Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → miko-chin

τι δεν ήταν θες να μου πεις????????????? από την αγαμία είχε νευρα! γούσταρε τον μελένιο...άσε άλλη συκιά ο μελένιος....
Jan 06 2009 19:37
Photo

Serestrum → Tea-chan

μα και βεβαια γινεται... αφου εκει την εκανα crop αλλωστε... το θεμα ειναι οτι με οτι ξερω, καθως ουτε εγω ειμαι imba (που μπδγ δεν εχω ιδεα τι σημαινει) μου βγαινουν : - χαλια τα χρωματα,.. - αψογα τα χρωματα αλλα με ''σημαδια στο transparent''... οποτε ακομα ψαχνομαι...
Jan 06 2009 19:32
Photo

Tea-chan → Serestrum

Photoshop; Δεν είμαι και imba στο πρόγραμμα αυτό, αλλά νομίζω πως γίνεται...
Jan 06 2009 19:25
Photo

Seirios → miko-chin

κάνεις λάθος...ο μπαρμπαστρουμφ ήταν μεγάλος μαφιόζος..στο καρτούν περιγράφετε σαν καλός,αλλά στην πραγματικότητα ήταν παιδεραστής!!!!
Jan 06 2009 19:23
Photo

gexion → Dxs

[B]yo dude![/B] [B]Θελω να σε ευχαριστισω που ανελαβες στο fire-game!!:)[/B] [B]u will do just fine,i am sure!^^[/B]
Jan 06 2009 19:21
Photo

Serestrum → Tea-chan

χεχ... καλο... τωρα ψαχνω εναν τροπο να μικρυνω την υπογραφη σε μεγεθος αρχειου χωρις να αλλαξω τις διαστασεις... ειναι καπως μεγαλη... σχεδον 200κιλο...
Jan 06 2009 19:15
Photo

Tea-chan → Serestrum

Χο,χο,χο! Η πλάκα είναι ότι την πήρα από μια φίλη μου από Αργεντινή. Τό'χει κι αυτή σε MSN!
Jan 06 2009 19:12
Photo

Serestrum → Tea-chan

μπουαχαχαχαχααχα.... νασαι καλα.... φχαστω πολυ... εμενα μαρεσει τρελα η εικονα του προφιλ σου... την εχω σουφρωσει και την βαζω Msn... χοχοχο...
Jan 06 2009 19:05
Photo

Tea-chan → Serestrum

Και για άλλη μια φορά, το ava και η sig τα σπάνε! Δε σταματάς να εντυπωσιάζεις!
Jan 06 2009 19:01
Photo

the goblin → SakuraBiyori

γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 06 2009 18:44
Photo

Shiro_Tamori

Το Mark of Tzeentch ρε συ ! :P
Jan 06 2009 17:58
Photo

RiDeLub → HICARU

Hi Κανονικά το Nihon TV θα έπρεπε να το δείξει. Βέβαια δεν το έχω και σίγουρο γιατί δεν έχω επίσημο πρόγραμμα από κάπου.
Jan 06 2009 16:47
Photo

Noitora → anime-dono

βλεπω οτι εχεις γνωσεις πανω στα eechi!! μαλλον θα αρχισω το itaru fukaru(αν θυμαμαι καλα ετσι το εγραψες) αργησα να απαντησω γιατι με ειχε παρει ο υπνος:canthelp:
Jan 06 2009 16:37
Photo

Erisadesu → Namida

χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε, ότι επιθυμείς!!!
Jan 06 2009 16:13
Photo

d.neko-angel → °•πίΟu-πίΟu•°™

είμαι neko holic τι να κάνω, έτσι είμαι και δεν αλλάζω :P Thanks πάντως για τα καλά λόγια (αν και η ερμη η sig τώρα που πέρασαν τα χριστούγεννα άλλαξε) Και με την ευκαιρία Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς να το πάθεις!
Jan 06 2009 16:01