Community Status Updates
Radagast → Adventurer
E επιλογή μου ήταν γιατί δεν έβλεπα να την τελειώνω σύντομα. Άλλωστε τον Ιούνιο τελειώνω τελικά software engineer από Αγγλικό κολέγιο.. που αν μη τι άλλο μου αρέσει και πολύ περισσότερο από τα Μαθηματικά.
Dec 15 2008 18:57
dimitorisu → Erisadesu
Να σε ρωτησω εαν δεχτω θα μου στειλεται τους υποτιτλους σε μηνυμα? Πως θα γινει η δουλεια αν ειναι? Το πα κ στον Φλειμ κ περιμενω απαντηση του
Αν γινεται θα θελα να τους δω πρωτα τους υποτιτλους λολ
Dec 15 2008 18:41
Adventurer → Radagast
Dude, λεγοντας οτι κι εσυ οπως εγω δεν εχεις τελειωσει ακομα τη σχολη και οτι κι εσυ οπως εγω την εχεις ψιλοπαρατησει δε βοηθας καθολου την κατασταση :hahaha:
Dec 15 2008 18:25
Adventurer → Mr. Brightside
Για την live-action ταινια Dragonball που ανεφερες συζηταμε [URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/152-dragonball-movie.html"]σε αυτο το thread[/URL] (πηγαινε προς τις τελευταιες σελιδες).
Dec 15 2008 18:14
Ritsuka → Cassiel
Hi Πανα chan! wie gehts? gomen fuer die spaete antwort >.< hatte kein geld im handy. Ich wuensche dir auch Frohe Weinachten und einen guten rutsch ins neue Jahr ^.^
Dec 15 2008 17:57
akane → Yunancy
:hahaha: δεν βγηκε η εικονα γμτ τεσπα αμα θεσ πανε εκει [url]http://i406.photobucket.com/albums/pp148/Pheeke/miyavi/MIYAVI_3_by_KOFFEL.jpg[/url] ειναι αυτοσ ο κουκλοσ λολ:wooi2:
Dec 15 2008 17:38
akane → Yunancy
νιε ακουω ....αααα arigato gozaimasu!!!!^_^ εχω κολλημα με τν miyavi γτ ειν μαναρακι λολλλ φρικιο αλλα ενταξει μαρεσει...βσκ πολλοι μ λενε οτι ειναι σαν γυναικα λολ αλλα τσ γραφω χαχα
Dec 15 2008 17:36
koslak → Geutella
Μόλις είδα τα μηνύματα σου geutella και ευχαριστώ για την ενημέρωση και καλή σύνεχεια στο χτίσιμο του νέου site.
Dec 15 2008 17:32
jimmare → Loke
Loke,ευχαριστω ρε!Ειναι η πρωτη season αυτη που μου εδωσες αλλα ειμαι μια χαρα.
Dec 15 2008 17:21
Shikamaru → miko-chin
αν ειναι τετοιο στυλακι οπως λες και εσυ δηλαδη σαχλοκωμοδιες με λιγακι ρομαντισμο δεν νομιζω να κατσω να δω πανω 1-2 επειοσοιδια για δεν θα χει κανενα νοημα αν εχει ομως και αιματα και μαχες μπορεις να φτασω σε κανα πεμπτο επεισοδιο γιατι οπως σου εεχα πει και το Elfen Lied τετοιο στυλακι ειναι και τελικα οταν το τελειωσα ειπα τη ******* ειναι αυτο.Τι ταξη πας και πας ενισχυτικη-απλη περιεργεια
Dec 15 2008 17:17
miko-chin → Shikamaru
Ρε παιδί μου εγώ ποτέ στην ζωή μου δεν έβλεπα ρομαντικές ταινίες ή σαχλοκωμωδίες τεσπα γιατί μου την έσπαγαν και έτσι μου φαίνεται περίεργο που μ'αρέσει τέτοιου είδους anime.Πες άλλη ποιότητα όμως έχει το anime.
λοιπόν αν το θες με μυστήριο και περίεργη ατμόσφαιρα σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Vampire Knight,αν θες με πολύ γέλιο και κωμικοτραγικές καταστάσεις δες το School Rumble,αν το θες απλά αστείο και με λίγο μάχες και λοιπά δες το Full Metal Panic,αν πάλι θες πολύ ρομάντζο δες το Romeo and Juliet.
Πάντως θα σου πρότεινα ως αρχή ένα ελαφρύ και ευχάριστο το Ouran High School Host Club.
Φεύγω έχω να πάω ενισχυτική αλλά θα τα ξαναπούμε...
Dec 15 2008 16:59
Shikamaru → miko-chin
γιατι το λες αυτο τι πειραζει που σ'αρεσουν τα romance,ρε συ μπορεις να μου πεις να δω και'γω κανα top romance/shojo/shcool comedy γιατι για καποιο λογο δεν εχω δει κανενα αυτου του ειδος και'γω δεν ξερω γιατι και θελω να δω πως στο καλο ειναι για να σχηματισω μια αποψη να δω αν θα μου αρεσουν ή οχι γιατι ειμαι και'γω ο βλακας ψιλορομαντικος:bahhh:
Dec 15 2008 16:44
miko-chin → Shikamaru
Όχι δεν με κουράζεις...
Λοιπόν έχω δει(θα σου πω όσα θυμάμαι γιατί έχω κι ένα πρόβλημα με το μνημονικό...i need a back-up) Rurouni Kenshin(απο τα πρώτα ανιμε που είδα και το αγαπημένο μου),Ouran high school host club,School Rumble,Death Note,Full metal panic,la corda d'oro,Romeo and Juliet και ongoing βλέπω Bleach,One piece,Vampire Knight,Skip beat.Επίσης στο σκοτείνο μου παρελθόν έβλεπα και Dragonball(ναι είναι αλήθεια).Καλά στο Rurouni Kenshin τρελάθηκα στα OVA πραγματικά όμως.Ηταν η πρώτη στιγμή που θεώρησα ένα ανιμε έργο τέχνης.Όσο για το bleach το βλέπω γιατί έχει πολύ ωραίους αντρικούς χαρακτήρες.Και το one piece γιατί το παρακολουθώ χρόνια και δεν λέει να το παρατήσω τώρα.Γενικότερα έχω παρατηρήσει οτι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολλά romance/shojo/school comedy βλέπω.Ασε δεν είμαι καλά....
Dec 15 2008 16:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed