Community Status Updates
narkissa → Shikamaru
απο πουθενα δεν βγαινει. απλα μ'αρεσει και το χρησιμοποιω γτ ποθενα δεν ειναι καταχωρημενο... xD
Oct 25 2008 13:57
Glaurung → Tomodachi2
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=m0JlkfUG_q4"]YouTube - Sasori Educates On His Puppets[/URL]
είναι ουσιαστικά μια ξύλινη κούκλα που μέσα της βρήσκεται ο χαρακτήρας , ο Sasori . είναι λιγο υπερβολικό όμως θα τρελαθώ απο την χαρά μου άμα καταφέρω να το κάνω ,μιας και είναι σχεδόν ο αγαπημενος μου χαρακτήρας απο το Naruto :if:
Oct 25 2008 13:22
Etemon
→
roriconfan
Εμένα κωλόπαιδο γιατι δεν με έκανες Accept?:P
ps:ειμαι ο Admin απο την Anime-Greek αν δνε με γνωρίζεις.:burningbe3:
Oct 25 2008 12:21
louna22 → Umi no Ossan
Tι κάνεις φιλαράκι?Για στείλε στοιχεία σιγά σιγά!Ήρθε η......ώρα σου! :)
Oct 25 2008 11:50
roriconfan
→
Mad_Hatter
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Υπόσχομαι να σας τρελάνω όλους ακόμα περισσότερο!
Oct 25 2008 11:46
roriconfan
→
Radagast
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Υπόσχομαι να σας τρελάνω όλους ακόμα περισσότερο!
Oct 25 2008 11:46
1oneiromono → Chasapos
Καταρχην μεχρι στιγμης η 3 seasson ειναι πολυ καλη imo ,αλλα το τελος του 5 και το 6 επ ηταν που με αφησαν να ρωταω τον εαυτο μου "τι???"(ειχα καμποσες ανατροπες που δν τις εχω χονεψει ακομα,οχι γτ δν μαρεσαν απλος "τι??")
some questions like:
-γτ ο adam πεθανε (ηταν ο αρχη-villain της 2seasson) και πεθενει ετσι απλα?
-ο γερος ο Arthur πεταχτηκε στην πλοκη ετσι απλα (φυτρωσε απο το πουθενα),τι θελει τεσπα?
-O Sylar btw δν παυει να ειναι γαματος και ως villain και ως mr goood guy τωρα
και αλλα πραγματα θελω να συζητησω απλος δν θυμαμε τωρα
i can t wait the new ep:nanteee:
Oct 25 2008 10:32
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
εγω καπως ζορικα με τα φροντ. και τα μαθηματα(3η λυκειου φετος).Οταν λες για δικο σου καλο το σταματησες τι εννοεις? οτι σε εκνευριζε η' οτι εχει μεγαλη ποροση και δν μπορουσες να περιμενεις καθε βδομαδα το επομενο μανγκα?
Oct 25 2008 10:14
1oneiromono → Glaurung
οχι δν χαλαει ισα ισα γινεται πιο καλο ,δενει το σεναριο και οι ηρωες.Σου το συνηστω ανεπυφυλακτα αν εχεις χρονο να τα δεις
Oct 25 2008 10:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed