Community Status Updates
Lilia20
→
roriconfan
Lol, εδω ετσι κανεις φιλους xDD εσυ το πηρες λιγο παραπανω προσωπικα, but that's okay ;3
Oct 26 2008 12:22
Cassiel → AquaLayzeR
Thnak you very much:wooi2:!!!!Μόνο 100 βρε:oo:;Λέω να πάω πιο πάνω:kakaka:!
Oct 26 2008 12:18
Cassiel → Radagast
Arigato:congrats:!!!!Μην ανησυχείς επίσης για το ratio στην σελίδα.Δεν μπανάρουν.Εγώ έχω κάπου 0.00κάτι...:hihi2:.Ε τι να κάνω αν δεν μου κάνει κανείς seed:wooi2:.
Oct 26 2008 12:16
Cassiel → Ptomahawk
Thank you thank you:kawaii:!!!Κρίμα που δεν ήσουν και εσύ χθες:nanana:.Θα τα πούμε την επόμενη πιστεύω:gotit:
Oct 26 2008 12:13
LexKuro → 1oneiromono
ναι ρε πρεπει να τα πουμε παντως οποτε μπορεσω 8α σε παρω τιλ
Oct 26 2008 11:52
Noitora → Yunancy
περαστικα σου!^^
για το προφιλ σου πανε user cp->customize profile και στο πρωτο section βαλτα ολα μαυρα εκτος απο τα text(αλλα απο οτι βλεπω στο προφιλ σου το εμαθες ειδη.!)
απο bleach μαρεσουν περισσοτερο οι espada:wooi2:
Noitora πιο πολυ μετα Ulquiorra,Grimmjow,Halibel Nel αλλα το true form
και ο Ζaraki:hero:
Oct 26 2008 11:31
Scorpion → Dante80
Πολυ ωραιο το προφιλ σου ,βεβαια ειναι λιγο κουραστικο γαι τα ματια,αλλα κατα τα αλλα πολυ κουλ!
Oct 26 2008 11:14
ssjchris → Loke
απο πιο ανιμε ειναι το avatar σου??αυτος με το ασπρο χερι(το μεγαλο)
Oct 26 2008 11:09
Tenshi → Adventurer
Κανε ενα εντιτ σε παρακαλω πολυ στην αλυσιδα με τα Thundercats...εβαλα και τα Code Geass!!!
Bale afton ton titlo
[B]CODE GEASS+Code Geass OST- Thundercats X-Men - Drawn Together + 2 Rare Disney Movies
thank you!!!:tensai:
[/B]
Oct 26 2008 10:34
Seirios → iristella
εμένα μου ερέσουν τα χαρολυμενα χρώματα. το μαύρο,το μώβ και το μαυρομπλέ.αχαχαχαχαχ
καλα ε... κάτι άσχετο. το tytania περνει τρομερη πλοκή! από ότι καταλαβα το ανιμε είναι παο την πλεύρα τον ΄"κακών"¨τον καλο δεν τον δείχνει ουτε στο ιντρο!!! χαχαχα πολύ καλο
ον τοπικ τώρα χαχαχα. γύρω από τον ρόζ έχω αναπτύξει ολόκληρη θεώρία αλλα δνε είναι του παρότνος. είναι το ψρώμα που τα νηκάει όλα!
Oct 26 2008 06:39
Seirios → iristella
ααα το χα ξεχάσει!!!! νταξ μωρέ μη βαράς.!all hail itachi!. πωπω ρε παιδί μου πολύ ροζ......βάλε κανα μάυρω να ανοίξει το μάτι σου.χαχαχα άντε κανα σκουρο μώβ....
Oct 26 2008 06:25
Seirios → iristella
go to black hole , page 1302 στο ποστ που μιλάω.είναι το 8ο. και θα καταλάβεις....
πόπο καλα ε... βαριά κατάρα ξεστόμισες!!!!!πρόσεχε τα λόγια σου χαχαχαχαχα
εύχομαι όταν κοιμάσε να βλέπεις την μάχη κακάσι ιτάτσι. την 1η φορά που έφαγε το τσουκιγιόμι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 26 2008 06:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed