Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → jimmare

Κοίτα εγώ πιστεύω ότι η δουλειά των Order είναι καλύτερη και από άλλα anime που έχουν κάνει, άλλα και στο anidb που το τσέκαρα έχει τους Order καλύτερους από Shinsen , αν και οι Shinsen καλοί είναι για την ακρίβεια στο D.gray-man κάναν την αμέσως καλύτερη δουλειά μετά από τους Order. Άλλα αν έχεις και από τους 2 μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και απλός συγκρίνοντας κάθε φορά να παίρνεις το καλύτερο. PS. Αν θες τιποτα βοηθεια με την μεταφραση και λοιπα ενημερωσε με.
Dec 23 2008 22:36
Photo

jimmare → anime-dono

To βρηκες!Αν και θελω να γινει καλη δουλεια επανω του για αυτο προσπαθω να μαθω.Η μεταφραση των shinsen μου φαινεται πολυ καλυτερη απο των order.
Dec 23 2008 22:23
Photo

anime-dono → jimmare

Δεν ξέρω αλλά μπορεις να ρωτήσεις στο ανάλογο thread ποιος εκανε καλύτερη δουλεια αν και δεν βλεπω να περνεις απαντηση σχετικα με το karaoke. Αλλα anyway απο οτι καταλαβα θες να το κανεις με ελληνικους subs απο αγγλικα οποτε αμα ειναι πηγαινε με shinsen λογο του οτι οπως σου ειπα οι Order το dropαραν και μετα θα πας στους shinsen ούτως η αλλος οποτε πηγαινε απο την αρχη με shinsen για να μην αλαζει η μεταφραση .
Dec 23 2008 22:10
Photo

jimmare → anime-dono

Tωρα τι κανω?Εισαι το μονο ατομο που ξερω που εχει δει D.gray man και περιμενα να ξερεις. Ξερεις κανεναν αλλο που να μπορει να βοηθησει?
Dec 23 2008 21:05
Photo

jimmare → Yunancy

Και εμενα εχει καποιος το youtube και το hotmail... Δεν με ενδιαφερει απλα το ειδα σε ενα προφιλ και το ανεφερα.Εσενα ομως τι σε νοιαζει που με νοιαζει? Τι?Με μισεις επειδη δεν μιλαμε συχνα?Ε και τι να κανω?Να αρχισω να μιλαω ετσι στο ντουκου?Υπαρχουν και τα msn...
Dec 23 2008 21:03
Photo

Namida → zade

Έτσι κι αλλιώς θα πάω στο ταχυδρομείο για την άλλη αλυσίδα, δεν μου είναι κόπος να ταχυδρομίσω άλλο ένα DVD. Στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου.
Dec 23 2008 20:54
Photo

SirJim → Yunancy

Sorry, αλλά δεν έιμαι ξανθός XP... Πάντως κοντό μαλλί έχω.... Και το ύψος πιστεύω... Δηλαδή μόνο εμφάνιση κ έτσι ε? XP Δίκιο έχεις, δεν μπορείς να είσαι μαζί με έναν ο οποίος θα είναι σαν το κουασιμόδο XP Τα μπούτια.. Καλά πλάκα κάνω... :P Βασικά δεν κοιτάω κάτι συγκεκριμένο. Αλλά αυτό που θέλω είναι να μην είναι ηλίθια γιατί δεν μπορώ να είμαι μαζί με κάποια που να μην νιώθει. Και να έχει παρουσιαστικό. Γιατί τον περίπου ίδιο λόγο.... Άντε να δούμε πότε θα είμαστε και οι δυό online.... (Διάβασμα εγώ...διάβασμα εσύ... γ@μισέ τα) Μπα, εδώ με κόβω να μένω, πρωί-βράδυ φροντηστήρια και μ@λακίες... Ξέρεις μωρέ πως είναι...
Dec 23 2008 20:37
Photo

Yunancy → israh

[B]ελα ρε,δεν με πηρες ουτε 1 τηλεφωνο!!!! αντε παρε με για να βγουμε!!!!!![/B]
Dec 23 2008 19:59
Photo

