Community Status Updates
miko-chin → Shikamaru
όχι δεν πήγα γιατί δεν έχω τα κότσια πιστεύω για να πάω.Ασε που οι περισσότεροι το πήραν πατριωτικά ενώ δεν θα'πρεπε.Κι εγώ στεναχωριέμαι που ένα νέο παιδί σκοτώθηκε και που η αστυνομία αυτήν την εποχή είναι διακοσμητική αλλά δεν χρειαζόταν να γίνουν όλα αυτά.Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις την βία με βία.
Dec 15 2008 22:13
Shikamaru → miko-chin
σωστη σε βρισκω αρα να υποθεσω οτι πηγες πορεια εγω δεν πηγα γιατι ουτε οι μαθητες στο σχολειο μου δεν κανονισαν τιποτα αλλα και γιατι τα φιλαρακια μου δεν γουσταραν αλλιως χαλαρα πηγαινα ο αδερφος ομως με τους φιλους του κατεβηκε κατω και μου λεγε διαφορα για το τι χαμος γινοταν
Dec 15 2008 22:03
Tsunade-sama
→
sleepless
Ναι ναι, απλά ο άνθρωπος είναι :respect:.Ίσως ο καλύτερος Shinigami σε όλο το bleach.
Dec 15 2008 21:49
miko-chin → Shikamaru
όχι δεν πάω σε ΕΠΑΛ σε ενιαίο πάω.Κάναμε δηλαδή κάνανε κατάληψη κατά τον Οκτώβριο 1 βδομάδα περίπου και την προηγούμενη υποτίθεται κάναμε δηλαδή κάνανε αποχή και πορεία.Γενικότερα είμαι ενάντια των καταλήψεων όταν δεν υπάρχει λόγος γιατί πιστεύω οτι όταν μια μέρα βρεθεί ένας σοβαρός λόγος για να κάνουμε κατάληψη(πάρε για παράδειγμα την δολοφονία του 15χρονου) δεν θα μας παίρνουν στα σοβαρά...
Dec 15 2008 21:48
Shikamaru → miko-chin
σχες της χρονιας ναι μονο για 2 μερες ετσι για να λεμε και μεις οτι καναμε χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο αλλα αυτες τις μερες εκτος απο την Τριτη δεν χασαμε καθολου μαθημα αν και απ΄οτι ακουσα πολλα σχολεια εκαναν καταληψεις,εσυ πας στο Ε.Π.Α.Λ αμπελλοκηπων-να μην ρωτησω αν κανατε-
Dec 15 2008 21:39
miko-chin → Shikamaru
ok.όταν βρεις το πρόβλημα μπες απλά στο profile μου γράφει το mail μου.Ωραίο όνομα έχεις by the way.Στο σχολείο σου γίνανε καθόλου καταλήψεις?
Dec 15 2008 21:30
Shikamaru → miko-chin
εγω ειμαι ο Αχιλλεας κοιτα hi5 δεν εχω msn ναι αλλα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος και μου βγαζει συνεχεια οτι παταω λαθος κωδικο θα δω αν καταφερω να μπω
Dec 15 2008 21:11
Radagast → SirJim
H σειρά στο top10 είναι random πάντως. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο και άδικο να συγκρίνεις τόσο καλές σειρές μεταξύ τους. :P Πάντως το 12kingdoms είναι καλό, δες το από KAA. :)
Dec 15 2008 21:11
Yunancy → 4rtemis
[B]ok to msn moy einai[/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL]
[B]προστεσε αλλα πες μου ποιο ειναι το email σου για να ξερω ποια εισαι^^[/B]
Dec 15 2008 21:05
miko-chin → Shikamaru
Λώρα με λένε.Εσένα?Εχεις hi5 ή msn?για να τα πούμε απο κει...
Dec 15 2008 21:02
Yunancy → pagama
[B]xexe και εγω δεν θα πολυμπαινω τωρα ονλινε....λογω διαβασματος ΧΔασε..χεστα λεμε λολ[/B]
[B]εσυ τι ταξη πας?[/B]
[B]τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι αυτα[/B]
[B]Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight [/B]
[B]εχεις δει κανενα πο αυτα?[/B]
Dec 15 2008 21:00
Hikari-sama → Raven Princess
Καλύτερα να τα δεις στην παλαβή χρονική σειρά. Μόνο υο 1ο επ. θα σου φανεί κάπως κουλό, αλλά μετά αρχίζει να βγάζει νόημα το πράγμα. Επίσης το τέλος της αλλαγμένης σειράς είναι καλύτερο απ' της χρονολογικής.Αλλά αν θες να τα δεις κανονικά, νομίζω η σειρά είναι γραμμένη στο thread της σειράς εδώ.
Dec 15 2008 20:55
Yunancy → gexion
[B]xexe αι εγω λατρευωωωωω το Kingdom Hearts το 2..το 1 δεν με εντυποσιασε και τοσο...[/B]
[B]τα αγαπημενα μου παιχνιδια ειναι[/B]
[B]final fantay,tekken,kh2,rouge galaxy,soul calibour,valkyrie profile[/B]
[B]αλλα το κορυφαιο ειναι για μενα το esident evil 4....πωπω εχω παθει τρελη πορωση...αφου να φανταστεις οτι οταν το επαιζα εννιωθα λες και ειμουν εγω η πρωταγωνιστρια...[/B]
[B]τοσο φανταστικη και ρεαλιστικη ηταν η ατμοσφαιρα και τα γραφικα..που καλιστα θα μπορουσε να γινει και ταινια[/B]
[B]εχεις παιξει κανενα απο αυτα τα βιντεοπαιχνιδια ου σου ανεφερα?[/B]
Dec 15 2008 20:52
Yunancy → Lilia20
[B]λολ αμαν πια...δεν αντεχω να βλεπω τα γλυκα,μου πεφτουν τα σαλια...[/B]
[B]2 ειναι οι μεγαλες αδυναμιες μου[/B]
[B]α]τα γλυκα[/B]
[B]β]το κρεας[χοιρινες μπριζολες..κτλ][/B]
[B]εσενα τι φαγυτα σου αρεσουν?[/B]
[B]ρε συ που αγοραζεις αυτα τα προιοντα με γευσεις?στο Χοντο Σεντερ????[/B]
[B]λοιπον,ο ηθοποιος που κανει τον Λουκα στο συριαλ με τους αστυνομικους...[/B]
[B]ειναι αυτος που επαιζε στο S1ngles τον βλακα φιλλο του χοντρουλι που σε καποια επεισοδια ηταν και σοφερ σε λιμουζινα..καταλαβες?λολ εχει αλλαξει τρελα εμφανισιακα...[/B]
[B]ο Περιστεροπουλος μου αρεσε πολλυ...αλλα μου αρεσε και ο αδερφος αυτο που ειχε κανει το παιδι η Ρανια.....[/B]
[B]το ξερω αλλα δεν θα παω σε αυτο το ανιμε παρτυ λογω των επεισοδιων που γινονται με τους αναρχικους...θα περιμενω μεχρι να τελειωσουν τελειως τα επεισοδια για να παω στο κεντρο[/B]
[B]εσυ θες να πας?καμια μερα παμε μαζι αν θες[/B]
[B]ναι ξερω την διαδηκασια?θες να στη πω?[/B]
Dec 15 2008 20:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed