Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Η φιλοσοφία έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις !!! Μ'αρέσει η φωνή του Ryuk πάντως, φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας. Αυτός δεν είναι που σκοτώνει τον Light στο τέλος ??
Oct 25 2008 22:20
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

οπως το παρει κανεις!Τωρα για την ενδυμασια του Ryuk δεν εχω να πω και πολλα.ειναι παλαβη.δεν ξερω αν ειναι φορεμα αυτο που φοραει.εμενα για χιτωνα μου κανει!!!!Παντως σαν χαρακτηρας αρχικα εχει πολυ γελιο μετα ομως σοβαρευει και στο τελος ειναι ο ''απο μηχανης θεος'' που θα δωσει τελος στην ιστορια.Εμενα παντως στο τελος μου αφησε την πικρια οτι υπαρχουν ανωτερες δυναμεις στον κοσμο που επηρεαζουν τη ζωη μας και ο,τι και αν κανουμε ολα ειναι ανωφελα γιατι παλι θα καταληξουμε εκαι απο οπου αρχισαμε!!!! Πολυ φιλοσοφημενο μπορω να πω παρολο το περασμενο της ωρας!!!!
Oct 25 2008 22:15
Photo

Δεν ξέρω αν είναι εμο σαν χαρακτήρας, απλά η εμφάνιση του αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Ο shinigami, ο Ryuk κι αυτός ανατριχιαστικός είναι (φοράει και φόρεμα ή μου φαίνεται ??).
Oct 25 2008 22:08
Photo

Το opening ειναι ολα τα λεφτα (αυτο το τραγουδι το λατρευω οχι σαν αυτο του δευτερου opening που σου επαιρνε τα αυτια)(θα το δεις και θα καταλαβεις!!!!) Δεν θα ελεγα οτι ο L ειναι εμο δεν μου εδωσε τετοια στοιχεια.Ομολογω πως ηταν ο μονος χαρακτηρας που συμπαθησα απο το ανιμε.ειδικα σε ορισμενες περιπτωσεις εχει πολυ γελιο και ειναι πολυ γλυκουλης!!!!!
Oct 25 2008 22:05
Photo

Erebos → Yunancy

Στο Elfen Lied, θα είδες μάλλον το 1ο επεισόδιο και φρίκαρες... :P Αν επιμείνεις, θα δεις ότι έχει πολύ συγκινητική ιστορία, αλλά θέλει λίγο γερό στομάχι στις βίαιες σκηνές.. Εμένα πάντως μ' άρεσε πάρα πολύ, να φανταστείς έκλαιγα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο... :nanana: Δεν με έχει αγγίξει άλλο anime όσο το Elfen Lied... Για το Rurouni Kenshin, δυστυχώς δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Τα [URL="http://anidb.net/a73"]4 OVAs[/URL] ήταν τέλεια, καθώς είχαν και περισσότερα ιστορικά στοιχεία, και καλύτερο animation, και περισσότερο συναίσθημα. Πρέπει να δω και [URL="http://anidb.net/a195"]τα άλλα 2[/URL] όμως... Η σειρά όμως έχει μόνο ξύλο και γέλιο... πολύ shounen... :fromabove: Το Full Metal Fumoffu εννοείται πως θα το δω!! :) Και μετά, και την 2η season! Το δίδυμο Chidori-Sousuke είναι από τα αγαπημένα μου πλέον! :wooi2: Όχι, δεν έχω πάει σε κανένα πάρτυ ακόμα... :bahhh: Όλο κάτι τυχαίνει και δεν μπορώ να πάω... Κάτι γενέθλια, κάτι έξοδοι με άλλα παιδιά... Δεν έχω και κανέναν να πάω μαζί και βαριέμαι... :P Αλλά θα προσπαθήσω κάποια φορά. :if: ΥΓ. Και περαστικά σου... :uhh:
Oct 25 2008 22:02
Photo

Μόλις ξεκίνησα το Death Note !! Καλά, ο L στο opening μ'ανατριχιάζει !! Πολύ emo είναι ή μου φαίνεται ??
Oct 25 2008 21:57
Photo

Casshern → anime-dono

τι λει το μανγκα,προχορησες καθολου?
Oct 25 2008 21:55
Photo

Daf_Chan → GomuGomuNoBaka

Welcome to anime.gr mate! :)
Oct 25 2008 21:53
Photo

Μαλιστα!!!!Απο ανιμε πως παμε????
Oct 25 2008 21:51
Photo

Ωραία πέρασες δηλαδή !! Αν και φαντάζομαι θα κουράστηκεσ λίγο. Κι εγώ είχα επιχειρήσει κάποτε να ασχοληθώ με μπαλέτο, αλλά σταμάτησα. Αλλά μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ !!
Oct 25 2008 21:49
Photo

Ναι ειχα μαθημα μεχρι τις 3 και μετα με τη σχολη μου πηγαμε και παρακολουθησαμε προβα στην εθνικη λυρικη σκηνη για την παρασταση που θα ανεβει 1 Νοεμβριου.
Oct 25 2008 21:46
Photo

Α, μάλιστα !! Ναι, θυμάμαι πως σου αρέσει το μπαλέτο !! Και έκανες όλο το πρωί ?? Εγώ δεν έκανα τίποτα το σπουδαίο, τα γνωστά !!
Oct 25 2008 21:43
Photo

Καλα μια χαρα!!!πριν απο μια ωρα γυρισα σπιτι.λειπω απο το πρωι για μπαλλετο. Εσυ τι κανεις????
Oct 25 2008 21:40
Photo

gexion → Barbara

[B]V_V δε έχω κανα site κατά νου για downloading..εγώ βλέπω ανιμε στο [URL="http://www.zomganime.com"]www.zomganime.com[/URL] [/B] [B]^^[/B]
Oct 25 2008 21:19
Photo

Ηi !!!! Τι κάνεις σήμερα Μαριάννα-chan ??
Oct 25 2008 21:13