Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → AnO!

μωρέ το σκέφτομαι πολύ να πάω αλλά είναι και κέντρο(μένω δυτικές συνοικίες) και απο την άλλη δεν νομίζω να συνεχίσω μετά σπουδές πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο(ενώ θέλω πολύ).Ηθελα να πάω σχεδιαστής κόμικς στο Πανεπιστήμιο αλλά είναι 3ο πεδίο και δεν με βολεύει.
Dec 19 2008 14:29
Photo

AnO! → miko-chin

τιποτες,θα περασεις πολυ καλα εκει,το τμημα των comics εχει πολυ καλο κοσμο εγω κανω προετοιμασια για Καλων Τεχνων σε αυτο το εργαστηριο..
Dec 19 2008 14:20
Photo

AnO! → Zauk-Lain-

λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.. τι μπορω να κανω? να αποκοψω λιγη απο την ψυχεδελεια του "ειναι" μου και να στην προσφερω αχνιστη σαν παρθενα θυσιασμενη στον βωμο καποιου παγανιστικου θεου? μακαρι να μπορουσα να προσφερω λιγη απο την τρελα μου σε αυτον τον κοσμο θα ημασταν ολοι πιο ευτυχισμενοι...
Dec 19 2008 14:15
Photo

israh → Yunancy

Γεια σου κοπελια!! Τι κανεις?? Σε χασαμε!
Dec 19 2008 14:14
Photo

Jap Doll → Hanzo

ελα τι 8εσ?δν φτανει π με κανεσ ντελετ μπενεισ κ στ προφ μ αχαχαχαχαχα .ι.
Dec 19 2008 13:58
Photo

ayame → Dante80

Μια ερώτηση (συγγνώμη για την ενόχληση) : το tokikake το έχεις δει σωστά; Κατάλαβες από ποια εποχή ήρθε ο Chiaki; Κι η Μακοτο στο τέλος τι θα κάνει στ μέλλον; Νομίζεις ότι είναι δυνατόν να ξαναβρεθούν στο μέλλον; Ή κι οι δυο ήξεραν ουσιαστικά ότι το αντίο θα ήταν για πάντα; Για το ef melodies- τελειώνει επόμενη βδομάδα- εγώ το λάτρεψα πάντως. Δε νομίζω να απογοητεύσει ούτε εσένα
Dec 19 2008 13:43
Photo

Namida → Daf_Chan

Γεια χαρά. Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι στο 5 letter bang απαγορεύεται να κάνεις ποστ αφού έχει απαντήσει μόνο ένα άτομο μετά από εσένα. Πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 3-4 απαντήσεις, και δεν μπορείς να ποστάρεις πάνω από ορισμένες φορές τη μέρα. Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του θρεντ, για να δεις τους κανόνες.
Dec 19 2008 12:36
Photo

Tsunade-sama → sleepless

Ναι αυτό ήταν!Από τα αγαπημένα μου arc.Πιστεύω ότι εκεί ήταν που κόλλησες με το bleach, σωστά?
Dec 19 2008 11:07
Photo

1oneiromono → Lilia20

mia xara,erxontai kai oi diakopes epitelous na 3ekourasto apo to diavasma , esu ti kaneis? xoris plaka oi fotografies me na glika pou exeis valei sou anigoun tin ore3i
Dec 19 2008 11:04
Photo

1oneiromono

[U][B]YAY !!Christmas comming!!:joyful:[/B][/U]
Dec 19 2008 10:59
Photo

Camus → Adventurer

Pfffffttttt.... Ας μην είχα το πρωί δουλειά και θα σου έλεγα εγώ!!!!:hahaha: :oo: Αλλά εσύ τι έκανες τέτοια ώρα ξύπνιος??? Οι βρυκόλακες πάνε για ύπνο πριν την ανατολή του Ήλιου!!!! Muwhahahahahahahaha :hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 19 2008 10:35
Photo

Glastenen → Erebos

αλήθεια? μπερδεύομαι με τους αριθμούς, ευχαριστώ :P
Dec 19 2008 09:22
Photo

Adventurer → Camus

Τωρα το παραδεχεσαι οτι εγω κοιμαμαι πιο αργα απο σενα; ;)
Dec 19 2008 07:32
Photo

Adventurer → Bab

Χρονια πολλα Bab :wooi2:
Dec 19 2008 07:11
Photo

Kenny → Adventurer

Database errors κι εδώ. :sadist:
Dec 19 2008 05:00