Community Status Updates
Erisadesu → digitaltracker
γειά σου ποτανάκι, καλά είμαι.
Τι λέει το πρόγραμμα γι αυτές τις μέρες; θα μείνετε εδώ ή θα την βγάλετε σε κανα χωριό;
Ρε συ τι να κάνω αφού ήταν τόσο αστείο αυτό που έγραψες γελούσα μόνη μου κανά πεντάλεπτο. Απλά σκέφθηκα τον τρόπο με τον οποίο θα το έλεγες από κοντά και γέλασα.
Dec 24 2008 22:55
Erisadesu → ayame
lol εσύ θα με κάνεις να ξαναδώ την ταινία λολ,
κανονικά δεν θα έπρεπε να σε απαντήσω για να σε αναγκάσω την επόμενη
φορά που θα βγούμε όλοι μαζί να έρθεις και εσύ.
λοιπόν....
Dec 24 2008 22:47
miko-chin → Shikamaru
λες δεν ξέρω θα δω έχω αρχίσει πολλά τώρα.Τι υπόθεση περίπου έχει?Ή τουλάχιστον με ποιο μοιάζει?Κοίτα την συγκεκριμένη την βρήκα στο bleachexile.com αλλά εκεί έχει κυρίως για το bleach.Άρα καλύτερα μπες στο [B]photobucket[/B].com
Dec 24 2008 22:09
Shikamaru → miko-chin
απο το Soul Eater εχω πορωθει τωρα τελευταια και εχω δει εως το 37.....τοσα εχουν βγει μεχρι στιγμης αλλιως θα εβλεπα και τα 51....σου συστηνω να το δεις.Μπορεις να μου πεις απο ποιο site την κατεβασες για να βρω τιποτα καλο και'γω?
Dec 24 2008 22:04
miko-chin → Shikamaru
thanks δεν ξέρεις πόση ώρα μου πήρε να αποφασίσω ποιο να βάλω...Είχαν όλα τον Grimmjow αλλά δυσκολευόμουν να επιλέξω.Ο χαρακτήρας στο δικό σου απο ποιο ανιμε είναι???
Dec 24 2008 21:48
GkLoc → endless_inspiration
Hello Endless~Chwaaaaaaaan~
Χαθηκαμε:terror2:
Πολυ καιρο εχουμε να μιλησουμε,ηταν και τα αναθεματισμενα σχολεια στην μεση,τι κανεις Endless chan?Πως τα πας στο λυκειο,φιλικο το περιβαλλον?
Εγω μια χαρα μεχρι στιγμης,μονο εχω προβλημα με απουσιες,διοτι τρεις φορες αρωστησα φετος,και τις τρεις δεν δικαιολογησα τις απουσιες μου,και υπαρχει μεγαλο προβλημα,7 απουσιες και μενω,και εχουμε ακομα ποσο καιρο,και οι σχεσεις μου με τους καθηγητες δεν ειναι και οι καλυτερες,
Ασε που με τις καταληψεις μας αναγκαζουνε να κανουμε παραπανω μαθημα,και μετα απο διακοπες να εχουμε γεμισει στα διαγωνισματα,Mendokusei...:deadga6:
Aυταααα,τα λεμε οταν ξανακανεις log in:wooi2:
Dec 24 2008 21:47
Radagast → Petran79
Χεχε ενδιαφέρον, χαίρομαι που σου άρεσε. Εμένα είναι στα αγαπημένα μου πάντως και δε παίζει να φύγει. Σίγουρα το καλύτερο των last 2-3 χρόνων for me μη πω παραπάνω.
Είναι αλήθεια πως δε μπορώ να το συγκρίνω προσωπικά με τπτ άλλο στο genre του απ'τα anime της τελευταίας 10ετίας, μου φαίνεται πολύ μπροστά.
Το τέλος προσωπικά δε με χάλασε καθόλου ήταν σαν το τέλος ενός μικρού ταξιδιού, με να φαίνονται καθαρά τα "μαθήματα" που πήραν οι χαρακτήρες αλλά και μεις απ'αυτό. Miyazaki feeling δηλαδή, που θα έλεγα πως ήταν ιδανικό για τέτοιου είδους σειρά. Το εντελώς last episode επίσης πολύ ταιριαστό στο να δείξει πως life goes on, άλλωστε τα novels είναι πολλά. Αντιθετα με το 12k που κόβεται απότομα, νομίζω πως άξιζε πολύ καλύτερα ένα τέτοιο τέλος.
Όσο αφορά τους χαρακτήρες, νομίζω πως σε 26 επεισόδια δε μπορούσαν εύκολα να πετύχουν κάτι καλύτερο. Ακόμη και οι κομπάρσοι είχαν ενδιαφέρον και τα seiyus εξαιρετικά, στο πετσί του ρόλου τους. Επίσης σε συνδυασμό μουσικής και animation συνολικό δε θυμάμαι να έχω δει κάτι αντίστοιχο που έστω και να το πλησιάζει. Από τεχνικό τομέα δλδ έτη φωτός μπροστά.
Πάντως από action δεν είχε σχεδόν τπτ, ελάχιστο, η επικέντρωση ήταν καθαρά στο slice of life κομμάτι και στο char development, πράγμα που μου άρεσε ακόμη περισσότερο στον τίτλο.
Dec 24 2008 21:07
Tenshi → iristella
This page has had [B]16.450[/B] visits
WOW....μια χαρα!!!!
