Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
valadorn → karkas
Ελα ρε Καρκα.Κατ'αρχην Χρόνια Πολλα γιατι εφτασε 2009 ώσπου να απαντησω..Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Ξεκουραστηκα λιγο στις διακοπες.Για D&D καλη η ιδεα αλλα μας εφυγε ο Dexter...Πάντως αν εχεις MSN στειλτο μου με SMS να τα λέμε που και που..
Ιαν 07 2009 10:59
Seirios → Anelis
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Yt1tTWFDch0]YouTube - The Song of the Sun - Mike Oldfield[/url]
den kserw giati apla variemai
Ιαν 07 2009 05:52
Phantom Duck → Dxs
Δεν είναι δύσκολο, απλώς κάνε quote σε ένα post που έχει έναν πίνακα και δες τον κώδικα
[URL]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-300.html#post268865[/URL]
Με λίγα λόγια πάει κάπως έτσι
[.table="head"]όνομα στήλης 1 | Όνομα στήλης 2 | Όνομα στήλης 3 | Όνομα στήλης 4
αντίστοιχο της 1ης στήλης | ...της 2ης στήλης | της 3ης στήλης | της 4ης στήλης
[./table]
κλπ κλπ
Απλώς θα το κάνεις χωρίς τις τελείες που έχω βάλει στα tags []
Ιαν 07 2009 05:03
animeotaku07 → miko-chin
lol ^.- ειστε και σεις fangirl ;D τρελη για το Bleach & Vampire Knight!!! Μαρεσουν πολυ οι Toshiro, Urahara, Ulquiora, Grimmjow, και ΕΙΔΙΚΑ τον Zero!!! στην αρχη ειμουν τρελη και για τον Kaname... screw him now =.=
Ιαν 07 2009 02:55
Erisadesu → Adventurer
Λοιπόν η καλύτερη ευχή που μπορώ να σου δώσω για την γιορτή σου είναι ένα
...Άντε ...ήσου :P:P και ότι επιθυμείς λολ
Να χαίρεσαι το όνομα σου βλήμα.
Ιαν 07 2009 02:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
big breast junkie? hahahahaha αμαν.. κλασσικος ero-sennin :P
Ιαν 07 2009 00:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
βασικα δεν την θυμαμαι την αποψη σου για τον Γκαρα! μα ναι δεν ειναι πολυ ελεος? Σε ενα αλλο φορουμ τη βρηκα και δεν ημουν σιγουρη τι ακριβως ηταν αυτο που εδειχνε. Σοβαρα τωρα, ειχα μια υποψια την οποια μου επιβεβαιωσατε εσεις εδω μεσα :P
Ιαν 06 2009 23:55
Seirios → Tsunade-sama
kala an einai gia mena......kala den skopevw na pethanw akoma...exw polu kosmo na vasanisw....mouaxaxaxa
ta ypoloipa ta vriskoume...mporw ama thes na kanw kai ton kaname kai ton zero...den exw provlhma
Ιαν 06 2009 23:45
aXxXeL → ssj2sanji
αδελφει καταρχην γεια XD
ειδα σε ενα ποστ σου για το ανιμε τοπ 10 να λες fairy tail εχει βγει και σε ανιμε?:oo:
Ιαν 06 2009 22:55
aXxXeL → ssj2sanji
αδελφει καταρχην γεια
ειδα σε ενα ποστ σου για το ανιμε τοπ 10 να λες fairy tail εχει βγει και σε ανιμε?
Ιαν 06 2009 22:53
Seirios → Tsunade-sama
αυτό είναι βαρυ που είπες τώρα....
να σου πω,θεσ να κανω εγώ τον κανάμε και εσύ την γιούκι, μπορείς να κάνεις και την ρούκα επίσης..??έτσι το δέχομαι
Ιαν 06 2009 22:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται