Community Status Updates

miko-chin → animeotaku07
καλά τώρα μ'έχεις στείλει...Και γω ακριβώς τους ίδιους λατρεύω...Ειδικά ο Grimmjow is so hot!!!Κοίτα τον Κάναμε απο την αρχή δεν τον συμπάθησα πολύ όπως και δεν λάτρεψα απο την αρχή τον Ζέρο.Μετά που δείχνουν τους αληθινούς εαυτούς τους είχα στον νού μου μόνο τον θεό Ζέρο.Γιατί για θεό πρόκειται....

Cassiel → IlPalazzo
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ότι επιθυμείς:hero:.Έλα και εσύ στο meeting το Σάββατο,Καμάρα 19:00:wis:

Cassiel → Ianus
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου και ότι επιθυμείς:hero:.Άντε έλα και στο meeting το Σάββατο,Καμάρα 19:00:wis:

Dxs → gexion
Μπα η ευαχριστηση ειναι δικη μου :)
Απ' οτι ειδα δηλωσες και συμμετοχη, καλη επιτυχια λοιπον ^_^

Umi no Ossan → Anelis
ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΟΜΙΞ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry5::cry5::cry5:

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Η απόψη μου είναι ότι ο gaara είναι απίστευτα χάλιας.....
Αλλά σοβαρά τώρα μα ποιος πήγε και έφτιαξε τέτοιο sig(damn you fangirls).

Glastenen → Erisadesu
τι φωτός μου βρήκες ωρέ?? οι παπαρατσαίοι δε μαφήνουν σε ησυχία!

valadorn → karkas
Ελα ρε Καρκα.Κατ'αρχην Χρόνια Πολλα γιατι εφτασε 2009 ώσπου να απαντησω..Στην ιδια κατασταση ειμαι και εγω.Ξεκουραστηκα λιγο στις διακοπες.Για D&D καλη η ιδεα αλλα μας εφυγε ο Dexter...Πάντως αν εχεις MSN στειλτο μου με SMS να τα λέμε που και που..

Seirios → Anelis
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Yt1tTWFDch0]YouTube - The Song of the Sun - Mike Oldfield[/url]
den kserw giati apla variemai

Phantom Duck → Dxs
Δεν είναι δύσκολο, απλώς κάνε quote σε ένα post που έχει έναν πίνακα και δες τον κώδικα
[URL]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-300.html#post268865[/URL]
Με λίγα λόγια πάει κάπως έτσι
[.table="head"]όνομα στήλης 1 | Όνομα στήλης 2 | Όνομα στήλης 3 | Όνομα στήλης 4
αντίστοιχο της 1ης στήλης | ...της 2ης στήλης | της 3ης στήλης | της 4ης στήλης
[./table]
κλπ κλπ
Απλώς θα το κάνεις χωρίς τις τελείες που έχω βάλει στα tags []