Community Status Updates
tsintori → Zoro
Πάντως nero=νερό. Μιλάμε είχα πεθάνει στο γέλιο όταν το διάβασα.......
Oct 17 2008 14:29
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hi:.
Kαλά δεν ήσουν ψυχολογικός προετοιμασμένη για το σημερινό naruto;;;;;;
Στην κηδεία δλδ θα είσαι κάπως έτσι;;:nanteee:
Oct 17 2008 14:25
Zoro → tsintori
Ναι,οι τόνοι μόνο σε χαλάσανε,τα greeklish μάλλον είναι που θέλουν περιορισμό:nosey:
....αλλά δεν πρόκειτε,πολύ βολικά για το msn:P
Επίσης δεν έφταιγα εγώ,αλλά αυτή,που αργεί να τα πιάσει:bleh:
[COLOR=MediumTurquoise] [kidding kidding,αμοιβαία παρεξήγηση ήταν,έτσι και το δει αυτό θα με σκοτώσει >_<]
[/COLOR]
Oct 17 2008 14:13
Namida → GkLoc
χε χε, μιας και είχε γεμίσει το θρεντ όλο τέτοια poll, είπα να κάνω ένα αστείο για αλλαγή
Oct 17 2008 14:12
Shanks → GkLoc
ελα το εχω στο psp καλα θα πεσει πολυ
πορωση αμα το παιξεις
ειναι πολυ ωραιο
αλλα δεν καταλαβαινω τα γιαπονεζικα.......
Oct 17 2008 13:36
GkLoc → Shanks
Πω αληθεια???
Το Θελω το θελω,παμε σημερα για μπαλα και αμα εχει κατεβει κρατα τοο
Motto Mottoo..xD
Oct 17 2008 13:24
kkostas
Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ.. [B]Αν θυμαστε κατι βοηθηστε!!![/B]
Oct 17 2008 13:15
at3m → Sunabouzu
:wooi2:εγώ ευχαριστώ[IMG]http://www.freewebs.com/raijin-akuma2/yugi/darkmagicians.jpg[/IMG]
[IMG]http://img171.imageshack.us/img171/5213/atembysta3.jpg[/IMG]
Oct 17 2008 13:14
Gregory_Gero → SetoKaiba
seto please anevase tpt apo mighty max.......eidika an exeis k tpt apo ypotiotlous me <>
Oct 17 2008 13:10
Hazuki
Distihos ohi man, kolisa me kati pramatoudia edo [kala ntaxei evlepa House kai ta paratisa oula :P] Tespa, molis ti ftiaxo tha sou steilo link, logika mesa sti vdomada. Ta liem.
Oct 17 2008 13:04
phm
→
roriconfan
Roriconfan... Να σε ρωτήσω κάτι... Αφού δεν σου άρεσε τόσο το rurouni kenshin anime γιατί postάρεις συνέχεια; Δηλαδή έλεος στα περισσότερα theads για συγκεκριμένα anime που σε βλέπω να μπαίνεις, μπαίνεις για να τα θάψεις... Μήπως να έμπαινες καλύτερα περισσότερα στα threads από anime που σου αρέσουν περισσότερο;
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν έχεις δικαίωμα να λες την γνώμη σου. Αλλά όταν μπαίνεις σε ένα thread και επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι είναι χάλια, είναι εκνευριστικό για τους άλλους.
Oct 17 2008 12:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed