Jump to content

Community Status Updates

Photo

Keiki

Καλώς σας βρήκα. Με το anime-planet απλά φτιάχνεις ενα account εκεί και μετα βρίσκεις ενα ενα τα anime απο το search, είτε βλέπεις όλη την λίστα αλβαβητικά, και τα μαρκάρεις ένα ένα. Αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα εδώ είμαι!
Oct 17 2008 17:36
Photo

Noitora → GkLoc

:byejg9:τιποτα gkloc-chan^^ See yaa.
Oct 17 2008 17:36
Photo

Noitora

τιποτα^^
Oct 17 2008 17:34
Photo

Glastenen → QueenofHearts

ευχαριστώ θερμά βασίλσσαμ...άσε σε λέω είχες συνθέσει ολάκερο δίσκο, ήταν και new age η μουσική σου....ΛΟΛ. μέχρι και το artwork του σιντιού θυμάμαι να σου περιγράψω xDD (κάτι είχαν οι λουκουμάδες που φάγαμε μετά τα γερμανικά...:terror2:)
Oct 17 2008 17:26
Photo

GkLoc → Noitora

Τhankies for the request... See ya around!
Oct 17 2008 17:25
Photo

GkLoc → Zoro

Tι καλος κακος ρε συ,και μονο που ειναι σαν τον γκει,πιο πολυ για γκομενα φερνει παρρα για αντρα,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟ,να βλεπω εναν ηλιθιο,γκει,βλαμμενο να ξεπερνα εναν Kick-ass Anti-Heroe,και **** τους χαρακτηρες,ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ!!! Και μου σπαει τα νευρα ακομα πιο πολυ που ειναι σαν Yaoi,τι να πω,ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ γενικα,κανεναν αλλον χαρακτηρα δεν εχω μισησει ετσι,και ουτε ειναι καλος κακος,ειναι ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ
Oct 17 2008 17:20
Photo

Noitora → at3m

:congrats:ρε συ ελα στα net.!
Oct 17 2008 17:18
Photo

iristella → Zoro

Α χαχα ναι και κανεις καλη δουλεια απο οτι βλεπω.... Τα πηρε εντελως O GK>.....
Oct 17 2008 17:18
Photo

Zoro → GkLoc

Έλα ρε GK,o Guts εννοείται ότι παραμένει πάντα ο no.1 μου,δεν είπα ότι συμπαθώ τον Griffith πιο πολύ,αλλά απλώς ότι ακούγονται πολύ περισσότερα γι αυτόν απ όσα θα πρεπε και επίσης όπως και να το κάνουμε είναι ένας ωραίος κακός(όχι από εμφάνιση) και λίγοι το αναφέρουν αυτό;)
Oct 17 2008 17:17
Photo

Noitora → Albatross

στα επεισοδια ειμαι λιγο πισω,στο 318. απο manga εχο διαβασει μονο τα volumes 15,16 και 17
Oct 17 2008 17:16
Photo

Zoro → iristella

well,you are not the only one I find fun teasing XD Btw,wc back from the nap....are you ready for the new day?? X_X Is the keyboard set??xP
Oct 17 2008 17:14
Photo

Albatross → Noitora

Παρακολουθώ το manga (Έχω διαβάσει όλα τα ως τώρα chapter). U?
Oct 17 2008 17:03
Photo

iristella → Zoro

ΕΕΕτσι εεετσι. Να έρχεσαι σιγα σιγα στον δρόμο τον σωστο!!!
Oct 17 2008 16:58
Photo

GkLoc → Zoro

Tι HE RULES ρε αντε απο εδω,που θα μου πεις τον γκει οτι rules κιολας,τον ηλιθιο,το πανομουνο... Αντε ρε που ειναι και ο αγαπημενος σου χαρακτηρας Anime o Guts,και ξαφνικα πετας κατι βλακειες για τον Griffith... TEMEEEEEE
Oct 17 2008 16:58
Photo

Glaurung → Keiki

:hi: καλός ήρθες , να είσαι καλά και να περνάς καλά :D Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με το anime-planet ? πώς κάνεις τη λίστα με τα anime που έχεις δεί ?:blingeye2:
Oct 17 2008 16:57