Community Status Updates
digitaltracker → Erisadesu
Tι κανεις αφεντρα? Πως τα περνας? Καλα?
....που με βαζεις και Hall of Fame! XD
Dec 24 2008 11:56
jimmare → Tsunade-sama
Να σε πω,προτιμω να μην φαω παρα να κατσω να φαω μπαμιες...
Χεχε,ευχαριστω.
Dec 24 2008 10:21
Shikamaru → HAL 9000
[URL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=edzm1wkzr2htreca293g.jpg][IMG]http://www.imageshack.gr/files/edzm1wkzr2htreca293g_thumb.jpg[/IMG][/URL]
OLE OLE OLE OLE OLE BARCA BARCA BARCA OLE OLE OLE OLE OLE BARCA BARCA BARCA
Dec 24 2008 09:42
Radagast → Petran79
Από περιέργεια και μόνο το seirei no moribito το έχεις δει και αν ναι τι γνώμη σχημάτισες;;
(όχι τπτ άλλο αλλά επειδή ξέρω πως είσαι δύσκολος στο γούστο και σου αρέσουν λίγα και καλά)
Dec 24 2008 03:25
Loke → noname
ρε αμα πεθανει η rei με αυτο το χαζο τροπο ( αντι να την αφησουν να παλεψει με τον gin και οτι γινει) καλα το οτι αποχωρω το εχουμε στανταρ, αλλα σκεφτομαι τι να τους πω ... :/
Dec 24 2008 02:26
Nighteyes → iristella
Ναι, κοίταξα το manga για να δω μήπως προχωράει παρακάτω η υπόθεση αλλά είδα ότι βρίσκεται όπου και το anime. Μακάρι να γίνει και 3η σεζόν όμως μου φαίνεται λίγο δύσκολο αφού και το manga είναι κοντά στο τέλος. Εκτός αν γίνει μόνο anime version.
Τώρα ξεκίνησα το manga του Ikoku Irokoi Romantan (Tελείωσα το Haru wo Daiteita. Να δούμε πόσα χρόνια θα κάνει ακόμα για να ολοκληρωθεί.) Οπότε το Junjou θα το διαβάσω πιο μετά.
Α ρε ζημιά που πάθαμε! Η ανιψιά μου (17 χρονών) όταν της είπα τι βλέπω άρχισε να με κοιτάζει σαν να ήρθα από άλλο πλανήτη. Μια φίλη μου που είναι πολύ ανοιχτό μυαλό, της φαίνεται περίεργο που μ'αρέσουν. (Μάλλον έχει πάθει ανοσία μια που έχει πολλούς φίλους gay και έχει φαίνεται απομυθοποιηθεί το πράγμα.)
Αλήθεια μήπως γνωρίζεις κανένα non Yaoi που να μην είναι εντελώς πλατωνικό; Κάτι σαν κι αυτά που βλέπουμε αλλά με άντρα-γυναίκα; Είπα μήπως την προσηλυτίσω στα anime.:Blissfull:
Dec 24 2008 02:19
Tsunade-sama → jimmare
Hahahaha!Ευχαριστώ καλό μου!
Τώρα τρωω ότι θέλω αλλά τότε?Αν δεν έτρωγα το φαγητάκι μου, στο δωματιάκι μου νηστική πήγαινα!
Btw η foto επάνω είναι ΤΕΛΕΙΑ!χαχαχαχα!
Dec 24 2008 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed