Community Status Updates
sickdrummer → Geutella
Geutella τι νεα ειναι αυτα!!!!?Καθυστερησα να μπω γιατι εχω δωσει τον υπολογιστη μου για format και τωρα σου μιλαω μεσο του υπολογιστη ενος φιλου μου.Λοιπον τα λεμε εκει.
Dec 24 2008 18:38
sickdrummer → Yunancy
Sorry που αργησα να σου απαντησω.Τωρα βσικα σου απανταω μεσο του pc ενος φιλου μου γιατι εχω δωσει τον υπολογιστη μου για format.Και το βλεπω επαγγελματικα,η μουσικη που παιζω ειναι metal.
Dec 24 2008 18:37
LexKuro → Yunancy
poloi apo to kh ala pio poly maresoun o riku kai o axel p pethane :(
Dec 24 2008 17:38
Phantom Duck → Fingolfin
Στείλε τις μεταφράσεις για τα επόμενα επεισόδια όποτε μπορέσεις, τελειώνω με το 23.
Dec 24 2008 16:56
mihalakis21 → Yunancy
ε τι να κανω δεν με αρεσαν.:yawn2:
ναι 500 ευρο. και ειχε φακους και απο ματια απο αλλα anime με περιπου τις ιδιες τιμες.
ε ενταξει λογικο να βαριεσαι. και εγω βαριεμαι ελεεινα και εχω ακομα πολυ καιρο μπροστα μου.
ευχαριστω πολυ. πουρεψα?????:terror2: αυτο ειναι καλο η κακο τωρα??? omg νιωθω παππους τωρα λολ.
λολ εγω παντα ζητουσα ενα αδερφακι αρκει να μην αγγιζε τα πραγματα μου.
δεν πειραζει που αργησες. ναι εχω msn.
Dec 24 2008 16:23
Nerethil → Yunancy
Hi woman. Καλά ειμαι, τελευταία τρέχω με διαβατήρια και βλακείες, γιατι φεύγω για αγγλία για λίγες μέρες. Ολα καλά όμως, et toi?
Dec 24 2008 15:21
Seirios → iristella
τι άλλο θες δηλαδη....ολόκληρο demotiv. για πάρτυ σου...
[IMG]http://i43.tinypic.com/1z4zujd.jpg[/IMG]
xaxaxaxaxaxaxa
Dec 24 2008 14:31
AristidisK → Yunancy
[I][COLOR=black]:tensai:Με τους βαθμούς είχα λίγο άνχος αλλά οι βαθμοί μου ήταν καλοί:riiight:.Ευτηχός πήρα 10αρια και λίγα 9αρια:yawn2:.Δεν πηράζει και εγώ τα Χριστούγενα θα είμαι OFFLINE αλλά για λίγες μέρες μόνο ευτηχός:wooi2:.Εγώ θα πάω στο χωριό για λίγες μέρες:Blissfull:.Πόσο βαρετά θα είναι δυστιχός:emptyonexg1:.Μου τη δίνουν πολύ τα ξαδέρφια μου:burningbe3:.[/COLOR][/I]
Dec 24 2008 13:10
Namida → Daf_Chan
No need to apologize, απλώς έκρινα σκόπιμο να σε ενημερώσω.
Take care mate
Dec 24 2008 12:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed