Community Status Updates
Darthnicolas → Shadowstrike
emena me rwtas an exw xrono?
epiasa k douleia k einai mono apogeumata...
edw dn vlepw pia tous filous m gt dn mporw na vrw wra :/
Oct 27 2008 11:13
Nerethil → Samuryan
Hai φίλος!!! Δεν ήξερα πως γράφτηκες εδω πέρα!! Λογικά θα κοιμάσε αλλά μόλις ξυπνησεις, αν μπεις εδω μέσα πάρε ένα τηλέφωνο (σπιτι πάντα)
Oct 27 2008 10:54
Shadowstrike → Darthnicolas
re,niko,yisto gia sunanthsh mes sth bdomada.ela twra p gurizei k exw xrono :hahaha:
Oct 27 2008 10:52
Hikari-sama → Raven Princess
Α, έχω τις πηγές μου :P
Είμαι στο επ.3, και όντως ο Light μου φαίνεται πολύ ψώνιο και κάθαρμα. Μου το παίζει και θεός ο βλάκας !!! Η Misa πότε εμφανίζεται ??
Oct 27 2008 10:48
Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™
έχε χάρη που είμαι μεγαλόκαρδος.....να μην επαναλιυθεί σε παρακαλώ.δεν θα είμαι τόσο ανεκτηκός την επόμενη φορά
Oct 27 2008 09:20
Raven Princess → Hikari-sama
Μα καλα που τα ξερεις ολα Σοφακι?????Ναι πραγματι ο Ryuk σκοτωνει τον Light στο τελος.Αλλωστε του το ειχε πει απο την αρχη πως ο,τι και να γινει εκεινος θα ειναι που θα γραψει το ονομα του στο Death Note.Αν θες τη γνωμη μου καλα του εκανε του καθαρματος!!! :)
Oct 27 2008 08:00
Samuryan → Nerethil
τι λέει ρε luffy? καλά? για πες μου λίγο, ποιος κέρδισε στο διαγωνισμό σκαλιών, γιατί δεν θυμάμαι... (btw κάνε με add)
Oct 27 2008 03:40
Fingolfin → 0pr0phet
Για το πρώτο δες Honey and Clover (κατέβασε το απο το download section του anime.gr) και για το δεύτερο δες Grappler Baki και Samurai Shamploo.
Oct 27 2008 01:58
0pr0phet → Fingolfin
Γεια!!!
Εισαι ο μονος mod μεσα και σκεφτηκα να σε ρωτησω... μηπως μπορεις να μου απαντησεις εσυ στο post στα recomendations γιατι θελω πολυ να δω κατι τωρα...
??? ^^
Oct 27 2008 01:55
Ioanna-chan → dimitra tratra
hronia polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)(k ego eho genethlia:P)
Oct 27 2008 00:37
Casshern → iristella
hahaaha :P xd,dbz is just the anime to watch it for it's awsome fights and battles! nothing more or less:smokingg:,btw which are ur fav animes and manga?
Oct 27 2008 00:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed