono → Noitora
Nothing, also αν θες μπορείς να κοιτάς αυτό το ->[URL="http://www.mahou.org/Showtime"]site[/URL]<- για το πότε παίζεται κάποιο anime, στην στήλη ETA δεξιά από κάθε τίτλο βλέπεις πόσες μέρες/ώρες μένουν μέχρι να παιχτεί το επόμενο επεισόδιο.:wis:
Oct 17 2008 19:01
Casshern → RiDeLub
thanks for the tip,αλλα δν φωναζα απλως εκεινην την στιγμη ειχα τα κεφαλαια οn xd
Oct 17 2008 18:52
anime-dono → Noitora
Την Κυριακή παίζεται Ιαπωνία όποτε από Δευτέρα,Τρίτη θα βγει και subed.
Oct 17 2008 18:50
Noitora → anime-dono
^^
απο οτι καταλαβα βλεπεις tales of the abyss?
μηπως ξερεις ποτε βγαινει το 4ο επεισοδιο?:canthelp:
Oct 17 2008 18:46
Casshern → Noitora
τπτ ρε φιλος ,κ πανε σε λιγο τσεκαρε την απαντηση μ στην ερωτηση σου για τα volumes
Oct 17 2008 18:08
Zoro → GkLoc
Καλά dude,chill:nanana:
Δεν είπα ότι διαφωνώ μαζί σου(αν και εσύ το παρακάνεις κατ'εμέ),αλλά απλώς ότι ο Griffith πριν την έκλειψη δεν ήταν τόσο κακός,αλλά ίσα ίσα πρόσφερε αρκετά στον Guts και στους Hawks.
Αυτός μετά την έκλειψη είναι αυτά που λες;)
Relax now tho,just my opinion,which differs (slightly) from yours :P
Oct 17 2008 17:56
Adventurer → iristella
Φερε μου εσυ τουρτα σοκολατα σε obento και δες τις αντιδρασεις μου. Σου εγγυωμαι πως ο Καμπαμαρου θα σου φαινεται φυσιολογικος σε συγκριση με μενα:burningbe3:
Θυμηθηκα πριν μερικα χρονια που πηγαινα στην εθνικη μεταφεροντας μια τουρτα σοκολατα για τα γενεθλια μιας φιλης μου και ξαφνικα χαλασε το αυτοκινητο. Προφανως μεχρι να ερθει βοηθεια, να παμε συνεργειο κτλ θα περνουσαν μερικες ωρες οποτε η καημενη η τουρτα δε θα αντεχε... σε αφηνω να φανταστεις τη συνεχεια:nbleed: (αν και tbh ουτε το ενα τεταρτο δεν καταφερα να φαω μονος μου :P ).
Δεν ειμαι ο ιδιος στην profile pic, αλλα την εχω κανει κι εγω τη συγκεκριμενη λαβη - σε εναν φιλο μου που μου προτεινε αγωνα παγκρατιου παλης αλλα εκανε το λαθος να με υποτιμησει:hehe: Γενικα μου αρεσουν πολυ οι πολεμικες τεχνες και εκανα και ο ιδιος παλια. Τωρα πλεον αρκουμαι κυριως να παρακολουθω (και να τραβαω βιντεο) αλλους που τις εξασκουν - εχω παει ως θεατης σε τουρνουα kickboxing, παγκρατιου, taekwondo, ευελπιστω και judo στα κοντα, και εχω τραβηξει τα απειρα βιντεακια. Και ναι, το ξερω οτι τα αθληματα αυτα τα θεωρειτε βαρετα οι περισσοτερες κοπελες:shutup:
Oct 17 2008 17:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed