Community Status Updates
dennisuke → Yunancy
[B]να κανω spoiler?μα για ποιο λογο?γιαυτο ειναι και τα comments στα προφιλ...spoiler κανεις οταν λες κατι τετοιο στο φορουμ...γιαυτο ειναι τα προφιλ για να λενε οτι θελουν οι users.....^^
[/B]Well, whatever :'D
[B]εγω τις ταινιες του death note δεν τις εχω δει αλλα εχω ακουσει οτι ηταν ψηλοσκατα....και οτι ειχε εντελως διαφορετικο τελος..... :oo:
[/B]
Μην ακούς τα σχόλια των άλλων, καλύτερα να δεις τις ταινίες και να κρίνεις μόνη σου. ^^ Εξάλλου το ότι έχουν διαφορετικό τέλος είναι κάτι που σε κάνει να θες να τις δεις με ενδιαφέρον. Π.χ. αν το τέλος ήταν το ίδιο όπως και στο anime, δε θα υπήρχε κίνητρο ώστε να κάτσεις να τις παρακολουθήσεις. Αν και το manga του death note δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. :huh:
[B]
και ο Λ και ο Κιρα σαλεμενοι ηταν[/B]
Εδώ συμφωνώ 8) Βασικά ο L μια χαρά παιδί ήταν, ο Kira ήταν ο πραγματικός ψυχασθενής, γι αυτό και τον έκανε ενδιαφέροντα τύπο. Αν και πάντα υπάρχει μία 7% πιθανότητα να ισχύει το αντίθετο.
[B]εγω φυσικα και ειμαι με το μερος των καλων δηλαδη π.χ. Λ αλλα για καποιο λογο παντα η αδυναμια μου ηταν ο Κιρα..ισως επειδη ειναι πανεμορφος....λολ
[/B]
It's a choice between law and justice, logic and madness, chocolate and pencils.
The real mystery there is not the Shinigami or the Death Note, but Kira's soul. :sleepy:
[B]ποσο χαζη ποια?ελεος
[/B]Ε όχι κι έτσι, ίσως λιγάκι αφελής, χωρίς αυτή την αφέλεια όμως, δε θα μπορούσε να την εκμεταλλευτεί ο Kira όπως ήθελε. :P
Dec 19 2008 03:45
djgeor → Vash Zoro
γεια σου Vash Zoro σου εστειλα πριβε...ενιμερωσε με οταν ειναι...φιλια...
Dec 19 2008 01:24
djgeor → anime-dono
εισαι ωραιος....ευχαριστω για ολα...εκανα ποστ και στην αλλη αλισιδα για τα dragonball Z οποτε να μπω σε μια σειρα....ελπιζω μονο να παρω το οκ να τα δω ολα επιτελους,,,εισαι πρωτος φιλε....
Dec 19 2008 00:25
Kawai Shinigami → alucard82
δεν το έχω βρει πουθενά δυστυχώς... αν βρεις πες και μένα
Dec 19 2008 00:20
Emmanouela → miko-chin
Στο OVA νομιζω και εγω οτι ειχε....επισοδεια ολοκληρα και να μην γινεται τπτ....αααχχχ....
Dec 18 2008 23:36
jimmare → Night Wizard Seal
Kαλοσηρθες στο forum,Night_Wizard.
Εχεις δικιο οτι jutsu οπως rasengan και τα λοιπα ειναι ωραια,αν και καμια φορα προτιμω και τις φωτιας.
Dec 18 2008 23:30
sleepless
→
Yunancy
well tis tainies DN phga na tis dw alla m fanhkan teleiws a9lies, k ekleisa to para9yraki katey9eian.
Twra apo naruto pio cool xarakthres imo einai Itachi, Kakashi, Orochimaru, k Gaara.
Esy eisai Tsunade/Sakura fan? :P
Dec 18 2008 23:20
sleepless
→
Tsunade-sama
katse to soul society arc htan ayto p phgan na swsoun thn Rukia, right?
Dec 18 2008 23:15
jimmare → Yunancy
Xαχα,lol...
Το mail σου ειναι οπως και το ονομα σου...Τυχερη εισαι.Εγω το εκανα [email]jimmare64@hotmail.com[/email] γτ καποιος αλλος ειχε ηδη το jimmare
Dec 18 2008 23:06
jimmare → Mr. Brightside
re Mr. Brighside,ευχαριστω για τη βοηθεια με το yugioh,αλλα δεν μπορω να βρω πως κανω register...can you help me out?
Dec 18 2008 23:00
GkLoc → GeRi
Βασικα GeRi να σου απαντησω εγω στην ερωτηση που εκανες στον Matu-San,(Spy bot mode on)
Yaoi ειναι Γιαπωνεζικος ορος για το "Γκέι",Yaoi λενε ολα τα Anime με Γκέιδες μεσα(Μακρια μας),και Yuri ολα με λεσβιες,ελπιζω να σε φωτισα^^
Dec 18 2008 22:38
Erebos → Glastenen
Στο [URL="http://www.anime.gr/forums/previews/6247-ouran-high-school-host-club.html"]preview του Ouran Koukou Host Club[/URL] έκανες λάθος στο χρέος της Haruhi... ;P
Είναι 8,000,000 Yen και όχι 800,000... :P
Πολύ καλό κατά τα άλλα!
Dec 18 2008 22:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed