Jump to content

Community Status Updates

Photo

at3m → Noitora

:tensai:παντελή λεω να κατεβάζω το bleach στο public space και να τα πάρω μόλις πάρω σκλήρο δίσκο[IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i203/Latemur/Bakura_wallpaper.jpg[/IMG]
Oct 17 2008 12:43
Photo

Melkor → roriconfan

ρε roricon... ειχα μια απορια ρε φιλε... ειπες οτι εκανες ολα τα φωνητικα. ακομα και στα ανιμε τυπου Mahou Shoujo και στα Hentai?
Oct 17 2008 12:36
Photo

at3m → Albatross

:wooi2:εγώ ευχαριστώ[IMG]http://fc24.deviantart.com/fs20/f/2007/297/0/7/Pharaoh_Atem_and_Ra_by_slifertheskydragon.jpg[/IMG]
Oct 17 2008 12:35
Photo

nikiforoula

Γεια σας παιδια εδω και καιρο ψαχνω ενα παιδικο,δεν ξερω τιτλο,θυμαμαι το επαιζε στο cartoon(κρητης) νομιζω,ηταν ενα αγορακι με ενα κοριτσακι και ειχαν ενα σπιτακι πανω σε ενα δεντρο,το κοριτσακι μια μερα χαθηκε και βρεθηκε σε ενα διαφορετικο κοσμο παραξενο(ενας ανεμοστροβυλος τους μετεφερε στο παραξενο μερος),με στρογκυλα βουνα και θυμαμαι υπηρχε ενας καπετανιος που χαρακτηριστικη φραση του ηταν "με το πιστολι μου και το σπαθι μου" επαιζε γκαιντα και ηταν ντυμενος με σκοτσεζικα ρουχα.Αν δεν κανω λαθος το ονομα του ηταν μπλακ τζακ.[B]Αν ξερετε κατι βοηθηστε please.....[/B]
Oct 17 2008 12:34
Photo

mihalakis21 → Namida

ειναι απο το manga fairy tail και ειναι ο πρωταγονιστης ο natsu. πολυ ωραιο manga. στο συνιστο ανεπιφυλακτα.
Oct 17 2008 11:59
Photo

tsintori → Zoro

Dude τι ήταν αυτό στο HOF; Τελικά οι τόνοι είναι χρήσιμοι......
Oct 17 2008 09:27
Photo

QueenofHearts → Glastenen

Απλα δε παίζεσαι, ούτε εσύ, ούτε ο ύπνος σου! Μπαίνω να δώ αν με θυμάται κανένας άνθρωπος και βρίσκω αυτό... Χαχαχαχαχα! Όταν θα συνεργαστώ με τα κατ-κούνια θα σε πάρω για αμπιγιέζ..:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 17 2008 08:53
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

Let's hope i zoi na ta feri i zoi kala oste na se dumeeeee :D thelo na se do sto trenaki otan vali to Fightning Dreamers :| Asxeto/akiro : giati to onoma su exi gamato xroma eno to diko mu oxi? =(
Oct 17 2008 08:43
Photo

Namida → mihalakis21

Καλημέρα. Το avatar σου από ποιο μάνγκα είναι; Είναι ένα που μοιάζει πολύ με one piece, αλλά δεν θυμάμαι το τίτλο...
Oct 17 2008 08:33
Photo

Zoro → iristella

I guess you must have fed the shinigami an apple to keep it away:P Btw,I always worship your blonde alter ego:tensai: [b awake for a while,sthg important came up^_^]
Oct 17 2008 07:51
Photo

Glastenen → QueenofHearts

σε είδα στον ύπνο μου...έβγαζες δικό σου σιντι...ΛΜΑΟ. άντε βρε και περιοδεία με τα κατ-τούνια σου εύχομαι!! :hahaha:
Oct 17 2008 07:10
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Χεχε~! Καλημερα Ιρι-τσαν :Ρ Μη στεναχωριεσαι,θα ειμαι παντα σε επιφυλακη και κοιταω συχνα-πυκνα τι λετε (οχι για τα τσαπτερς ομως ΧΡ) γιαυτο και εγραψα κ γω σημερα. Πραγματικα μολις ειδα το ποστ "τσαπτερ 421 ετοιμο" ημουν ετοιμος να το διαβασω (μαζι με τα αλλα που δεν εχω διαβασει φυσικα...ακομα 1 ειναι βασικα ΧΡ). Ελπιζω να αντεξω και να μην τα διαβασω. Απλα τωρα το ανιμε το βλεπω λιγο πιο χαλαρα,οχι οπως παλια,και ο λογος ειναι επειδη ξερω τι γινεται... Ποτε δεν ξερεις,ο μεγαλος σποϊλερας μπορει να επιστρεψει :Ρ Αρκει να το πιστευεις (λολ αυτο ηταν τελειως ανιμε φαση ΧΡ)
Oct 17 2008 06:58
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimon kuun... Ξαναρχισε το Manga pleaseeee...... Δεν μπορω να ειμαι η μονη υπερασπιστρια των Uchiha Και του Sasuke kuun.... Θα πεσουν να με φανε στο τελος:nanana::nanana::nanana:... Αnw.. Και εγω την χαρηκα πολυ την κουβεντα σημερα... Σε καλημεριζω!!:congrats:
Oct 17 2008 06:46
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Χαχα~! Ναι το βλεπω ΧΡ Ευγε Ιρι-τσαν . Καιρο ειχα να κανω μια καλη συζητηση γυρω απο το ναρουτο ΧΡ
Oct 17 2008 05:55
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Όπως βλέπεις η σωστή narutard είναι ετοιμοπόλεμη και στα χαράματα....... ΧDDD
Oct 17 2008 05:45