Jump to content

Community Status Updates

Photo

hananaki → Erisadesu

Σ'ευχαριστω πολυ!! Ο συγκεκριμενος ειναι η JE αδυναμια μου!! ( και οχι αδικα πιστευω) Αν και εχω και την Lucy BR που μ'επηρεαζει θετικα και για τον Καμε(οχι πως θελει και προσπαθεια βεβαια)
Oct 26 2008 18:27
Photo

anime-dono → Animefrick

Please πες μου που βρήκες το Power Stone :congrats:
Oct 26 2008 18:22
Photo

Daf_Chan → Glaurung

[URL]http://www.anime.gr/forums/meetings-%D0%F1%EF%E2%EF%EB%DD%F2/3089-%CD%DD%E1-%D3%EC%FD%F1%ED%E7-30.html[/URL] well,ψήσου.(δες τελευταιο post)
Oct 26 2008 18:14
Photo

Seirios → Daf_Chan

να σε καλά... αν και δεν το συνηθίζω καμιά φορά μου φεύγουν κάτι τέτια περίεργα..:)
Oct 26 2008 18:04
Photo

samurai_pizza_dora → °•πίΟu-πίΟu•°™

Na υποθέσω ότι δεν έχει δει το yugioh the abridged series! :hahaha: (απο εκει εκλεψα την ατακα). Αν θες δες την εδω [url=http://revver.com/u/YGOTAS/?page=1]Videos by YGOTAS -- www.ygotas.com. [/url] Πραγματικά θα λιώσεις στο γέλιο, είναι γεμάτο με τέτοιες ατακες! :hahaha: Μην απογοητευτεις απο τα πρωτ 2-3 επεισοδια(ειδικα το πρωτο είναι λιγο βαρετο) Δες την και δεν θα το μετανιωσεις!
Oct 26 2008 17:45
Photo

Ioanna-chan → Anelis

ευχαριστω πολυ για την προταση σου αλλα δεν μου πολυαρεσει ο τροπος που διαβαζονται τα μανγκα μεσο ιντερνετ γιαυτο και τα αποφευγω.
Oct 26 2008 17:35
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → samurai_pizza_dora

[I]Kaiba(- It's been so long since I fired them(parents), I've completely forgotten who they are or what they looked like. All I have are those bizarre sketches people keep sending me on my deviantart account, claiming that I'm the estranged love child of Light Yagami and Lelouch from code geass. Stupid fangirls! They don't know where babies come from... -Where do babies come from,Seto? :S -Mokuba, we've got over this!:erk: You buy them in a store, just like everything else...) [/I] τι να πω.. PRICELESS!!
Oct 26 2008 17:32
Photo

Seraphimon-T.K. → iristella

Arigatou gozaimasu Ιρι-τσαν! Να 'σαι καλα! Απο το στομα σου και στου Θεου το αφτι~! Και για το πτυχιο,αλλα και για το ονομα της σειρα ΧΡ:hahaha::hahaha:
Oct 26 2008 17:31
Photo

Daf_Chan → Glaurung

παω λιγο μεσα..θα σου απαντησω σε λιγάκι.
Oct 26 2008 17:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Adventurer

[I]ΥΓ2 : Αυτη η ανακοινωση θα αυτοκαταστραφει σε επτα ημερες.[/I] Muahahha!!! Τα σπασε!
Oct 26 2008 17:29
Photo

Daf_Chan → Glaurung

ε, φτιάξε εσύ και όλο και κάποιον θα βρεις xD Γραμματόσημα και χαρτοπετσέτες :hahaha: χμμ..ου καλα απο ερωτήσεις έχω άπειρες. λπν.σ στέλνω σε pm, φτάνει η δημοσιότητα. :bahhh:
Oct 26 2008 17:13
Photo

Glaurung → Daf_Chan

^^ χεχε , φαίνεται πως η κουτσή Μαρία είναι ποιο κοινωνική απο εμένα . τι να το κάνω άμα δεν έχω με ποιον να μιλήσω ? κανείς απο την παρέα μου δεν έχει ( οι απολίτιστοι :hot: ) εσύ συλλέγεις τίποτα ? ( χα , σου την έφερα ! ανυπομονώ να δω την δικιά σου :try: )
Oct 26 2008 17:09
Photo

Daf_Chan → Glaurung

πώς και έτσι; ακόμα και η κουτσή Μαρία έχει πλέον :bleh: τεσπα.. ****** το ΚΟΜΙΞ! 8) καλά κάνεις.. έλα,έλα, σειρά σου... :try:
Oct 26 2008 17:01
Photo

Glaurung → Daf_Chan

εμένα ο μοντελισμός ( μινιατούρες απο lord of the rings ) , να κάνω συλλογή απο ΚΟΜΙΞ ( όχι γενικά , το συγκεκριμένο ) και να βρίσκομαι με την παρέα μου . Δυστυχώς δεν έχω , θα ακοκτήσω όμως λίαν συντόμως :hahaha:
Oct 26 2008 16:56
Photo

Daf_Chan → Glaurung

Φλωρεντία, Σιέννα, Ρώμη.. χμμ,να παίζω κιθάρα, να ζωγραφίζω, να βγαίνω με φίλους! ατά. εσύ; my question: βασικά έχεις msn;:hahaha:
Oct 26 2008 16:51