Community Status Updates
Shikamaru → miko-chin
το Elfen Lied το εχω δει και δεν μου πολυαρεσε γιατι ειχε πολυ ωμες σκηνες χωρις ουσια και ατελειωτο αιμα οσο για το Gode Geass και το Monster ειναι μεσα σ'αυτα που θελω να κατσω να δω.Κοιτα επειδη εγω αρχισα να ασχολουμαι με τα anime αυτο το καλοκαιρι λογω του οτι εβαλα internet-μετα απο πολλες διαπραγματευσεις-δεν εχω δει και παρα πολλα αλλα μερικα απο αυτα που εχω δει ειναι το Ergo Proxy ωραιο με σκοτεινη ατμοσφαιρα και σεναριο,το Full metal alchemist η πρωτη ολοκληρωμενη σειρα anime που ειδα το εβλεπα στο cine+ με ελληνικους υποτιτλους απαιχτη,Gungrave ανατρεπτυκοτατη σειρα που δεν καταλαβαινεις απο που σου'ρχεται φοβερη και αυτη επισης εχω Avatar-american cartoon-,Afrosamurai,Gangutsuou,Last Exile,Neon Genesis Evangelion,Rurouni Kenshin,Shaman King,Tengen Toppa Gurren Lagann, και τελος Naruto-Bleach-One piece.Οπως καταλαβαινεις μου αρεσουν διαφορα και δεν ειμαι προκατειλημενος ως προς ενα συγκεκριμενο ειδος αλλα επειδη αυτο το σαββατοκυριακο ειδα το animatrix και το Eve no jikan-Are you enjoying the time of eve θα μπορουσα να σου απαντησω οτι τεινω προς αυτην την κατηγορια,εσυ μεχρι τωρα ποια anime εχεις δει
Υ.Σ αν σε κουραζω πες μου το
Dec 15 2008 16:14
Kenny → jimmare
Μα μπορείς να κάνεις ΚΑΙ τη συγκεκριμένη συζήτηση σ' εκείνο το thread.
Dec 15 2008 16:13
Zauk-Lain-
→
Yunancy
ειναι το ονομα που ειχε ο χαρακτηρας μου στο DnD.Επιπλεον ειναι το ονομα που ειχε ο main χαρακτηρας μου στο WoW.Τελος ειναι το name με το οποιο πλεον με αναγνωριζουν...Δεν εχει καμια σχεση με ανιμε....
Ε ναι πριν απο κανα 7χρονο τα ξαδερφια μου περι με φωναζανε...
Dec 15 2008 16:04
jimmare → Kenny
Ρε kenny,γτ το κλειδωσες το thread?
Σε αυτο που ειπες ο καθενας διαλεγει σε τι γλωσσα θελει τους υποτιτλους,οχι ποιο anime θελει με ελληνικους...
Dec 15 2008 16:02
miko-chin → Shikamaru
αυτό τον καιρό παιδεύομαι με Code Geass και Monster και έχω στον υπολογιστή μου πόσα ακομη anime που δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο.Είδα ένα επεισόδιο Elfen Lied ύστερα απο προτροπή ενός συμμαθητή μου αλλά δεν μου έκανε κλικ.Βασικά τον τελευταίο μήνα δεν βλέπω πολλά γιατί είχα διαγωνίσματα και έλεγα να μην πορωθώ με κανα anime και μετά που θα τρέχω να κρυφτώ.Τι είδους anime παρακολουθείς κυρίως?
