Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Zoro

Πάντως nero=νερό. Μιλάμε είχα πεθάνει στο γέλιο όταν το διάβασα.......
Oct 17 2008 14:29
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hi:. Kαλά δεν ήσουν ψυχολογικός προετοιμασμένη για το σημερινό naruto;;;;;; Στην κηδεία δλδ θα είσαι κάπως έτσι;;:nanteee:
Oct 17 2008 14:25
Photo

Zoro → tsintori

Ναι,οι τόνοι μόνο σε χαλάσανε,τα greeklish μάλλον είναι που θέλουν περιορισμό:nosey: ....αλλά δεν πρόκειτε,πολύ βολικά για το msn:P Επίσης δεν έφταιγα εγώ,αλλά αυτή,που αργεί να τα πιάσει:bleh: [COLOR=MediumTurquoise] [kidding kidding,αμοιβαία παρεξήγηση ήταν,έτσι και το δει αυτό θα με σκοτώσει >_<] [/COLOR]
Oct 17 2008 14:13
Photo

Namida → GkLoc

χε χε, μιας και είχε γεμίσει το θρεντ όλο τέτοια poll, είπα να κάνω ένα αστείο για αλλαγή
Oct 17 2008 14:12
Photo

GkLoc → Namida

ρε συ,τι ηταν αυτο το Thread ρεεεεεεε.....:hahaha:
Oct 17 2008 13:59
Photo

Shanks → GkLoc

ελα το εχω στο psp καλα θα πεσει πολυ πορωση αμα το παιξεις ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν καταλαβαινω τα γιαπονεζικα.......
Oct 17 2008 13:36
Photo

Ajairisu → Etemon

Thanx 4 the request !! :p
Oct 17 2008 13:29
Photo

GkLoc → Shanks

Πω αληθεια??? Το Θελω το θελω,παμε σημερα για μπαλα και αμα εχει κατεβει κρατα τοο Motto Mottoo..xD
Oct 17 2008 13:24
Photo

kkostas

Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ.. [B]Αν θυμαστε κατι βοηθηστε!!![/B]
Oct 17 2008 13:15
Photo

at3m → Sunabouzu

:wooi2:εγώ ευχαριστώ[IMG]http://www.freewebs.com/raijin-akuma2/yugi/darkmagicians.jpg[/IMG] [IMG]http://img171.imageshack.us/img171/5213/atembysta3.jpg[/IMG]
Oct 17 2008 13:14
Photo

Gregory_Gero → SetoKaiba

seto please anevase tpt apo mighty max.......eidika an exeis k tpt apo ypotiotlous me <>
Oct 17 2008 13:10
Photo

Sunabouzu → at3m

:hi:καλως ηρθες στο forum and thnx for the request
Oct 17 2008 13:09
Photo

Hazuki

Distihos ohi man, kolisa me kati pramatoudia edo [kala ntaxei evlepa House kai ta paratisa oula :P] Tespa, molis ti ftiaxo tha sou steilo link, logika mesa sti vdomada. Ta liem.
Oct 17 2008 13:04
Photo

phm → roriconfan

Roriconfan... Να σε ρωτήσω κάτι... Αφού δεν σου άρεσε τόσο το rurouni kenshin anime γιατί postάρεις συνέχεια; Δηλαδή έλεος στα περισσότερα theads για συγκεκριμένα anime που σε βλέπω να μπαίνεις, μπαίνεις για να τα θάψεις... Μήπως να έμπαινες καλύτερα περισσότερα στα threads από anime που σου αρέσουν περισσότερο; Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν έχεις δικαίωμα να λες την γνώμη σου. Αλλά όταν μπαίνεις σε ένα thread και επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι είναι χάλια, είναι εκνευριστικό για τους άλλους.
Oct 17 2008 12:59
Photo

at3m → Noitora

εγώ νομιζω οτι ειναί καλό
Oct 17 2008 12:46