Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnO! → Kenny

καλημερα mister καμμενε moderator..τι κανεις?
Dec 20 2008 09:07
Photo

Seraphimon-T.K. → mono

αν ασχολείσαι και εσύ...:tensai:
Dec 20 2008 09:07
Photo

mono → Seraphimon-T.K.

γεια σου φιλεεεεεεεεε!ασχολεισαι και εσυ με ανιμεσ?
Dec 20 2008 09:04
Photo

Seraphimon-T.K. → GeRi

Geri....Λίγα λογια με την Mono μη σφαχτούμε ε...Νομιζεις δεν ειδα το visitor message?
Dec 20 2008 09:04
Photo

Seraphimon-T.K. → mono

Geri :P Λίγα λογια με την Mono μη σφαχτούμε ε...
Dec 20 2008 09:01
Photo

iristella → red pyramid

hehe thanks for the advice θα τα ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό!!! Για το ποστ μην ανησυχεις.. Blame the internet και το απρόσωπο του γραπτου λογου.
Dec 20 2008 05:39
Photo

iristella → GeRi

Τhanks for the friend request!! Δεν σε είδα πολύ απόψε ελπίζω να τα πούμε και σε άλλη συνάντηση though!
Dec 20 2008 05:38
Photo

GeRi → mono

aaa....mesa eisai kali m??
Dec 20 2008 05:02
Photo

Nighteyes → red pyramid

Μπα. Είμαι new pervert. Είχα βρει μία λίστα σ' ένα site άλλα απ' όσα έχω δει ως τώρα αυτά που μ' άρεσαν πιο πολύ είναι τα Winter cicada, Ikoku Irokoi Romantan, Haru wo Daiteita, Okane Ga Nai και KirePapa. Λογικά θα τα έχεις δει μια που έχουν αναφερθεί στο thread. Α μια που το θυμήθηκα. Διάβασα τη συζήτηση σου με την iristella. Είδες τι θα πάθαινε παραλίγο κοπέλα;
Dec 20 2008 04:37
Photo

red pyramid → Nighteyes

Πάλι καλά, αν το Legend of blue wolves σου έφερε αηδία το enzai θα έφευγε απο το παράθυρο :P δε νομίζω ότι είναι θέμα yaoi ή yuri, απλά αυτό το πράγμα ήταν τόσο άκυρο που δε μπορούσα να αντιδράσω αλλιώς. Αφού σου αρέσει το είδος κανένα yaoi να προτείνεις έχεις, επειδή μου έχουν τελειώσει lately και δε βρίσκω άλλα.
Dec 20 2008 04:25
Photo

Nighteyes → red pyramid

Ε όχι και στον αδικώ! Δικηγόρος του είσαι; Υποθέτω ότι και γω αν έβλεπα κάτι ανάλογο σε yuri, μάλλον θα χτυπιόμουν στα γέλια. Για το Enzai που ανέφερες στο thread έχω πάρει πάντως προειδοποίηση από την iristella.
Dec 20 2008 04:18
Photo

red pyramid → iristella

Enzai was crap indeed :P Εννοείται πως κάνω πλάκα και μην το δείς. Εγώ έκανα το λάθος, γελάω για να ξεπεράσω το πόνο αλλά δεν σημαίνει πως πρέπει να πέσεις στο στόμα του λύκου :P Θα πρότεινα το Zetsuai & Bronze, ρομάντζο, αν και οι γνώμες είναι αρκετά διαφορετικές απο άτομο σε άτομο ( η Katan το θεωρεί γέλείο εγώ αρκετά συμπαθητικό). Απο όσο θυμάμαι δεν έχει και πολύ σκληρές σκηνές. Αν θές shonenai και δεν έχεις ξεκινήσει Kyo Kara Maoh απλά τρέχα. Στην αρχή το μισούσα κανονικότατα αλλά όσο πάει τόσο πιο θεικό γίνεται. And again I apologise for the post. Really, I am not evil, just have no sense of humor :P
Dec 20 2008 04:05
Photo

iristella → red pyramid

Kαι το Enzai μου εχει μεινει αξέχαστο (και μάλιστα μόνο με 1 λεπτο viewing - aka playability check------> disturbing scenes-----> drop and delete) αλλά δεν ήταν για καλό.....:hahaha::hahaha::hahaha:... Για απόψε δεν με κόβω να το βλέπω. Θα το κρατήσω αρκετά στο Pc και ελπίζω να βρω το θάρρος κάποια στιγμή να το δω. Πες μου μόνο ότι δεν έχει tentacles μέσα (past trauma:uhh:)..... Πάντως αν έχεις κανά καλό σε υπόθεση, ελαφρύ (με έμφαση στο ελαφρύ) να μου προτείνεις θα ημουν υπόχρεη. :wooi2:
Dec 20 2008 03:59
Photo

red pyramid → Nighteyes

Μην μου αδικείς τον ναύαρχο, συνεχίζω να υποστηρίζω ότι έβγαζε τεράστιο γέλιο ο τύπος :P πές μου έχεις δεί άλλον seme που να του μοιάζει? :P
Dec 20 2008 03:55
Photo

sleepless → Tsunade-sama

xaxaxax yep. mexri stigmhs k gw pistevw pws htan to pio cool =]
Dec 20 2008 03:15