Community Status Updates
red pyramid → iristella
me??? evil??? :( :( :(
Μα πρέπει να το δείς, ειλικρινά είναι μοναδική εμπειρία, θα σου μείνει ''αξέχαστο'' :P :P :P Αφού έκανες και το κόπο και το κατέβασες :P
Anyway, πως μπορώ να επανορθώσω? πές μου αν είναι γιατί αλλιώς θα το 'χω βάρος στη συνείδηση μου, δεύτερη φορά που σε καίω πρέπει να 'ναι, ύστερα απο το sensitive pronograph. :P
Dec 20 2008 03:06
iristella → red pyramid
ρε pyramid kun.... Παραλίγο να με κάψεις με αυτά που πόσταρες στο Yaoi thread... Δεν κατάλαβα ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο και πήγα το απόγευμα και το κατέβασα το Legend of blue wolves και ετοιμαζόμουν να το δω τωρα.... Στο τσακ ημουν πριν διαβάσω την απάντηση σου στο thread.
You are evil......
Dec 20 2008 02:59
AnO! → Neuro
και αλλος καμμενος βραδιατικα εχει αποφασει να μην κατσει στον Μορφεα αλλα μπροστα στην οθονη του pc?
μηπως να το διαλυσουμε σιγα σιγα..?
Dec 20 2008 02:10
Geutella → akakuwings
[B]Γεια σου akaku μου, είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω ότι η anime-greek άνοιξε και επίσημα!!! Επιτέλους είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα μέλη μας στην καινούρια Anime-Greek!!! θα μας βρεις εδώ: [URL="http://www.anime-greek.com/"]www.anime-greek.com
[/URL][/B]
Dec 20 2008 00:33
jimmare → laraska
Α οκ...Εισαι καλος...
Να ξερεις...Θα εχω τα ματια μου επανω σου! xD
Dec 19 2008 21:57
laraska → jimmare
εννοησα κατι αλλο .
δεν πιραζει // ολα για καλο ειναι .
δεν διαγραφω ποστ ^^ μου , ομως .
εγω τους ψαρεψα πρωτος !
Dec 19 2008 21:53
jimmare → laraska
Δεν ειπα καλα...
Οχι για την αλαγη κατω απο αυτο που γραφει απο το profil σου ή για το πορτιερης???
Dec 19 2008 21:40
laraska → jimmare
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τωρα καταλαβα τι εννοεις !!!!!!!!!!!!!!
αλλα και παλι οχι !
Dec 19 2008 21:35
jimmare → laraska
E laraska...Αλλαξε αυτο που γραφει κατω απο το προφιλ σου.Γραφει Self imposed ban....
Τεσπα,μην μου παιρνεις τη δουλεια του πορτιερη! xD
Dec 19 2008 21:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed