Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → Tsunade-sama

Πολυ ωραιο avatar! Μπαμιες?Μα εισαι 22...μπορεις να κανεις οτι θελεις σε αυτην την ηλικια,σωστα?Δεν μπορει κανενας να σε αναγκασει να φας.
Dec 24 2008 00:59
Photo

jimmare → djgeor

Thx for accepting my request!
Dec 24 2008 00:43
Photo

jimmare → anime-dono

Α ενταξει...Τοτε τ'αφηνω.
Dec 24 2008 00:41
Photo

iristellaNighteyes

Χαιρομαι πραγματικά που σου άρεσε η σειρά! Και εμένα ήταν από τα πρώτα anime του είδους που παρακολούθησα (αυτό και το Loveless δλδ). Και έχω πορωθεί πολύ από το πόσο ρομαντικό και το πόσο αστείο είναι. Ναι το censorship ενίοτε είναι παρατραβηγμένο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με ενοχλεί τόσο (με εξαίρεση δυο συγκεκριμένες σκηνές όπου έπαιζε ρόλο το τι λεγόταν εκείνη την στιγμή). Διάβασε και το manga όπου είναι όλα uncensored (τεράστια διαφορά με την animated version σε αυτόν τον τομέα) και έχει και κάποια κομμάτια τα οποία ακόμη δεν έχουν μεταφερθεί στο anime. Ελπίζω να πάμε και σε τρίτη season. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν σειρά και για να είμαι και ειλικρινής δεν έχω ευχαριστηθεί καθόλου το τρίτο ζευγάρι. Θέλω να τους δω πιο πολύ.
Dec 24 2008 00:32
Photo

anime-dono → jimmare

Thanks αλλά οκ το βρήκα τελικά και από καλύτερο fansub κιόλας.
Dec 24 2008 00:31
Photo

iristella → kazmir

Eλα Kazmir, ναι χτες μου εφτασε η ειδοποιηση και αύριο πάω να τα παραλάβω από το ταχυδρομείο... Ολα καλά!!! ^^
Dec 24 2008 00:26
Photo

djgeor → anime-dono

όλα καλα...εχς στείλει στοιχεια μου αναμένω τα πρώτα dragonballs...ελπίζω κ εσύ ολα καλά φίλε μου...
Dec 24 2008 00:21
Photo

jimmare → anime-dono

Θα το κατεβασω ολο και θα το seedαρω και σε τρεις-τεσσερις μερες θα το κατεβασεις ανετα. Αυτο ειναι και το δωρο σου απο εμενα για Χριστουγεννα!
Dec 24 2008 00:18
Photo

anime-dono → jimmare

Πως θα seedαρεις? το έχεις κατεβασμένο ?
Dec 24 2008 00:13
Photo

jimmare → anime-dono

Θα seedαρω εγω...Ελπιζω να ειναι καλη η ταινια...
Dec 24 2008 00:09
Photo

jimmare → anime-dono

Oριστε το λινκ για αυτο το anime που ελεγες οτι ψαχνεις: [url=http://www.mininova.org/tor/169042][Bakakozou-Saizen] Shin Angyou Onshi [DVD] [H264] [HE-AAC MP3] [FC2406CE] mkv : Anime > Other - Mininova[/url] Απλα μου φανηκε καπως παραξενη η μεταφραση των black order και οτι οι shinsen το εχουν πιασει απο την αρχη το D.gray man αρα τους προτιμω, Οχι δεν νομιζω να θελω βοηθεια με τους υποτιτλους...encorder θελω!!!
Dec 23 2008 23:58
Photo

anime-dono → djgeor

Καλησπέρα το you too, η θα έπρεπε να πω καλή νύχτα μιας και ετοιμαζόμουν να την πέσω. Τι έγινε πως πάει, εξοικειώθηκες με το forum?
Dec 23 2008 23:46
Photo

zade → Namida

OXI λέμε ! Το χω original anyway αυτό ! Το πόσταρα και στο ανάλογ θρεντ άν πρόσεξες. Έτσι κι αλλιώς δεν μπήκα γι αυτό στην αλυσίδα ! Μπήκα για το G1 που το τόρεντ θα κατέβαινε σε κάτι μέρες . Χαλάρωσε.
Dec 23 2008 23:27
Photo

djgeor → anime-dono

καλησπέρα!!!!!!
Dec 23 2008 23:25
Photo

sleepless → Yunancy

Πως εχεις συνδιασει Σασουκε και Ναρουτο ετσι ειναι πραγματικα περιεργο xP Απο μουσικη ακουω Rock πιο πολυ αλλα υπαρχουν ωρες που ακουω και τιποτα λαικα (αν εχω τις μαυρες μου):terror2: Επαιζες και εσυ tekken? :hahaha: Θυμαμαι και εγω ολο τον Jin επαιρνα η τον Devil Jin. Αλλο που τις πιο πολλες φορες εχανα:nosey:
Dec 23 2008 22:36