Community Status Updates
ZeLiGa → Erebos
Να σου πω ρε μπας και το περασμενο Σαββατο ησουν στο Fnac(The Mall) γιατι ειδα εναν που σου εμοιαζε...
Oct 27 2008 13:23
Daf_Chan → Gaara-kun
i see.φαίνεται ότι μόνο το δικό μου σχολείο δεν έκανε..τι τάξη πας;
Oct 27 2008 13:19
sickdrummer → Geutella
Για σου Geutella,ειπα να γραφτω και εδω να δω τι γινετε και απο οτι βλεπω δεν ειναι ασχημα.Βρηκα και τον Admin της anime-greek(Etemon)το nickname του.
Oct 27 2008 13:15
Gaara-kun → Daf_Chan
τα ιδια καταληψη ξερεις party και τα μυαλα στα καγκελα:smokingg:
Oct 27 2008 13:00
Nixar
Χεχε,αυτό εδώ πάλι τι είναι ?Μου θυμίζει Facebook ;p...Ναι, αν και δυσκολεύομαι λίγο,επειδή είναι απίστευτο το υλικό που υπάρχει εδω μέσα!Ακύρωσα κάποιες συμμετοχες,βρήκα άλλες αλυσίδες που θέλω...χαμός...προσπαθώ τώρα να ξεμπερδευτώ κι εγώ για το που έχω δηλώσει...
Oct 27 2008 12:36
Chasapos → 1oneiromono
Νομίζω ότι τον πήγε στο μέλλον μετά την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝH δολοφονία του Nathan. Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα πάντως δεν παίρνω όρκο. Αν ξαναδω τα επεισόδια μπορεί να καταλάβω αλλά βαριέμαι... έτσι κι αλλιώς τα ενναλακτικά μέλλοντα δεν έχουν σημασία αφού ο Πήτερ προσπαθεί να τα αλλάξει.
Η παρατήρηση για τον Άρθουρ σωστή δεν το είχα σκεφτει. Τώρα ο Πήτερ αν έπρεπε να μαντέψω ότι έχασε όλες τις δυνάμεις του δηλ και την πρωταρχική δύναμη να αντιγράφει τους άλλους. Βέβαια έχασε και τη νεοαποκτηθείσα δύναμη του Sylar οπότε δεν έχει τη hunger - η οποία δύναμη όμως είναι απαραίτητη για να σώσει τον κόσμο!
Από την άλλη τώρα τη hunger την έχει ο πατέρας του! Άρα θα γίνει κακός;
Oct 27 2008 12:27
1oneiromono → Chasapos
και εγω στην αρχη νομιζα οτι μπορουσε ο arthur να ρουφηξει την δυναμη του αλλου μεχρι να πεθανει ο αλλος (σαν την rogue)αλλα ο adam πεθανε γτ εχασε την δυναμη του και ηταν 400 ετων δν νομιζω οτι μπορει να ξεζουμησει και την ζωικη δυναμη .Το ερωτημα ειναι αν ο Πετερ εχασε και την δικια του δυναμη να αντιγραφει τις δυναμεις των αλλων.
Ο Arthur οπως και ο Sylar & Peter ενω ειχαν τοσες δυναμεις δν τις χρησιμοποιυσαν ολες .Μαλλον επειδη εχουν τοσες πολλες δν βασιζονται πανω σε μια ωστε να την χρησιμοποιεισουν στο επαρκες και εν τελει περιοριζονται σε 5-6 δυναμεις.
Να σε ρωτησω κατι οταν ο Peter του μελλοντος πηρε τον Peter του παροντος στο μελλον ,το πηγε στο ενναλακτικο μελλον η' στο μελλον που διαμορφωσε με την αποπειρα δολοφονειας του Neithan?(το συζηταγαμε με ενα φιλο μου και διαφωνουσαμε σε αυτο το σημειο..)
Oct 27 2008 11:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed