Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → AristidisK

no problem οποιαδηποτε κρητικη καλοδεχουμενη
Oct 26 2008 20:57
Photo

AristidisK → Shikamaru

SORRY για τη κρητηκη.
Oct 26 2008 20:55
Photo

Shikamaru → AristidisK

ε μωρε πιο πολυ για ποικιλια το αλλαξα
Oct 26 2008 20:55
Photo

AristidisK → Shikamaru

:tensai:[COLOR=black][I]Να σου πω το προηγούμενο AVATAR σου μου άρεσε πιο πολύ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.:drink::chigau:[/I][/COLOR]
Oct 26 2008 20:49
Photo

AristidisK → SUPER SAIYAN

:wooi2:Thanks που join my group(ANIMES WORLD).:drink::congrats:
Oct 26 2008 20:41
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΩ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!
Oct 26 2008 20:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Σου λεω το εχω δει και το 1 επ απο 2 season!! Γελιο εχει δε λεω.. αλλα σε προσωπο μπααα!! Τεσπα.. ΠΟΣΕΣ φορες θα μου ξυσεις την πληγη? Δεν μπορω να κατεβαζω τα επεισοδεια επειδη τα βλεπω στο πσ της αδερφης μου οποτε αναγκαστικα τα βλεπω Online.. Δεν ειναι της aarinfantasy παντως, δεν το εχει αναφερει καν.. Εντωμεταξυ, οσον αφορα το gravitation καθε φορα που ο πρωταγωνιστης (οχι ο ξανθος, ενας αλλος) συμπεριφεται περιεργα, παρουσιαζεται σα ζωο.. Δηλαδη.. Σε καποια φαση ηταν επιθετικος με καποιον και τον εδειξε σαν γατα με σηκωμενες τριχες, τα δοντια προτεταμενα κλπ.. Η καθε φορα που τον ακουμπαειο ξανθος γινεται σκυλακι ξερω γω κι ετσι.. Η πιο γελοια φαση ειναι που τσακωνοταν με τον κολλητο του και τον βλεπουμε ντυμμενο μπανανα να του λεει: "I hope u slip on a banana and drop dead" Σκηνες απειρου καλλους.. Εχει πολυ γελιο!
Oct 26 2008 20:15
Photo

donald13 → Barbara

Soul Eater εχεις δει ειπαμε??? Επίσης το D-gray man ειναι καλο αλλα εχει πολλα επεισόδια...
Oct 26 2008 20:01
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Χεχε....... Τον Hiroki την αδελφή ψυχή μου πρέπει να εννοείς...... The one that bitches and frowns all the time with the overagressive tendencies...... Ρε ο Usagi είναι όλα τα λεφτά. Αν τον δεις τι κάνει στο πρωτο της δευτερης season θα λυθεις στο γελιο..... ΘΕΟΣ!!!! XDDDD Kaλα όχι οτι ο Nowaki πάει πίσω (αυτός που έφυγε για να σπουδάσει).....Καθε φορά που λέει αυτό το "Hiro san" με το γνωστό του υφος μου θυμίζει υπερτροφικό τεράστιο γατουλη που θέλει στοργή αγάπη και προδερμ[COLOR=Black] (το ταλκ εννοω μην του δώσεις το baby oil Κινδυνευεις XDDDD)[/COLOR] Το gravitation από που το κατέβασες? Δεν το βρίσκω στο aarin fantasy.
Oct 26 2008 19:51
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

απλά μπράβο...ένα σωστό χρώμα επιτέλους. χαρούμενο ανοίγει το μάτι σου...εύγε!!
Oct 26 2008 19:32
Photo

Οχι μωρε τον Usagi.. Τεσπα γουστα ειναι αυτα.. Βασικα ο Usagi Μου αρεσε οπως ηταν νινι που τον ειχε δειξει σε ενα επεισοδειο.. Απο οοοολους αυτους, εμενα μου αρεσε ο sensei της φιλολογιας (δε θυμαμαι ονομα) οχι ο μεγαλος ομως,, Ο αλλος που τα εχει με τον 4χρονια μικροτερο που πηγε να σπουδασει αμερικη. Και που λες εσυ τρεχεις και γω εχω τρομακτικα πολυ ελευθερο χρονο. Σε ζηλευω λιγο ειναι η αληθεια, Θα ηθελα να ανοιξει λιγο το σχολειο και να τρεχω πανω κατω και παλι. Μου τη σπαει που ξυνομαι ολη μερα.. Εντωμεταξυ ενα αλλο πολυ ωραιο yaoi ειναι το red αλλα δε το βρισκω πουθενα ρε γαμωτο.. Το βρηκα at last στο otaku no sekai αλλα και παλι δεν εχω τα λεφτα να παρω ολη τη σειρα εστω για διαβασμα και δε ξερω που να το βρω.. Οσα manga sites εχω, απεχουν απο αυτο ειδος.. ΑΑΑΑχχχ προβληματα...
Oct 26 2008 19:23
Photo