Yunancy → Nerethil

[B]επππ που χαθηκες εσυ κυριε?λολ τι κανεις?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-pori-1.gif[/IMG][/B]
Dec 23 2008 19:58
Photo

anime-dono → jimmare

Τι να σου πω δεν τα πολυκοιταω αλλα νομιζω οι Order αν και αναγκαστικα μετα θα πας στους shinsen λογο του οτι οι order το σταματησαν. PS. Οσο για τις μερες δεν ειχα μπει καθολου για να το αλαξω γιατι αγορασα καινουργιο σκληρο και το pc ακομα το φτιαχνω.
Dec 23 2008 19:54
Photo

Umi no Ossan → tsintori

K γω τρεξιμο με την πτυχιακη !!!! Βαλε κ τα μαθηματα...Τωρα ετοιμαζομαι να το ξεκινησω !!! 3 μερες τωρα παιζω το GOW2 !!!!!
Dec 23 2008 19:51
Photo

Yunancy → sleepless

[B]ναι ρε ουτε εμενα οι ταινιες του death note μου φενονται ελκυστικες..πρεπει να εχουν σκατα ερμηνειες οι ηθοποιοι λολ μα καλα ποιος βλακας εκανε τη Μισα αμανε μελαχρινη?αχαχαχχ[/B] [B] εμενα απο αγορια Gaara,απλα θεος Narouto[σε ολα τα τεστ μου βγαινει αυτος και τρελενομαι για τα αστεια του!] Κιμπα[αχχχ τι καλουλης που ειναι]*_* απο κοριτσια Temari[η αγαπημενη μου] Tsunade[τα σπαει η γυναικα] Σακουρα[παντα μου αρεσε] Kurenai[ρε συ ειναι πανεμορφη] ακομα λο ψαχνω καποιον να μοιαζει σε κατι μεταξυ Σασουκε και Jin Kazama[tekken] αλλα ακομα δεν τον εχω βρει...γενικοτερα μου αρεσει το μαλλο του Σασουκε....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thlovely.gif[/IMG] λολ τι μουσικη ακους?^^ [/B]
Dec 23 2008 19:51
Photo

Yunancy → jimmare

[B]lol μην το λες οτι ειμαι τυχερη...ετυχε και βρηκα το μαιλ μου με το ονομα μου... στο Gaia kai sto Yutube καποιος αλλος χρησιμοποιει το username μου>.< και επισης καποιος αλλος εχει τη διευθυνση [email]yunancy@yahoo.com[/email] ασε>.< και εγω νομιζα οτι ειμαι η μοναδικη yunancy στον πλανητη λολ λολ ελειπα 1 βδομαδα και απο δω και περα θα ειμαι ποιο σπανια ονλινε,λολ εσενα ομως τι σε νοιαζει?αφου ουτε καν μου μιλας αχαχαχα^^"[/B]
Dec 23 2008 19:45
Photo

8tails → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σε ευχαριστω πιου πιου (με το πρωτοτυπο νικ-και την ωραία φωτο) Μετα απο καιρο ειδα το μνμ σου! Καλλιο αργα.. :-)
Dec 23 2008 19:40
Photo

Yunancy → AristidisK

[B]χεχε το αγαπημενο μου συγκροτημα ειναι οι 3 days grace αν μπεισ στο youtube.com και δεις τα βιντεοκλιπ τους πες μου αν σου αρεσαν^^ πως ρα πηγες με τους βαθμους?ειχες ανχος? εγω θα δωσω εξετασεις τον Μαιο....χεχε ευχαριστω και σε σενα καλη επιτυχια ρε συ και εγω σορρυ για την αργη απαντηση..αλλα ειμουν οφφλινε και μετα τα Χριστουγεννα θα μπαινω σπανια στο ιντερνετ εσυ εδω θα μεινεισ η' θα πας στο χωριο για διακοπες?^^[/B]
Dec 23 2008 19:33