Jump to content

Community Status Updates

Photo

the_second_child → Adventurer

[B]Χάθηκα για λίγο έτσι? "^^ Ωραία θα ρίξω αν και το τελευταιο καιρό δεν έχω πολύ καιρό για πολλά anime. "^^ Ναι δε το έχω τελειώσει ακόμα, αλλα μου αρέσει πολύ. Nostalgic eras = <3 Είδες και τις ταινιες? Και τις δυο?[/B]
Oct 17 2008 22:30
Photo

Raven Princess → Noitora

Thanks for the request!!!!^__^
Oct 17 2008 21:27
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Αχουυυ !!! Περαστικά !!!! Ατυχία παιδί μου, ατυχία :(
Oct 17 2008 21:26
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Καταπληκτικα!!!!Μεχρι τις 7 ημουν μονοημερη εκδρομη και τωρα......ειμαι αρρωστη!!!!!Δεν ειναι δυνατον!!!!!! :(
Oct 17 2008 21:23
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Hello !!! Τι κάνεις σήμερα Μαριάννα-chan, πώς πέρασες την μέρα σου ??
Oct 17 2008 21:04
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

HI!!!!!!^___^
Oct 17 2008 20:58
Photo

Dante80 → Zoro

Well απλά πέτυχα τυχαία την συζήτηση και είπα να βοηθήσω λίγο..XD Τα λέμε man...^^
Oct 17 2008 19:53
Photo

iristella → Adventurer

Το περιστάτικο με το αμαξι τουλαχιστον είχε και την θετική πλευρά του..... Φανταζομαι δυο ωρες μετα που έρχεται η οδική βοηθεια τους μηχανικους να βρισκουν έναν ευτυχισμενο χορτασμενο και πασαλειμμένο με σοκολάτα adventurer......ΧDDD Tα αθλήματα αυτά είναι τα αγαπημένα μου για να είμαι ειλικρινής. Ήθελα πολύ να ασχοληθω αλλα δυστυχως συνεχεις τραυματισμοι στα γονατα κατα την διαρκεια βολευ δεν με αφησαν (και το κακο είναι ότι αν το παθεις μια στο γονατο μετα το ξαναπαθαινεις)...... Ήθελα πολυ να ασχοληθω με καποια πολεμικη τεχνη αλλα τελικα μαλλον δεν με ηθελε αυτο. Θα σου ελεγα να κοιταξεις και Κapoeira. Μου είχε δειξει μια φιλη μου κατι βιντεο απο την σχολη της και οι προχωρημενοι εκαναν πολυ ωραια πραγματα. Σχεδον σαν χορογραφια ηταν,,,,,,^^
Oct 17 2008 19:51
Photo

Zoro → Dante80

Ρε Dante ακριβώς λίγα δεύτερα πριν μου αφήσεις το vm είδα το προφίλ μου να το έχουν επισκεφτεί 3 admins και άρχισα να σκέφτομαι "wtf,τι τρέχει?",όσπου βλέπω τον χρήστη με κεφαλαία "I LUB GRIFFITH!!!" και με το που επισκέφτομαι το προφίλ του τα δα όλα! Άπειρο respect στην ιδέα,έπεσα κάτω με το που το είδα:hihi2: Και δεν το λέω μονο εγώ...και με την iristella που μίλαγαμε,μόλις της το έδειξα πνίγηκε στα γέλια,παέι την χάσαμε κι αυτήν...xDD :nod:We humbly bow:nod: ΕDIT:Α,του το ξανάκανες κανονικό,never mind,υπάρχουν οι εικόνες για να πιστοποιήσουν όσα είδαμε:P
Oct 17 2008 19:47
Photo

at3m → Noitora

:oops:είχα πληροφορική [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i261/PharaohsLady/Pharaoh%20Atem/AtemSmilingSide.jpg[/IMG]
Oct 17 2008 19:38
Photo

at3m → Albatross

[IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i261/PharaohsLady/Pharaoh%20Atem/AtemSmilingSide.jpg[/IMG]yugioh ναι abridged ΟΧΙ
Oct 17 2008 19:35
Photo

Dante80Phantom Duck

τι θενκς ρε παπαρα μπε msn λεμε....Τ_Τ
Oct 17 2008 19:30
Photo

dennisuke → Phantom Duck

Το ξέρω ρε Phantom Duck, τι να κάνουμε, κυνηγάμε ένα άπιαστο όνειρο :rolleyes: Και σ 'εμένα τον ίδιο πέφτει η υπόληψη που έχω για τα rmvb, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, απλώς είμαι αντίθετος στην όλη ιδέα να αυξάνεται συνεχώς ο χώρος αποθήκευσης για να βελτιώνεται η ποιότητα αντί να μειώνεται. Είναι φυσιολογικό βέβαια και κάτι πάει να γίνει με τα νέα dvd που βγαίνουν, το blu ray, αλλά όπως λεν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :( Πάντως για το mkv ξέρω ότι έγινε αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των anime, αν δεν κάνω λάθος^^ Βρίσκομαι τώρα σε αναζήτηση μιας ικανοποιητικής μορφής, μάλλον mp4 θα προτιμήσω, απλώς με πονάει που όλες μου οι σειρές είναι σε rmvb μέχρι τώρα. Τελοσπάντων, θα δείξει :drink:
Oct 17 2008 19:29
Photo

iristella → GkLoc

GK kun dont be so upset...... it is bad for you.
Oct 17 2008 19:27
Photo

Nami-Swan → GkLoc

ελα να με παρεις απο το gnet σε παρακαλω γιατι η μαμα μου ειναι εξω ετσι και αλλιως μου το χρωστας γιατι την προηγουμενη φορα αργησες και μετα ετρεχες κιολας
Oct 17 2008 19:22