Jump to content

Community Status Updates

Photo

Barbara → donald13

Γεια σου ξανά φίλε μου είδα το Vampire Knight ήτανε ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟοοο. Τίποτα άλλο να με προτείνεις;;;
Oct 25 2008 15:50
Photo

Barbara → gexion

Hey κοπελιά ..! Μια χαρά είμαι εσύ ; Είδα τα πρώτα μου anime το Windy Tales kai to Vampire Knight το οποιο ήτανε ΘΕΙΚΟοΟΟΟΟοοοοοο..! Κανά suggest για το επόμενο;;
Oct 25 2008 15:48
Photo

GkLoc → SUPER SAIYAN

Eλα ρε μεγαλεεε...:knock-knock: Καλως Ηρθες στο Anime.gr... Αμα κοιταξεις εχουμε ενα ολοκληρο Sub-Forum για One Piece,ελπιζω να σε δουμε να ποσταρεις συχνα,επισης για Naruto τα ιδια,και φυσικα και μην ξεχναμε το θεικο Dragonball...:drink: Thanks for the request:wooi2:τα λεμε τριγυρω...:bike:
Oct 25 2008 15:46
Photo

SUPER SAIYAN → al3kos

popo...jumaru...afta einai...
Oct 25 2008 15:44
Photo

SUPER SAIYAN → GkLoc

ela re...eimai o rimobombistis kai ego stin ellines nakama eimai...ta leme....
Oct 25 2008 15:42
Photo

SUPER SAIYAN → Ace_On_Fire

ela re man!!!se piasa kai edo re leader...molis egina melos...o rimobombistis eimai...ta leme...
Oct 25 2008 15:37
Photo

Scorpion → Zoro

Μπα!Εχω αρκετο δρομο ακομα ειμαι στο επ.200.Αντε να μπει και ο Franky ,να συμπληρωθει το πληρωμα.
Oct 25 2008 15:19
Photo

Glaurung → Daf_Chan

σεν ξέρω ... θα κάτσω να διαβάσω μετά (ψέμααα :P) και μάλλον θα μείνω σπίτι . αύριο υπάρχει περίπτωση να πάω σε ενα φίλο μου που μένει εδώ κοντά , θα έρθει και ο 3ος της παρέας , να φάμε και να μείνουμε σπίτι του . έτσι και αλλιώς πρέπει να πάμε αύριο στη γιορτη οπότε θα πάμε όλοι μαζί . εσύ τι θα κάνεις ? βγαίνεις καθόλου έξω ή είσαι μόνο μέσα στο σπίτι σου ? :unlucky:
Oct 25 2008 15:05
Photo

Daf_Chan → Glaurung

:hahaha: ναι είναι κάπως πράγματι..άλλα τι να κάνουμε.. Thx εκ μέρους του :kawaii: ωω, μια χαρά..! άντε τι τυχεροί που είναι!:burningbe3:δεν μπορώ ζηλεύωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θα κάνεις απόψε;
Oct 25 2008 14:56
Photo

Glaurung → Daf_Chan

4 σχολεία ? σε εμας είναι το γυμνάσιο και το λύκειο ,αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί υπάρχεει εσωτερική πόρτα που κλειδώνει και τα χωρίζει . όμως 4 σχολεία ? τι είναι αυτό ?:dazed: καλά έκανε άμα είναι πράγματι η αγάπη του , καλή του επιτυχία :riiight: η αδερφή μου είναι πρωτοετής στο Πάντειο , στο τμήμα Διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές . την Τετάρτη είχε το πρώτο μάθημα
Oct 25 2008 14:50
Photo

Daf_Chan → Glaurung

κοίτα...μόνο που εμείς συστεγαζόμαστε 4 σχολεία..2 γυμνάσια+2 λύκεια.και είχε ψηφίσει υπερ μόνο το [B]1[/B] λύκειο(όχι το δικό μου).. άρα οι υπόλοιποι θέλαμε να κάνουμε μάθημα.(υποτίθεται) και anyway, άμα δεις τους καθηγητές του δικού μου σχολείου θα καταλάβεις γιατί μπήκανε στο έτσι..το χουν πάρει πολύ ζεστά το θέμα πειθαρχίας-τελειομανίας-δεν ξερω τι αλλο, φέτος.. :/ μμ και γω θα σε ρώταγα για την sis σου..ο αδερφός μου, αν και είχε περάσει ιστορικό-αρχαιολογικό(φιλοσοφική) τα παράτησε για ν'ακολούθήσει τη μεγάλη του αγάπη (xD) και τώρα σπουδάζει ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης.. για πες εσύ.
Oct 25 2008 14:37
Photo

Zoro → Scorpion

Κάθε Σάββατο πολύ βράδυ-Κυριακή πρωί στην Ιαπωνία,αλλά μετά θέλει να περιμένεις λίγο να τα μεταφράσουν. Πως και θες να μάθεις,σχεδιάζεις να τελειώσεις την σειρά σύντομα?:Blissfull:
Oct 25 2008 14:33
Photo

Glaurung → Daf_Chan

σε εμάς οι καθηγητές δεν κάνουν τέτοια , άμα είναι να κάνουμε κατάληψη ψηφίζουμε και μετά αυτοί σέονται την απόφαση ( πολιτισμένα πράγματα :P) . τι σπουδάζει ο αδερφός σου ?
Oct 25 2008 14:30
Photo

Glaurung

σε εμάς οι καθηγητές δεν κάνουν τέτοια , άμα είναι να κάνουμε κατάληψη ψηφίζουμε και μετά αυτοί σέονται την απόφαση ( πολιτισμένα πράγματα :P) . τι σπουδάζει ο αδερφός σου ?
Oct 25 2008 14:30
Photo

Daf_Chan → Glaurung

μπα...αν και προσπάθησανε επανειλημμένα να το κλείσουν, όλο κάτι γινόταν και δεν τα κατάφερναν..τη μια ας πούμε είχανε κλείσει μόνο την μπροστινή είσοδο και αφήσανε την πίσω αφύλαχτη με αποτέλεσμα να μπουκάρουνε όλοι οι καθηγητές και να ανοίξει το σχολείο κανονικότατα και στην ώρα του. μετά ένα βράδυ αφήσανε τις αλυσίδες και τα διάφορα άλλα υλικά έξω απο το σχολείο για να πάνε πρωι πρωι να το κλείσουν, πήγανε την άλλη μερα και δεν τα βρήκαν.. διάφορα τέτοια σκηνικά.. το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχουν άτομα που να είναι διατεθειμένα να πάνε. Και απολύτως λογικό ,τη στιγμή που δεν έχουμε σοβαρά επιχειρήματα. Ή ακόμα και να έχουμε (που βασικά υπάρχει το πολύ σημαντικό θέμα με το σύστημα των εξετάσεων, που κυριολεκτικά μας καταστρέφει και οικονομικά και ψυχολογικά) δεν είμαστε ακόμα αρκετά ώριμοι να το διεκδικήσουμε..:sigh2:
Oct 25 2008 14:24