Junjou romantica έχει βγεί απο Αarinfantasy (όπως και το συνολο των Yaoi/shounen ai).... Για το Gravitation με εψησες αγρια......... Πολυ μ........ μαναρι ο πρωταγωνιστής...... Αν και δεν συμφωνω με αυτο που ελεγες για το σχεδιο του Junjou..... Ιδιαιτερο ναι αλλα δεν χτυπαει ασχημα τουλαχιστον σε μενα.... Μωρε ας ειχα Usagi Nowaki και τους ηθελα και με τετραγωνο σαγονι (θεληματικο πηγουνι το λενε αυτο btw ΧD). Kατα τ αλλα τρεξιμο και εγω πολυ.... Εχω τις υποχρεώσεις της σχολής εχω και τις κοινωνικές βλέπεις..... ΠΟυ να πρωτοπαω η γυναικα? τετοιες στιγμες ενα Kage bunshin το ήθελα........
Oct 26 2008 19:16
Photo

Πως να τα πηγαινω? Βαριεμαι μεχρι θανατου.. Αλλα κατα τα αλλα ολα καλα.. Εσυ? Διαβασμα? I know i know τα ειδα και τα 13 subbed που εχουν βγει.. Μα να ψαχνω "watch junjou romantica season 2 episode 2" και να μη βρισκω πουθενα.. Μεχρι που με διαφωτισε το Yahoo.. Δεν ειπα οτι δε συμπαθω το Σασκε.. Απλως αν οντως τα εννοει αυτα που λεει τοτε θα ειναι πολυ μαλ@κας. Αλλα ελπιζω κι αδημονω να τα βρει με τον Ναρουτο και να γινουν μαζι χοκαγκε, να κανουν παιδακια, να μου κρατησουν ενα κανελι με βουλες και μαζι να λιντσαρουν την Σακουρα. το Gravitation μην το καθυστερεις καθολου!! Εχει ποοοολυ γελιο, ειδικα ο πρωταγωνιστης. Ο δευτερος πρωταγωνιστης ειναι σαν τον Sanji εντωμεταξυ. Και ειναι ολοι τους ενας κι ενας.. πολλα Nosebleed και kyaaaaaaaaaaa απο χαρακτηρες. Πχ το junjou romantica δεν ειχε ωραιους χαρακτηρες οπως και να το κανουμε, τα σαγονια ΔΕΝ ειναι τριγωνικα, teme! Εδω σου αφηνω 2 φωτο του "sanji #2" να μου πεις [IMG]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/10/26/f_gravitationm_c6837f9.jpg[/IMG] [IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/10/26/f_gravitationm_4bfbd5d.jpg[/IMG] Ε? Ε? τι λες??? κι αυτος εδω καλος ειναι αλλα δυστυχως μεχρι στιγμης δεν εχει κανει και τιποτα το σημαντικο.. τουλαχιστον μεχρι οσα εχω δει [IMG]http://img32.picoodle.com/img/img32/3/10/26/f_gr3m_a483a9c.jpg[/IMG]
Oct 26 2008 19:04
Photo

Xεχε i m going through my lovey dovey phase i guess:wooi2::wooi2::wooi2: (τρομαρα μου!).... To Gravitation το θέλω και εγώ να το αρχίσω αλλά κάνω ένα διαλειμματάκι λίγο από τα Yaoi προς το παρόν. Κατέβασα κατα λάθος Enzai και η εμπειρία με μια μόλις σκηνή μου έμεινε τραυματική (instant close and delete).....:deadga6: Θέλω λίγο το χρόνο μου για να συνέλθω:uhh: Mε γεία το καινουριο profile και σε σενα.Σου πάει ο Sasuke και ας λες ότι δεν τον συμπαθείς:orly:...Btw το ξέρεις ότι το junjou romantica έχει και δεύτερη season και το πρώτο έχει ήδη υποτιτλιστεί ετσι (εριξα το γέλιο της ζωης μου όταν το έβλεπα. Ο Misaki έδωσε τα ρέστα του)? Κατά τ αλλα καλουτσικα γενικά. Λίγο περίεργη φάση αυτή η περίοδος αλλά δεν μασάω:knock-knock:,,,,,, Εσύ ολα καλά?
Oct 26 2008 18:51
Photo

hananaki → Barbara

Εννοειται πως ειναι τελειος!!Ειμαι παααααρα πολυ μεγαλη fan.Ειναι ο αγαπημενος μου μακραν! Συνηθως ολοι ασχολουνται με τα Groups και δεν πολυασχολουνται μ'αυτον. Αλλα εχω φαει πολυ μεγαλο κολλημα οποτε.... Και φυσικα δεν εισαι η μοναδικη fan του.Εχουμε κι αλλες καλο γουστο!χιχιχιχι Χαιρομαο που γνωρισα κι αλλη fan
Oct 26 2008 18:30