Dec 15 2008 15:43
Shikamaru → miko-chin
ε τοτε αστην να λεει θα συνηθισει εσυ πια anime βλεπεις αυτο τον καιρο εγω αρχισα το Blood και μεχρι το πεμτο επεισοδιο δεν με τραβαει καθολου να κατσω να δω 50 επεισοδια με ενα κοριτσι το οποιο σκοτωνει 10 τερατα στην καθισια του εντωμεταξυ ειδα χθες το animatrix και μου φυγε το κεφαλι με πορωσει τοσο αγρια που για μιαμιση ωρα ο εγκεφαλος μου δεν εδινε καμια αλλη εντολη εκτος απο το να εχω τα ματια μου ανοιχτα τετοια πορωση μονο με την ταινια ειχα φαει~εκατσα και χθες το βραδι να δω λιγο Byousoku 5 centimeter αλλα δεν αντεξα και επεσα για υπνο
Dec 15 2008 15:24
Erisadesu
→
Azathoth
θα βοηθήσω και εγώ σε ότι χρειαστεί
και τα παιδιά απο animeclipse ωραία θα ενημερώσω την animeclipse και θα σου πω.
Dec 15 2008 15:15
Azathoth
→
Erisadesu
τώρα που έρχονται και τα χριστούγεννα, αν είναι να γίνει τώρα μπορώ άνετα να βοηθήσω όπως μπορώ, βεβαια τονίζω ότι δεν έχω κάνει ποτε κάποια παρόμοια δουλειά και παίζει να χρειαστώ help από ειδικούς. με την βοήθεια κανενός συμμαθητή μου λογικά θα τα καταφέρουμε
Dec 15 2008 15:12
miko-chin → Shikamaru
μωρέ της έχω εξηγήσει πολλές φορές τι είναι αυτό που βλέπω...και να φανταστείς βλέπουν και ο ξάδερφός μου και ο αδερφός μου αλλά σε αυτούς δεν λέεει τίποτα.Πιστεύει οτι χάνω το χρόνο μου αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια για τα anime και έτσι δεν καίγομαι για το τι πιστεύει.Ειδικά τώρα που αγοράζω και μάνγκα παραπονιέται ακόμη περισσότερο!!!
Dec 15 2008 15:10
Erisadesu
→
Azathoth
λοιπον...το blue noah, υποβρύχιο κεραυνός
υπάρχει μόνο με ιταλικούς υπότιτλους (ιαπωνικό ήχο) και ελληνικό ήχο άλλα όχι όλα τα επεισόδια. η animeclipse Θέλει να το subbarei βρήκαμε μεταφραστές αλλά σε κάποια φάση
τα παράτησαν και δεν ξέρω αν έχει μεταφραστεί κάποιο επεισόδιο
και αφού εσύ με τον Δημήτρη μιλάτε ιταλικά και ο ζόρο δεν έχει χρόνο
σκέφτομαι να τους προτείνω εσας τους δύο για μετάφραση και τον ζόρο για διορθωτή
αν μου δώσουν το οκ και μπορείτε και εσείς να το κάνετε θα σας σταλούν
τα dvd για την μετάφραση καθώς και τα προγράμματα που χρειάζεστε
συνήθως ένα επεισόδιο για να μεταφραστεί χρειάζεται μόνο λίγες ώρες την μέρα.
αρκεί να ξέρετε καλά ιταλικά και οι δύο και απο ότι είπε ο ζόρο ξέρεις ιταλικά καλά.
Dec 15 2008 15:09
Azathoth
→
Erisadesu
φυσικά το ότι σε έβρισα στο mIRC δεν είναι κάτι που με τιμά αλλα νομίζω μπορείς να καταλάβεις πως υπάρχουν και πολύ άσχημες μέρες και όταν γίνετε κάτι σε μια άσχημη μέρα, ακόμη και αν δεν είναι παρα πολύ σοβαρό μπορεί να σε κάνει να ξεσπάσεις σε λάθος σημείο, εγώ έκανα το λάθος και ξέσπασα πάνω σου, ακόμη και ας δεν ήσουν μπροστά.
δεν ξέρω τι είναι αυτά τα translations αν μου πεις λίγο παραπάνω και "περιτινος" πρόκειται ευχαρίστως να δω αν μπορώ να βοηθήσω
Dec 15 2008 15:02
mihalakis21 → Yunancy
απο ολα αυτα μονο τους skillet, 3 doors down και nickelback εχω απλα ακουστα.
