Community Status Updates
Barbara → gexion
Ευχαριστώ :p
To Honey and clover το έχω δεο και το sailor moon το κατεβάζω ..
όσο για τα άλλα ευχαριστώ θα δω τι πάιζει ..!
Α Το Vampires Knight την 2η σαιζον από πού μπορώ να την κατεβάσω ;;(νομίζω έχουνε βγει δύο επεισόδια θα τα δω τώρα στο youtube)
Oct 25 2008 19:13
gexion → Barbara
[B]"Honey and Clover" is ανεπανάληπτο:)[/B]
[B]Αλλά μπορείς να συνεχίσεις και με κλασσικές σταθερές αξίες΄όπως θρυλική "Sailormoon" :P[/B]
[B]"kabamaru" is all the money too xD[/B]
[B]"Μew-Mew Power" έχει ωραία γραφικά επίσης και είναι shoujo ..<3[/B]
[B]vampire knight was very good choice ;) [/B]
Oct 25 2008 19:09
Daf_Chan → Glaurung
Το αποκάλυψη τώρα και γω το χω ακούσει(βασικά μου τα πρήζει ο αδερφός μ να το δω xD).
Μ'αρέσουν τα :A Clockwork Orange,Blow,Dead Man,Sweet 16,Requiem For A Dream,Eurotrip(αμερικανια,αλλά πολλή πλάκααα-Scotty doesn't knoooow),American Beauty και πολλές άλλες δεν μου ρχονται τώρα.Α!και από καινούριες αξίζει πολύ το Vicky Cristina Barcelona απο Woody Alen..
ΥΓ.Γ****σέ τα....Aπόλυτη ξεφτίλα...
Oct 25 2008 18:57
Barbara → iristella
χελοου Ιριστέλλα !
Έχω πάθει κόλλημα με τα ανιμε το δεύτερο μου το είδα μόλις χθες όλο το VAMPIRE KNIGHT και έχω ξετρελαθεί..!
Oct 25 2008 18:50
Barbara → hananaki
Ικουτααααααααααααααααααααααααααααα είναι ΤΕΛΕΙΟΣ .....!!!!
Γεια είμαι η Βαρβάρα..!
Oct 25 2008 18:49
Barbara → LucyBR
Γειαααααααα άσε είδα το Vampire Knight την πρώτη σαιζόν και ξετρελάθηκαααααααααα
Oct 25 2008 18:48
GkLoc → Scorpion
Hehe,thanks a lot,και το δικο σου δεν παει πισω,παρρα πολυ ωραιο...
Βασικα εμενα μαρεσει πολυ το προφιλ του Anime-Dono,go check it...
Oct 25 2008 18:40
Yunancy → Lilia20
Το full metal alchemist μου εχουν πει οτι ειναι καλο αλλα εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα σχεδια του ανιμε αυτου....
Εχω διαβασει 2 μανγκα του fruits basket και το λατρεψα!!!!ρε συ ειναι πολλυ ρομαντικο!!!
μου αρεσει αθτοσ με τα πορτοκαλλι μαλλια!!!!εσενα?
ναι εχει βγει σε μανκγα το vampire knight εδω και πολλυ καιρο....
αληθεια?δεν πασ στα παρτυ του cosplay?αν δεν εχεισ με ποιον να πασ και θεσ τοσο πολλυ να πασ,ελα μαζι μου,εγω δεν εχω προβλημα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
τι αλλα νεα?πωσ εισαι?
ασε εγω ειμαι αρρωστη >.>
Oct 25 2008 18:13
Yunancy → Erebos
σου αρεσει το Elfen Lief?ελεοσ....ρε συ εγω ειδα ενα βιντεο στο youtube και φρικαρα..κονtεψα να κλαψω,,....ειναι πολυ βιαιο....το παρακαναν σε αυτο το ανιμε...πολλυ αιμα αδερφακι μου[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/58okfu.gif[/IMG]
οι ταινιεσ του Rurouni kenshin δεν μου αρεσε τοσο,να δεισ οποσδηποτε τα επεισοδια,ειναι τελεια....
Full metal panic fumoffu εχει τρελο γελιο να το δεισ...
εσυ πηγαινεισ στα ανιμε cosplay παρτυ?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
Oct 25 2008 18:02
Glaurung → Daf_Chan
αποκάλυψη τώρα , ο ελφαφοκυνηγός ,nobody know ( πολύ καλή ιαπονέζικη κοινωνική ταινία) ,good father , Lord of the rings και πολές άλλες που δεν θυμάμαι τώρα . απο τρόμου μονο μια μου άρεσε πργματικά , η Λάμψη ,ταινία θρύλος .
Εσύ ?:hmmm:
ΥΣ πονάει το Blacke Hole , ε ? :deadga6:
ΥΣ θε είσαι on , πρέπει να φύγο για κανα τέτατρο .:congrats:
Oct 25 2008 17:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed