Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

Seraphimon kuuuuuuun χρονια πολλα!!! Να χαιρεσαι το ονοματάκι σου.... Σου ευχομαι υγεια χαρα ευτυχία, καλό πτυχίο και πάνω από ολα να δικαιωθούμε και να λάβει η αγαπημενη μας σειρά το όνομα το οποιο θα έπρεπε να είχε εξαρχής........
Oct 26 2008 06:01
Photo

Seirios → iristella

0αχχ0ααχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχαχ0αχ0αχ0α0αχ0αχ. 0χ0αχαχ0αχαχ0αχ0α0αχ0αχ0χααχ0αχ0α0αχαχ0α. σε λιγο θα κοιμιθω τώρα γυρισα σπιτι και δεν νυστάζω.... πάντως έχεις δίκαιο για όσους χαρακτήρες έχω πει αν θα πεθάνουν πάντα πεθένουν είμαι γρουσούζη.ς.... λες να πεθάνει και ο κακασι? αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Oct 26 2008 05:45
Photo

iristella → ichigo13

Xρονια πολλα!!!! Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου (και λεει θυμόμουν λαθος, δεν σε λενε δημητρη και γινομαι εντελως ρομπα XD)... Σου εύχομαι τα καλυτερα και πανω απο όλα υγεια ευτυχια και πολλα μα πολλα anime και Mangas!
Oct 26 2008 05:39
Photo

iristella → Barbara

Hey Barbara san πως είσαι? Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αναφορικά με το προφιλ μου . Και εσυ μπορείς να φτιάξεις το δικό σου πηγαίνοντας στο User Cp και επιλέγοντας την επιλογή που λεει customize profil. Ηave FUN !!! ^^ Αναφορικά με το Vampire Knight χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Οταν λες το τελειωσες τι εννοείς? Το ξέρεις φυσικά ότι υπάρχει και δεύτερη season η οποια προβάλλεται τώρα Ε με τον ελαφρώς παραλλαγμενο τιτλο Vampire Knight Guilty? Σου προτείνω ακόμη Full moon No Wakashite Special A Itazura Na kiss Ef A tale of memories και την συνέχεια του Εf a tale of melodies. Code Geass Naruto Εεε για αρχή αυτά βασικά.... Έχω πολλά άλλα αν θες να σου πω απλα σαν πρωτη σκέψη αυτά μου ήρθαν.
Oct 26 2008 05:26
Photo

samurai_pizza_dora → Barbara

Γεια σου.^^ Πώς και ο χαιρετισμός? :P
Oct 26 2008 01:53
Photo

Anelis → Ioanna-chan

hey ioanna-chan ειδα τα ειδη ανιμε που ψαχνεις να βρεις στο θρεντ anime recomendations, τετοια ανιμε δυστυχως δεν ξερω, αλλα αμα σε ενδοιαφερουν αντιστοιχα μανγκα πες μου να σου πω γιατι εχω βρει αρκετα :)
Oct 26 2008 01:14
Photo

Casshern → roriconfan

Happy bthday pal!
Oct 25 2008 23:33
Photo

roriconfan → SSJGojeta

Δες τα εξής Aachi wa Ssipac Mind Game Cromartie High School Welcome to the NHK
Oct 25 2008 23:27
Photo

Etemon

Κοίτα βασικά αυτές τις μέρες ειχα τις μαύρες μου.Τώρα αν πιστευεις οτι ειμαι οξυθυμος γνωμη σου,αν και μυο το εχουνε πει πολύ...δυστηχως αυτος ειναι ο χαρακτήρας μου ρε..μια θα με βρισκεις χαρούμενο μια θα ειμαι στις μαυρες μου.Να μιλήσουμε οποτε θες..περνα και κανε κανα Post και εσύ.Επειδή τωρα τελεύταια αρκετή υσηχία έπεσε και δεν μου αρέσει.
Oct 25 2008 23:12
Photo

Etemon → jimilegolas

RiDelub ρε εσυ αφου εχεις συνηθίσει τα αγγλικά τότε γιατι μιλάς ελληνικά?Ελεος δηλαδη ακουω κατι τετοια πραγματα και τρελενομαι...η μητρικη σου γλωσσα ειναι η ελληνικη.Σε λίγο θα ξεχασουμε και την γλωσσα μας...να ναι καλά τα παιδια που μεταφραζουνε το One piece και κανουν τελεια δουλειά συγχρονως.
Oct 25 2008 23:08
Photo

Casshern → anime-dono

1-12:smokingg: in season 2, and yup in 1st 10 volumes
Oct 25 2008 22:48
Photo

roriconfan → GkLoc

Ευχαριστώ αλλά ήρεμα με το τρελάρα χαρακτηρισμό. Δεν είμαι τόσο πια παρανοϊκός.
Oct 25 2008 22:45
Photo

roriconfan → Etemon

Ρε γιατί δεν το έλεγες νωρίτερα; Θα σε κάνω friend αν μιλήσουμε πολιτισμένα μια φορά στο φόρουμ σου. Γιατί πολύ οξύθυμο σε κόβω και δεν θέλω να έχω friend κάποιον που θα μαλώνω μαζί του κάθε τρεις και λίγο.
Oct 25 2008 22:43
Photo

roriconfan → Lilia20

Αγαπητή Lilia, δεν έχω τίποτα εναντίον σου αλλά δεν έχουμε μιλήσει και καθόλου. Έχω πάγια πολιτική να κάνω friends μόνο όσους μιλάω για λίγο καιρό και ξέρω τι άτομα είναι. Μέχρι να γίνει αυτό, δε θέλω να δεχτώ σαν friend μια άγνωστη. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
Oct 25 2008 22:40
Photo

Glaurung → Daf_Chan

Ζηλεύωωω :bahhh: καλά θα κάνεις , να χαρεί και αυτός ([url=http://www.youtube.com/watch?v=KXPHmo7xwe4&feature=related]YouTube - Soul Eater ep.25 3/3[/url] :kakaka: ) . τι θα δείτε ? :D
Oct 25 2008 22:21