η hinata ειναι κορυφη ειδικα στο shippuuden που το μαλλι τις μακραινει:nbleed:
o kakashi δεν παθαινει τιποτα. το εχω σιγουρο.
το sharingan το εχουν βγαλει και σε φακους επαφης. ειναι κοριφαιο.
ε και εγω καπως ετσι ημουν παλια αλλα μετα..............αστα να πανε. καλα πως γινεται να δινεις δευτερη χρονια αφου εισαι 17??? κανονικα 3η δεν πας τωρα???
ναι τωρα εσεις ειστε αθωωες. καλο καλο εχω λιωσει στα γελια λεμε. ναι τωρα εμας χρειαζοσασταν για να παρασειρθειτε:hahaha:
ναι εχει διδυμο αδερφο ο οποιος εχει γραψει το εκπληκτικο o-part hunter και εδω και καποιους μηνες εχει ξεκινησει το blazer drive που απλα τα σπαει. η εικονα στο profile μου ειναι απο το manga του blazer drive.
ναι δυστηχως εχω ενα μεγαλυτερο αδερφο:deadga6:
Dec 15 2008 14:58
Erisadesu
→
Azathoth
δεν σου επιτέθηκα απλά τόνισα ότι η αδιαφορία είναι ο καλύτερος φίλος τους.
εννοείτε οτι δεν πρέπει να τα κάψεις και καλύτερα μη κάνεις χιούμορ μέσα
σε καζάνι που βράζει.
λοιπόν μίλα με τον dimitiriosu να σου πει για τις μεταφράσεις που του ζήτησα.
δες και εσύ και πες μου αν ψήνεσαι να κάνεις μετάφραση απο ιταλικά σε ελληνικά
για το anime blue noαh αλλά να ξέρεις ότι αν είναι να αρχίσεις κάτι και το αφήσεις στη μέση
λόγο του προγράμματος σου καλύτερα να μου το πεις για να ξέρω.
τέλος δεν χρειάζετε να είσαι ενήλικος για να αλάξεις τον κόσμο.
και άλλη φορά αν θες να με βρίσεις να το κάνεις απευθείας σε μένα.
Dec 15 2008 14:58
jimmare → περικλης
Καλοσηρθες Περικλη.
Ελπιζω να περασεις καλα στο forum...
Και εσυ Kapamaru-κολλημενος?Ωραια,να μαζευομαστε σιγα σιγα...
Dec 15 2008 14:56
Azathoth
→
Erisadesu
δεν είπα ποτε πως ήμουν ώριμος.... ούτε καν ενήλικας είμαι ούτος η άλλος. πάντως το να μου την λες και να με βρίζεις επειδή δεν πήγα να κάψω την πολύ μου με τους άλλους δεν το σχολιάζω.... υπάρχει ελευθερια άποψης και θα έπρεπε να σεβαστής το ότι είμαι εναντίον του όλου θέματος. δεν ηπα πως σύμφωνο με τους μπάτσους προς θεού και πιστεύω πως πρέπει να τιμωρηθεί ο μπάτσος για αυτό που έκανε, αλλα το χάος που ida την δευτερα με κάνει να είμαι εναντίον στις διαδήλωσης...
όσον αφορά το να στο πω κατάμουτρα,το net δεν είναι κατάμουτρα so ούτος η άλλος δεν αλλάζει τίποτα.
προσπάθησα να κάνω το mood να χαλαρώσει εφόσον σε εκείνο το thread σκοτωνόταν όλος ο κόσμος και το έκανα με καλή καρδια. εφόσον δεν σου άρεσε τι να πω, ζητω συγγνώμη.
αλλα, αυτό δεν αλλάζει το θέμα ότι μου "επιτέθηκες" με πολύ άσχημο τρόπο, πράγμα που μου την δίνει εφόσον δεν είχα πει τίποτα ούτε εναντίον σου ούτε για εσένα...
Dec 15 2008 14:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed