Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Phantom Duck

ΟΚ Thanks for the advice. Then AHQ it is.
Dec 19 2008 19:43
Photo

AnO! → miko-chin

100-150 euro τον μηνα,αλλα μην σε τρομαζει η τιμη,το αξιζει,θα κανετε μαθημα για σχεδιο-σεναριο-strip comics-photoshop ειναι πολυ καλη φαση...
Dec 19 2008 19:32
Photo

Phantom Duck → RiDeLub

Οι Haro Tori δεν είναι παρά οι Aone-Anime Kingdom με άλλο όνομα που συνέχισαν τη σειρά. Καλοί ήταν αλλά η έκδοση των AHQ είναι μακράν καλύτερη. Μόνο και μόνο για τη διαφορά ποιότητας στην εικόνα, αξίζει να το δεις από αυτούς. Πραγματικά είναι πολύ καλύτερη από τα TV-raws, και τέτοιες σειρές προτείνονται για όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα μπορεί να βρεθεί. Επίσης οι υπότιτλοι των DVDs ήταν πολύ προσεγμένοι, και οι AHQ έχουν διορθώσει τυχόν ψιλολαθάκια από 'δω και από 'κει. Τράβα κατέβασέ το από αυτούς εννοείται χωρίς αμφιβολία.
Dec 19 2008 19:18
Photo

RiDeLub → Phantom Duck

Hello PK. Έχω μια ερώτηση για τo Gundam Seed Destiny. Διαβάζοντας το universe thread που έχεις δημιουργήσει, είδα ότι προτείνεις τους AHQ σαν group. Κοιτώντας όμως την αλυσίδα και το anidb είδα τους Α-Κ&AonE καθώς και ένα άγνωστο σε μένα group που τους συνέχισε. Βασικά εσύ από που έχεις δει; Δεν ενδιαφέρομαι για το dub οπότε σκέφτομαι τα άλλα 2 group αλλά θέλω και μια πιο προσωπική άποψη καθώς στο anidb δεν βγάζεις άκρη. Τους προτείνεις; Επίσης επειδή έχω διαβάσει σχόλια για το ότι όλοι ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που συνέχισαν τους AonE (Haroharo& ToriTori), μήπως ξέρεις να μου πεις τι παίζει (για να μάθω αυτό που ξέρουν όλοι:P). Τώρα που το boxtorrents έχει freeleech σκέφτομαι να το ξεσκίσω λίγο :hahaha:
Dec 19 2008 19:04
Photo

Geutella → koslak

Επίσης μην ξεχάσω να σου αναφέρω ότι ακόμα δεν έχουμε ανεβάσει πολλά anime μιας και ξεκινάμε από το μηδέν εφόσον διαγράφτηκε από την forumotion ολόκληρη η database μας, οπότε σιγά σιγά θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνουμε όπως πριν και ακόμα καλύτερα.
Dec 19 2008 18:45
Photo

Geutella → koslak

[B]Καλησπέρα koslak, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι η anime-greek άνοιξε και επίσημα!!! Επιτέλους είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα μέλη μας στην καινούρια Anime-Greek!!! θα μας βρεις εδώ: [url]www.anime-greek.com[/url][/B]
Dec 19 2008 18:43
Photo

Geutella → sickdrummer

[B]:knock-knock: Sickdrummer μου!!!!!!!! Ναι!!!!! Επιτέλους η Anime-Greek ανέβηκε και είναι όλα έτοιμα για να αρχίσουμε να δεχόμαστε και πάλι τα μέλη μας!!!!!:gotit: Άντε Sick μου επιτέλους πίσω στο σπίτι!!! [/B][B]:blingeye2: Τώρα η διεύθυνσή μας είναι [url]www.anime-greek.com[/url] [/B]
Dec 19 2008 18:27
Photo

GeRi → GkLoc

ααα....καταλαβα...ευχαριστω... :)
Dec 19 2008 17:16
Photo

jimmare → Night Wizard Seal

Α ναι,σε θυμηθηκα ρε πολ!Πως εισαι?
Dec 19 2008 17:15
Photo

Bab

Ευχαριστώ :D
Dec 19 2008 16:19
Photo

jimmare → Lilia20

Μα δεν εισαι 20 χρονων?(μα τι λεω???Τωρα δινεις εξετασεις...)Ω καταλαβα...Εγω μπαινω οποτε θελω επειδη τελειωνουμε την τριτη τα παντα(σχολειο,αγγλικα,γερμανικα κ.τ.λ.) Το καινουργιο chapter δεν το εχω διαβασει ακομα...Τωρα το κατεβασω!
Dec 19 2008 15:55
Photo

Ferian → jimvrionis

:O trelamene!!!!
Dec 19 2008 15:04
Photo

Lilia20 → jimmare

I know Jimmy-kun~~!! T.T Δεν προλαβαινω πια με τοσο διαβασμα που χω ριξει!! (σε λογοτεχνικα, οχι για εξετασεις..λολ!!) xDD What's new?? Ειδες το τελευταιο chapter Naruto???
Dec 19 2008 14:46
Photo

miko-chin → AnO!

τότε θα το προσπαθήσω...ξέρεις μήπως τίποτα για τις τιμές?
Dec 19 2008 14:40
Photo

AnO! → miko-chin

να σου πω,και εγω Ασβεστοχωρι μενω και κουβαλιεμαι στο εργαστηρι,η αποσταση δεν νομιζω να αποτελεσει προβλημα.Εξαλλου το τμημα των comics ειναι ερασιτεχνικο(αν και εχει πολυ ανεβασμενο επιπεδο) και τα μαθηματα γινονται καθε Σαββατο. btw εχω και μια φιλη που ερχεται καθε Σαββατο απο Επανομη για να παρακουλουθηση το τμημα των comics.. και ειναι ακομη 1η λυκειου..
Dec 19 2008 14:37