Jump to content

Community Status Updates

Photo

Animefrick → anime-dono

Το power stone δεν το έχω κατεβάσει ακόμα αλλα δεν είναι δύσκολο να το βρεις! το γρουπ που το έχει φτιάξει είναι γνωστό αλλά ίσως χριαστεί να κατέβει απο IRC... Ψαξτο όμως και στο btjunkie.org ή στο isohunt.com (το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει μόνο με αγγλικά audio δεν παίζει αν το βρεις ιαπωνικά!!!!)
Oct 27 2008 00:17
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

εγω το έκανα προχτές το απόγευμα.. YOU LOOSEEEEEE!!!! mpouaxaxa :P
Oct 26 2008 23:33
Photo

Korkofilaki → Daf_Chan

^_^ Οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειναι απλα περιεργο το ονομα. Thanks!
Oct 26 2008 23:32
Photo

Daf_Chan → Korkofilaki

τέέέέλειο name!!!!!!!!!!!! :D
Oct 26 2008 23:28
Photo

SUPER SAIYAN → slateras

kanena kainourgio amv tha kaneis man?lol...
Oct 26 2008 23:13
Photo

evaofadawn → room302

γεια! είμαι η Εύα που γνωριστήκαμε χτες. Διάβασα τι έγινε αφού έφυγα κ έχω φρικάρει εντελώς.... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι παράλογο εντελώς από κάθε άποψη... αλλά πραγματικά δεν αξίζει να χαλιέσαι ούτε εσύ ούτε τα άλλα παιδιά, για 5 ζώα που το παίζουν δήθεν κουλτουριάρηδες, είναι κρίμα.. το συγκεκριμένο μαγαζί μου ήταν αντιπαθές από παλιά αλλά τώρα έχω κ χειροπιαστό λόγο για να διατυμπανίζω την ανικανότητα τους!
Oct 26 2008 22:46
Photo

Adventurer → anime-dono

Μα κοιταω το ποστ, κοιταω τα προηγουμενα, λεω "μα τι δεν παει καλα εδω" , μετα νομιζα οτι εκανες το ποστ σε λαθος αλυσιδα, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι σου τα εστειλε και ηρθαν κιολας, δεν κολλαει, μετα νομιζα οτι μπερδευτηκες και πηγες να της στειλεις το Wolf's Rain για να στο ξαναστειλει αυτη (τοτε εκανα τα edit) , δεν κολλαει, ε με μπερδεψατε κανονικα:Crying2: Καλα τουλαχιστον που εκανες quote το αρχικο μου ποστ και ηξερα τι εγραψα :P Πλακα δεν εχει το ποσο μικρος ειναι ο κοσμος παντως; (στο γεγονος οτι ξεκαρφωτα βρεθηκατε και γειτονες αναφερομαι) Και εχεις δικιο για το τελευταιο... you mess with the best, you end up like the rest:smokingg:
Oct 26 2008 22:30
Photo

AristidisK → Shikamaru

[COLOR=black][I]:sadist:Sorry, εγώ ήξερα ότι σε κάποια site πληρώνεις.:emptyonexg1:Α! το WOW είναι σαν το LINEAGE σου προτίνω να τα βρεις και να τα κατεβάσεις και ψάξε και για άλλα καλλά παιχνίδια αλλά είναι σε TORRENT όλα!:uhh::tensai:Έχει ακόμα και μερικά anime οπως το SPECIAL A με greeksubs και Ιαπωνικό ήχο.:chigau::knock-knock:Ολα αυτά στο GAMATA.GR!:wooi2::8):[/I][/COLOR]
Oct 26 2008 22:15
Photo

Adventurer → Nixar

Αποφασισες τελικα σε ποιες αλυσιδες θα γραφτεις; ;)
Oct 26 2008 22:12
Photo

anime-dono → Adventurer

Καλά για πότε πέσαν οι απαντήσεις στο thread :hahaha: (και πόσες φόρες έκανες edit what you said:hahaha:). Anyway τα DVD όπως είπα και στο thread τα πήρα χτες λόγο του ότι με την Camus είμαστε γειτονάκια απλός το ανακαλύψαμε όταν αλλάξαμε στοιχειά. Επίσης να σε καθησυχάσω από τώρα για το μέλλον, I don't do mistakes with adn :tensai: because there are some things that's better not to mess around with:orly:
Oct 26 2008 22:09
Photo

Shikamaru → AristidisK

εγω το Lineage ξερω μονο οσο για 2 και το WOW που λες ουτε ακουστα:canthelp: τι εννοεις δωρεαν;πρεπει να πληρωσεις για να τα κατεβασεις αυτα τα παιχνιδια:erk:
Oct 26 2008 21:35
Photo

AristidisK → Shikamaru

[COLOR=black][I]:smokingg:Μόνο για εσένα μπορείς να κατεβάσεις το LINEAGE 2 ΚΑΙ ΤΟ WOW δωρεάν.Αν τα εχείς ακουστά;:chigau:Επίσεις πόλλα ακόμα κάλλα παιχνίδια!:chigau:[/I][/COLOR]
Oct 26 2008 21:25
Photo

sleeping_mind → Yunancy

nancy yo! και εγω μια απο τα ιδια με το διαβασμα!! τι τακσι πας?? εμενα με λενε λετα ( απο νικολετα λολ)χαρικα καλο μου!!! μμμμ.... αρκετα ανιμε μ αρεσουν ( δν εχω δει και πολλα ) απο αυτα που εχω δει τα αγαπημενα μ ειναι elfen lied, hellsing, death note, shakugan no shana, wofs rain ^^ και διαβαζω naruto βασικα εχω πολυ καιρο να διαβασς αλλα btw !! εσενα ποια σου αρεσουν???
Oct 26 2008 21:17
Photo

Shikamaru → AristidisK

αυτη τη στιγμη κατεβαζω και την ταινια και τη σειρα:burningbe3::burningbe3::burningbe3: αλλα πανε αργα :bahhh::bahhh:
Oct 26 2008 21:13
Photo

AristidisK → Shikamaru

Ότι πεις you are the boss.:chigau: :wis:Α τώρα που μιλάμε τι γίνεται με το FMA;:orly:Το κατέβασες;:canthelp: Ελπίζω ναι.:drink:
Oct 26 2008 21:06