Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → Zoro

Νομιζα πως ο crocodile ηταν η απολυτη κακκια:kakaka:,ομως μολις συναντησα τον Ενελ τα πραγματα αλλαξαν:terror2::uhh:
Oct 25 2008 17:48
Photo

Daf_Chan → Glaurung

yep,thanks! ^^ και ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;
Oct 25 2008 17:41
Photo

Glaurung → Daf_Chan

ωραίο avatar , απο elfen lied έτσι ? κανονικά :κωμωδίες , αστυνομικά και πολεμικά ( ΜΟΝΟ τα ποιοτικά ) ... και ότι άλλο μου πουν οτι αξίζει .συμφωνώ για τις ταινίες τρόμου , πατάτες είναι :P με την παρέα μου βλέπουμε τα ποιο γελοία θρίλερ , τις ποιο γελοίες ταινίες γενικώς :hahaha: ή τις ποιο ποιοτικές ( είμαστε στα άκρα )
Oct 25 2008 17:35
Photo

Daf_Chan → Cereny

:w00t:hello!
Oct 25 2008 17:31
Photo

Daf_Chan → Glaurung

Είδη εννοείς; Κοινωνικά, κωμωδίες, φαντασίας(ίσως),μυστηρίου(πάλι ίσως).Δεν μ'αρέσουν τρόμου και τέτοια..Τις θεωρώ απλά ανούσιες.:canthelp: Εσύ;
Oct 25 2008 17:27
Photo

Chasapos → 1oneiromono

Κοίταξε ο Arthrur Petrelli έχει τη δύναμη να απορροφά τη δύναμη όποιου αγγίζει. Και αν συνεχίσει τη σωματική επαφή ο άλλος πεθαίνειΙ(κάτι σαν τη Rogue των Χ-Μεν). Έτσι άγγιξε τον Άνταμ και του πήρε τη δύναμη της γιατριάς ενώ ο Άνταμ την έχασε και έτσι πέθανε.. Καλά κάτσε να δούμε αν πέθανε γιατί και για άλλους αυτό νομίζαμε και δεν πέθαναν τελικά...αν και μάλλον αυτός όντως είναι νεκρός. Πρέπει επίσης να δούμε πως ακριβώς δουλεύει η δύναμη του Arthur. Τις δυνάμεις που απορροφάει τις έχει μόνιμα ή προσωρινά; Και μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα όλες τις δυνάμεις που έχει απορροφήσει; Τώρα τι θέλει αυτός και η οργάνωση του θα το μάθουμε προφανώς σύντομα... Τι θα κάνει τώρα ο Peter χωρίς δυνάμεις; Πολύ καλό επεισόδιο πάντως και η σαιζόν δείχνει να έχει πιάσει καλό ρυθμό! Α ναι και ο Sylar όντως τα σπάει!
Oct 25 2008 17:25
Photo

Zoro → Scorpion

Με γειά τον Eneru!!:respect: Βλέπω σ'άρεσε ε?:orly:
Oct 25 2008 17:20
Photo

Zoro → Scorpion

[2ble post,έλεος,πως έγινε αυτό? >_<]
Oct 25 2008 17:20
Photo

Yunancy → Noitora

kαλα ειμαι...βασικα ειμαι χαλια λολ γιατι ειμαι αρωστη,ποναει ο λαιμοσ μου,η φωνη μου εχει γινει σαν του Merlyn Manson,εχω πυρετο,τρεχει ημυτη μου ποιο γρηγορα και απο κουνελι....[λολ πλακα κανω] ειμαι τοσο χαλια που δεν θα παω ουτε στο ανιμε παρτυ που ειναι σημερα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009.gif[/IMG] Θεσσαλονικη μενεισ?εχω παει...σαν την Αθηνα ειναι....^_^ εσθ τι κανεισ?να σε ρωτισω πωσ εκανεσ το προφιλ σου μαθρο?εγω το εχω μπλε και δεν κσερω πωσ να το αλλακσω[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG] μου αρεσει και εμενα το bleach,ποιοι ειναι οι αγαπιμενοι σου ηρωεσ?
Oct 25 2008 17:14
Photo

Glaurung → Daf_Chan

τι ταινίες βλέπεις σε γενικές γραμμές ?
Oct 25 2008 17:11
Photo

Daf_Chan → Glaurung

μια χαρά!γενικά βγαίνω..αλλά για σήμερα δεν το βλέπω..ίσως πάω κανα cinema με τον dad μου άμα ξεμείνω..:wis:
Oct 25 2008 17:07
Photo

Yunancy → papadevil

αχ,λολ καημενουλη...τεχνολογικη εισαι...... εγω ειμαι θεωριτικη..την διαλεξα γιατι σε αυτη την κατευθυνση μπορω να μιλαω και να γραφω ασταματητα...λολ.οπωσ εχεισ καταλαβει μου αρεσει πολλυ να μιλαω V_V ασε ρε οταν πηγαινα σχολειω περσυ[ξαναδινω φετοσ παναελλινιεσ]δεν καταλαβαινα καθολου τα μαθηματικα.....ασε αφου οταν ανοιγα το βιβλιο πεταγα σπυρακια λολ τοσο πολλυ........δεν μου αρεσει να πολυσκεφτομαι αχαχαχαχ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG] ok αφου το λεσ εσυ..θα δω το soul eater και θα σου πω τη γνωμη μου,το ειναι παλιο ανιμε ν' καινουργιο? πρεπει να δεισ οποσδηποτε το full metal panic θα πεθανεισ στα γελια,......
Oct 25 2008 16:55
Photo

Yunancy → sleeping_mind

λολ σου εκοψαν το ιωτερνετ στο σπιτι?λολ καημενουλα το ιδιο συμβαινει και σε εμενα.... γιαυτο μπαινω πολυ σπανια στο ιντερνετ απο ιντερνετ καφε μπαινω πια... οι γονεισ μου μου εκοψαν την συνδεση γιατι λολ ειμουν ολη την ωρα στο ιντερνετ και δεν διαβαζα.....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG] εμενα με λενε ΝΑΝΣΥ,εσενα? ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε?
Oct 25 2008 16:24
Photo

SUPER SAIYAN → Robin

geia sou robin!!apoti katalaba eisai melos stin ellines nakama!!(elpizo na min kano lathos)kai ego eimai!!(rimobombistis) ta leme!
Oct 25 2008 16:14
Photo

SUPER SAIYAN → apateonas

kabamaru..lol...
Oct 25 2008 15:55