Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → miko-chin

περα απ'τη πλακα ομως γιατι δεν καθεσαι να της εξηγησεις-αν γουσταρεις- τι ακριβως ειναι τα anime εγω αυτο εκανα με τους γονεις μου και τωρα οταν με πετυχαινουν στο pc με κανα anime αντι να μου λενε οτι σε λιγο πρεπει να παντρευτω:terror2: καθονται και βλεπουν και αυτοι :hahaha::hahaha:λεμε τωρα :Blissfull:
Dec 15 2008 14:52
Photo

sleepless → Tsunade-sama

hehe και εσυ fan του Byakuya?
Dec 15 2008 14:50
Photo

sleepless → Yunancy

hahah καλα τα λες, συμφωνω απολυτως! Το εχουν οντως παρατραβηξει το Naruto, ειδικα στο ανιμε με τα απειρα fillers που τραβαν την ιστορια ολο κ περισσοτερο... Death note, ενω ολοι λενε πως μετα τον θανατο του L εγινε βλακεια, εμενα μου φανηκε πιο ωραιο μετα που ηρθε ο Mello k o Near. :P Απο αυτα που μου ειπες εχω κατεβασει κατι επεισοδια Vampire Knight αλλα δεν εχω προλαβει να τα δω ακομα, λενε τπτ?
Dec 15 2008 14:49
Photo

Anelis → Mercyful

:hahaha:that's the spirit!
Dec 15 2008 14:43
Photo

jimmare → Lilia20

Ναι το ειδα το add...
Dec 15 2008 14:38
Photo

Robin → GkLoc

:chigau:Κι εσύ, ΕΣΥ εξαφανισμένεεεεε XD Μίλα και καμιά φορά στο msn, ε??? Άντε, μπες να τα πούμε, ΓΡΗΓΟΡΑ!!! :gotit:
Dec 15 2008 14:37
Photo

Lilia20 → jimmare

Thanx 4 the link~~!! ^o^ Σε εκανα add το δες?? ¨:333
Dec 15 2008 14:34
Photo

Robin → Zoro

Love the avatar XD Take care Zoro-kun :333
Dec 15 2008 14:33
Photo

GeRi → Matu-san

αα....καταλαβα...nice, χαχα :)
Dec 15 2008 14:33
Photo

Robin → Nomis Tnomleb

In fact το έχω δει εδώ και πολύυυ καιρό το Yu Yu Hakusho και μου άρεσε πολύ, μπορώ να πω ^^ Ο Kurama είναι θεός, αλλά ο fave μου είναι ο Hiei :D Σου αρέσει κι εσένα το OP και η Robin, πόσο χάιρομαι!!! Και ο τυπάς στο avi σου είναι όλα τα λεφτά, μόλις βρήκα και πoιος είναι ;) Να περνάς καλά μέχρι να τα ξαναπούμε ^___^
Dec 15 2008 14:31
Photo

jimmare → Lilia20

Eγω διαβασα: δεν μ'αρεσε... xD Το Kekaishi?Για δυο παιδια που δουλεια τους ειναι να φυλακιζουν πνευματα.Στη περιγραφη ακουγεται καπως αλλα αμα το κατεβασεις θα σ'αρεσει... Οριστε και λινκ: [url=http://getfansub.com/wiki/Kekkaishi]Kekkaishi - GetFansub.com Wiki[/url]
Dec 15 2008 14:31
Photo

Anelis → Radagast

αχ βαχ είναι η κατάσταση, με παιδεύει εδώ κ 1,5 χρόνο κ μου έχει βγεί πάνω από 20 φορές, τρυπητήρι έχω γίνει φενκς!!
Dec 15 2008 14:28
Photo

Erisadesu → dimitorisu

δεν ξέρεις και δεν θα σου πω :P αν ξέρεις καλά ιταλικά θα είναι εύκολο για σένα πιστέυω. για την μετάφραση δες το πρόγραμμά σου αν έχεις ελεύθερο χρόνο και μπορείς πες μου για να μιλήσω και εγώ με τον υπεύθυνο απο την animeclipse.
Dec 15 2008 14:26
Photo

Lilia20 → jimmare

Θα τα κοιταξω ^^ Το lovely complex μ 'αρεσε πολυ~~~ σου ειπα!! λολ Το Kekaisi γιατι προκειται? ο.ο
Dec 15 2008 14:25
Photo

jimmare → Lilia20

Ωπα σορυ...Παμε παλι απο την αρχη... Ναι,μ'αρεσουν τ manga και εχω διαβασει του D.gray man και το Naruto(Shippuden) Οταν λεω δεν σ'αρεσε εννοω το Lovely complex.:) Anime να σου προτεινω?Kekaishi,D.Gray man,Death Note. Δεν ξερω που μπορει α σ'αρεσει...
Dec 15 2008 14:22