Community Status Updates
Shikamaru → Night Wizard Seal
την φωτο αν θυμαμαι καλα την βρηκα στο narutocentral.com οσο για τις εικονες που θελεις να postαρεις μπες εδω [url=http://www.imageshack.gr]ImageShack.gr, a free image upload solution. ΔωΟεάν hosting φωτογΟαφιΟΞ½![/url] και κανεις περιπου παλι την ιδια διαδικασια οπως σου ειχα πει και για την signature και οταν σου βγαλει το url της εικονας κανεις μια αντιγραφη......... και μετα επικολληση στο post σου
Jan 06 2009 22:17
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ξέρεις ποια είναι η άποψη μου για τον Gaara, αλλά αυτή η μεγένθηση είναι πολύ lol.
Jan 06 2009 21:59
RiDeLub → Night Wizard Seal
Hello :)
Για τις φωτό στο Naruto Thread:
Όπως κάνεις το post από κάτω έχει επιλογές για συννημένα (attachments).
Εκεί πηγαίνεις στο management και επιλέγεις τι θα ανεβάσεις από το pc σου.
Κάνε edit τα posts σου γιατί δεν βγάζουν νόημα και ανέβασε τις φωτό που θες.
Ελπίζω να βοήθησα.
Jan 06 2009 21:59
Sunabouzu → Melkor
καλο το tribute της Yoko
sunabouzu appreciates:thumbup:
βασικα ο μονος χαρακτηρας της προκοπης στο guren laggan
παντως συμφωνω και γω οτι δεν ειναι σαν την Sheryl:hahaha:
Jan 06 2009 21:42
Ame Warashi → Zoro
το καλό που τους θέλω να μη πεθάνει!!! :P όχι τώρα που κόλλησα για τα καλά με το anime και βρήκα και μια συμπάθεια! :P ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον πιάσει η πρωτοτυπία και τον ψωφήσει... :/ εγώ προτιμώ να βλέπω το anime μιας κι έτσι ξεκίνησα... :) κατά τ άλλα μια χαρά,επέστρεψα γιάννενα σήμερα κι επιτέλουσ έχω νετ :D όσο για εκεταστική ούτε κι εγώ θέλω να το θυμάμαι...Άσε που δεν ξέρω πότε αρχίζουμε γιατί με τις καταλίψεις καθυστέρησε και το πρόγραμμα μας...επιτέλους θα ξαναδώ τουσ φίλους μ,είχα σαπείσει στην αθήνα... :) Να σαι καλα για τισ πληροφοριούλες! :D
Jan 06 2009 21:39
Seirios → miko-chin
δνε εμφανιζεαι πάντα αν έχις κάνει πολλά ποστ στην ιδια σελλιδα...πάω να δω το θρεντ σου..
Jan 06 2009 20:29
Tea-chan → Serestrum
[B]ασχετο : ευχομαι να σε παει καλα ο νεος χρονος και ειθε η hoshino να γινει καλα...
[/B]:knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock:
Από το στόμα σου και στου Θεού (οποιουδήποτε) τ'αυτί!
Jan 06 2009 20:23
Seirios → miko-chin
αφού ήταν μυστικός πράκτορας...κανείς δεν ξέρει για ποιους δούλευε...τους είχε κοροιδέψει όλους...
Jan 06 2009 19:57
Serestrum → Tea-chan
ζνορτ... δεν περιμενα να ειναι αυτο....
χμμμ... yami.... οκζζ... θενκ γιου... θα δουμε τι θα βγει...
ασχετο : ευχομαι να σε παει καλα ο νεος χρονος και ειθε η hoshino να γινει καλα...
Jan 06 2009 19:55
Tea-chan → Serestrum
imba=imbalancing Τόσο αυθεντία και ειδικός σε κάτι, που ανατρέπει την ισορροπία του Σύμπαντος.
Σόρρυ, δε μπορώ να βοηθήσω σ'αυτό! Αλλά νομίζω πως η yami θα το ξέρει!
Jan 06 2009 19:49
Seirios → miko-chin
έχω ράματα για της γούνε όλων...καλοί ήταν και του λόγου τους...άντε μην πω για τον ξεφτέρη τώρα και τα πειράματα που έκανε στο κρυφό του εργαστήριο...γιατί νομίζεις η ψιψινελ μιλούσε? πείραμα του ξεφτέρη ήταν....
Jan 06 2009 19:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed