Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Κι εγώ έτσι είχα ακούσει, οτι η Μισα είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, αλλά εκεί το κόβει, τάχα για να μαντέψει ο θεατής...Όντως, ο Light φαίνεται πολύ μακάκας. Η Μισα τον αγπάει τόσο κι αυτός την γράφει !!!
Κι εγώ ελπιζω να σ' αρέσει γιατί μετά θα με βρίζεις έτσι που σ'έχω πρήξει =Ρ
Oct 25 2008 21:03
Daf_Chan → Glaurung
:bath:χεχ, μου το χουν πει κι άλλοι (το ψώνιο)
29/4/2007 στο Fuzz Club
δεν έχω ιδέα πότε θα ξαναέχει.. P=
ναι θα είμαι, τελικά θα πάω να δω cinema με τον μπαμπά μου, αλλά στις 23.40.
cu later, στείλε όταν ξανακάτσεις.:byejg9:
Oct 25 2008 20:36
Lilia20 → Yunancy
Ωχ, περαστικα σου~~~:blingeye2: να γινεις γρηγορα καλα ^^
Μια χαρα ειμαι κι εγω, αυριο θα φτιαξω cupcakes!!! x333
Ax κι εμενα ο Κyo μ'αρεσει απο fruits basket ειναι μια γλυκα :wooi2: να το δεις κι σε ανιμε ειναι πολυ καλο, μολις 26 eps!!Ειναι το πρωτο ανιμε που εκλαψα xDD lol
(btw, τα manga που τα βρηκες?? >.>)
Το fma, βασικα εχει πολυ ωραιο στορυ ^^ αλλα εξαρταται, τι ανιμε σ'αρεσουν??
Υ.Σ Εσυ εισαι στη φωτο??? Ο.Ο:oo: εισαι πολυ ομορφη~~~!!!! :ureshii:
Oct 25 2008 20:22
GkLoc → Scorpion
Nαι δεν ειναι και πολυ ωραιο,χθες ειχε ενα παρρα πολυ ωραιο αλλα οπως φαινεται το αλλαξε
Oct 25 2008 20:08
Glaurung → Daf_Chan
:nod2::nod2::nod2::nod2::nod2:
είσαι απίθανη , απόλυτο respect:nbleed:
συναυλία ? πότε ? πού ? πότε έχει ξανά ? :nbleed:
YΣ θέλει να κάστει αδερφή μου στο pc , πες μου οτι θα είσαι μέσα σε καμιά ωρίτσα . [B][U]παρακαλώ[/U][/B] ! :blingeye2:
Oct 25 2008 20:03
Scorpion → GkLoc
Ωραιο το προφιλ του δεν λεω αλλα τα χρωματα που εχει βαλει ειναι πολυ εντονα και κουραστικα
Oct 25 2008 20:00
Daf_Chan → Glaurung
ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΩ λέει;;;;;;
Σοβαρά μιλάς mate;;; Same here!
(έχω πάει και σε συναυλία B.G.)
ΥΓ.τπτ ^^
ΥΓ2.παω για μπανιο,τα λέμε σε λίγο,απάντα εσύ ωστόσο. XD
Oct 25 2008 19:53
Raven Princess → Hikari-sama
Οκ ευχαριστω για την κατανοηση Σοφακι!!!!!Αντε να το ξεκινησεις να μου πεις και δικες σου εντυπωσεις!!!Στο τελος του ανιμε δειχνει τη Μισα στην κορυφη ενος ψηλου κτιριου και εγω υπεθεσα οτι στοπευε να αυτοκτονησει.Ομως μας το κοβει εκει.....
Ωστοσο εμαθα πως στο μανγκα η Μισα μολις μαθαινει πως ο Light ειναι νεκρος αυτοκτονει οντως αλλα στο ανιμε ενω μας φτιαχνει ολη την ατμοσφαιρα μας αφηνει εκει....
Λοιπον περιμενω εντυπωσεις.Εγω παντως ενα εχω να πω: ο Light ειναι απαισιος ,κοπανος και μ***κας !!!!!!Συγγνωμη για το ακαταλληλο λεξιλογιο αλλα σε καθε επεισοδιο μου ερχοταν να τον πλακωσω στις σφαλιαρες και οχι μονο!!!!βλ το thread ''ποιον χαρακτηρα ανιμε θα θελατε να πλακωσετε''!!!!!
Το κατάλαβα το ξεξενερωμα Σοφια-chan!!!!Ειμαι σιγουρη πως το λατρεμενο σου θα σε βγαλει ασπροπροσωπη!!!!!
Oct 25 2008 19:49
Glaurung → Daf_Chan
blind guardian , sonata artica , dragonforce , kamelot , children of bodom ... τα ξέρεις ?:hahaha:
κυρίως epic metal :head::P εσύ τι ακούς ?
ΥΣ ευχαριστώ για τα pic comment :D
Oct 25 2008 19:45
Daf_Chan → Glaurung
κοινωνική είναι, αξίζει να ρίξεις ένα βλεφαρο.. x)
Όχι δν έτυχε και θέλω να το δω..Ωραία από ταινίες, από μουσική τι παίζει; ;p
Oct 25 2008 19:36
Glaurung → Daf_Chan
αρχίζω να συμπαθώ τον αδερφό σου χωρίς να τον ξέρω :hahaha:
όλες( εκτώς απο το Sweet 16 που δεν το ξέρω , καλή είναι ? ) που είπες είναι απίθανες ,ιδικά το Dead Man είναι πανέμορφο το είχα στη Βουλή :P .
εοειδή σου αρέσει ο Jonny dep ,έχεις δει το arizona dream ? Αν όχι , να σπεύσεις να το δεις :D
Oct 25 2008 19:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed