Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → iristella

me??? evil??? :( :( :( Μα πρέπει να το δείς, ειλικρινά είναι μοναδική εμπειρία, θα σου μείνει ''αξέχαστο'' :P :P :P Αφού έκανες και το κόπο και το κατέβασες :P Anyway, πως μπορώ να επανορθώσω? πές μου αν είναι γιατί αλλιώς θα το 'χω βάρος στη συνείδηση μου, δεύτερη φορά που σε καίω πρέπει να 'ναι, ύστερα απο το sensitive pronograph. :P
Dec 20 2008 03:06
Photo

iristella → red pyramid

ρε pyramid kun.... Παραλίγο να με κάψεις με αυτά που πόσταρες στο Yaoi thread... Δεν κατάλαβα ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο και πήγα το απόγευμα και το κατέβασα το Legend of blue wolves και ετοιμαζόμουν να το δω τωρα.... Στο τσακ ημουν πριν διαβάσω την απάντηση σου στο thread. You are evil......
Dec 20 2008 02:59
Photo

AnO! → Neuro

και αλλος καμμενος βραδιατικα εχει αποφασει να μην κατσει στον Μορφεα αλλα μπροστα στην οθονη του pc? μηπως να το διαλυσουμε σιγα σιγα..?
Dec 20 2008 02:10
Photo

Tenshi → lily

Σε βρηκα!! :) κανονισε μια μερα να σε φερω τα Mnemosyne
Dec 20 2008 01:33
Photo

alucard82

to vrikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dokimase sto ottakou
Dec 20 2008 01:15
Photo

Geutella → akakuwings

[B]Γεια σου akaku μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι η anime-greek άνοιξε και επίσημα!!! Επιτέλους είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα μέλη μας στην καινούρια Anime-Greek!!! θα μας βρεις εδώ: [URL="http://www.anime-greek.com/"]www.anime-greek.com [/URL][/B]
Dec 20 2008 00:33
Photo

laraska → jimmare

νταξ' ματια ειναι αυτα ... ποσο βαρια θα μου πεσουν ;
Dec 19 2008 22:00
Photo

jimmare → laraska

Α οκ...Εισαι καλος... Να ξερεις...Θα εχω τα ματια μου επανω σου! xD
Dec 19 2008 21:57
Photo

laraska → jimmare

εννοησα κατι αλλο . δεν πιραζει // ολα για καλο ειναι . δεν διαγραφω ποστ ^^ μου , ομως . εγω τους ψαρεψα πρωτος !
Dec 19 2008 21:53
Photo

jimmare → laraska

Δεν ειπα καλα... Οχι για την αλαγη κατω απο αυτο που γραφει απο το profil σου ή για το πορτιερης???
Dec 19 2008 21:40
Photo

laraska → jimmare

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τωρα καταλαβα τι εννοεις !!!!!!!!!!!!!! αλλα και παλι οχι !
Dec 19 2008 21:35
Photo

laraska → jimmare

τι κανεις , καλα ; τι εννοεις πορτιερης ?
Dec 19 2008 21:34
Photo

jimmare → Yunancy

Εχει δικιο ο israh...Που εισαι???
Dec 19 2008 21:18
Photo

jimmare → laraska

E laraska...Αλλαξε αυτο που γραφει κατω απο το προφιλ σου.Γραφει Self imposed ban.... Τεσπα,μην μου παιρνεις τη δουλεια του πορτιερη! xD
Dec 19 2008 21:13
Photo

digitaltracker → Kenny

Βγηκε το [画ニメ] Sekishoku Elegy στο ΑDC. Go grab it.
Dec 19 2008 20:01