Τι λεει...πως εισαι...χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!!! Καλες γιορτες με φιλους και συγγενεις!! :)
Dec 24 2008 20:17
Nighteyes → iristella
Δεν το φανταζόμουν ότι λείπουν τόσο πολλά κεφάλαια από το anime.
Καλά, δε σκάω κιόλας. Απλά δεν περίμενα να κολλήσω τόσο πολύ.
Τα wolf' s rain και Seirei no moribito είχα σκοπό να της τα δώσω, αλλά σκεφτόμουν και κάτι σε ρομαντικό γιατί ξέρω πως θα της άρεσε. Thanks. Μπορεί να ρωτήσω μέσα στο forum.
Dec 24 2008 20:15
AnO! → Sponis
χαχαχ..Sponis το λατρευω το trolling που κανεις στην Ioanna-chan(η οπως σκατα το λεν αυτο το πλασμα)
τι θα κανεις αυτεσ τις "ομορφες" και "γιορτινες" ημερες?
Dec 24 2008 20:03
ayame → Erisadesu
σορρυ αλλά πρέπει να μαι βλάκας γιατί ειλικρινά δεν "έπιασα" το νόημα. στον πίνακα είναι μια γυναίκα που αγκαλιάζει 4 γηίνες σφαίρες(?)- ε, και?και αν οι δυο τους δεν βρεθούν σα φυσικές παρουσίες, εσύ πώς το εννοείς ότι θα βρεθούν? και αν δεν είναι έτσι τι νόημα έχουν τα λόγια της μακότο?
Dec 24 2008 19:59
Petran79 → Radagast
ενα συντομο review που ειχα γραψει περυσι. Αρκετα καλη και ποιοτικη σειρα στα περισσοτερα επεισοδια. Να ξερεις οτι σειρες fantasy δε με πολυενθουσιαζουν. Αλλα σε οτι αφορα την ποιοτητα για μια τηλεοπτικη σειρα στον τεχνικο τομεα, τη βρηκα απο τις κορυφαιες και για αυτο αξιζε μια θεαση
Another series based on a popular fantasy novel. While the novel is more elaborate in depicting its world to the reader, the anime series does not follow the route of 12 Kokuki and focuses mainly in action and adventure.
I agree that this is one of the best series of 2007.The positives outweigh the negatives. The element of adventure is always present and till the last episode manages to keep the viewers interest. The fight scenes were very well animated and the central story was interesting, even if the ending wasnt anything special. Only problem that I found is that sometimes it felt just as another good anime but except the action scenes and some dramatic moments, didnt leave the viewer any other positive impression. I agree too that 12 Kingdoms was more complex but this relies more on a summary of the novel's world, or else as in the former, it would need more episodes to develop.
The characters were well animated (finally a good animated title) and with such animation it is a pity not more episodes were devoted to better character development. The viewers will not get dissapointed with the technical aspects of the series. The novels settings are very well represented and such quality is only found in animated movies for cinema. Despite that it is action oriented, battles seldom occur. In most of the episodes the background story of the characters or the main story of the water fiend is explained. A couple of episodes were boring and it remains an issue how the series would fare if they chose the 12 Kingdoms way of presentation.
Overall a good title but in the end I thought (putting animation and music aside) this could have been so much better. But lets give also the novel a chance.
Dec 24 2008 19:57
AnO! → lily
χμμμ,δεν ξερω τι θα κανω στις γιορτες..παντως σιγουρα θα προσπαθησω να μην τις περασω ξανα με τους γονεις μου...δεν θελω να με βρει παλι ο καινουργιος χρονος παιζοντας tekken αναμεσα σε ενα τσουρμο απο κουτσουβελα...
Dec 24 2008 19:16
iristella → Nighteyes
Οπως σου είπα και πριν κάποια κεφάλαια απο το Junjou δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη animated. Πχ μια παλιά ιστορία του Hiroki με έναν άλλο άντρα και στην οποία φαίνεται καθαρά το πόσο έχει αλλάξει ο Nowaki τον χαρακτήρα του, ή κάποια κεφάλαια από την εξέλιξη του ζευγαριού Miyagi- Shinobu. Όλα αυτά δεν έχουν προβληθεί. Και το manga κανονικά έιναι πολύ πιο μπροστά από όσο έχει μεταφραστεί. Σκέψου ότι είμαστε στον 8 τόμο και στην ιαπωνία έχουν βγεί πάνω από 10 αν θυμαμαι καλά. Οπότε έχουν υλικό και για τρίτο κύκλο αν θέλουν.
Καλά ναι μην έχεις ελπίδες... Λίγο δύσκολο να βρείς κατανόηση από πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο θέμα. Και ιδιαίτερα από μη animefan κοινό.
Για το είδος που μου ζητας ψάξε κάτι σε Josei Και σε Seinen. Αυτήν την στιγμή δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου που να επικεντρώνεται τουλάχιστον σε διαπροσωπικές σχέσεις. ΑΝ θες πάντως να μυήσεις κάποιο άτομο στα anime το Mononoke και το Ayakashi είναι ιδανικές επιλογές. Ακόμη δοκίμασε wolfs rain Και Seirei no moribito. Δεν έχουν ρομαντζο μέσα αλλά δειχνουν ξεκαθαρα το πως τα anime Μπορούν να γίνουν τέχνη και τό ότι δεν απευθύνονται αποκλειστικά σε μικρά παιδιά.
Dec 24 2008 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed