Community Status Updates

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
eeeee λιγα για τον αντρα μου!!
Δεν ξερω αλλα να αγιασει το χερακι της κοπελιτσας :P:P
Οχι τι, μονο εσεις θα βλεπετε φωτο με την ινουε και τη ρομπιν με μπικινι XX small???
Ε ΟΧΙ!!!

An!M@niaCCC → jimmare
Ρε jimmare , ασχετο αλλα αν πας στο προφιλ μου θα δεις οτι ετυχε να γραφτουμε την ίδια μέρα. Lool

Seirios → Tsunade-sama
ο μι τζι τωρα τω δα....αααα!
( μου ριχνεις ενα χρόνο στα μούτρα!)
νοοοοοοοοοο :(

Seirios → Tsunade-sama
αχαχαχαχαχ
τελικά σε έπεισα ότι είναι πρωί ε? κάτι είναι και αυτό...χαχααχαχ
καλά ρε ομορφιά σε αφήνω να κάνεις την εργασία σου μη σε απασχολώ και όταν είναι μπες μσν να ουμ...

gexion → Dxs
[B]μιας και που εισαι εσυ αφηγητης...να σου πω απο τωρα πριν αρχισει το game...οτι απο δευτερα-πεμπτη ειναι δυσκολο εως απιθανο να μπω internet ,αρα και animegr.[/B]
[B]Θα προσπαθησω να μπω για λιγο ομως,για την ψηφο μου ;D[/B]
[B]Θα θελα να σε παρακαλεσω ομως οσο μπορεις να μεγαλωσεις το deadline,να το κανεις παραπανω απο μια μερα,να διευκολυνθω λιγακι κι εγω και οι αλλοι μαθητες πιθανον[/B]
[B]thanx ,whatever u decide to do φιλε :P[/B]

Seirios → Tsunade-sama
τι και εγώ τι θα κάνω μετά?? δεν με σκεύτεσε???αχαχααχαχαχ
(ποιον θα εκμεταλεύομαι να ουμ...)

Seirios → Tsunade-sama
κακοι άνθρωποι :(
παρε και το τραγουδάκι σου
[url=http://www.youtube.com/watch?v=LvZQOYzycVA]YouTube - Wim Mertens - Struggle for Pleasure[/url]
πρόσεχε μην χαθείς μικρό κορίτσι μέσα στο άνιμε τζι αρ.
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Fgg2kwcsvHo"][/URL]

Seirios → Tsunade-sama
και ραπάρεις ε? χαχαχα
τώρα ξύπνησα κούκλα μου...με ξυπνήσανε βασικά :)θα τους πετύχω δεν θα τους πετύχω...
εσύ τι κάνεις?

Namida → charger
Γεια χαρά. Μήπως είναι εύκολο να μου δώσεις το λινκ για την εικόνα που έχεις στην υπογραφή σου. Αν την έχεις βρει κάπου και είναι σε μεγαλύτερη ανάλυση that is. Tnx alot

Radagast → Matsu
Happy birthday αν και λίγο καθυστερημένα, κι ότι επιθυμείς. :) (καλή χρονιά κιόλας btw)

Seirios → Umi no Ossan
re sy xroniares meres,gia afto den vazw deadlines...tora pou teleiosan oi giortes tha vazw...

LCF89 → Yunancy
ελα μωρε... σκεψου οτι ερχεται το σχολειο και να καταλαβεις ποσο τυχερη ησουν που δεν πηγαινες τοσο καιρο, εστω και χαλια που ειπε οτι ησουν

odin
→
roriconfan
Βρε roriconfan,ασε και κανεναν αλλον να σταυρωσει κουβεντα [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6330-%D6%FD%EB%E1-%EA%E1%E9-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%F3%F4%E1-anime-manga-new-post.html"]εδωπερα[/URL],εχεις ηδη 15 posts σε ενα thread που αριθμει κατι λιγοτερο απο 3 σελιδες.Αν και αυτο ειναι προφανως απορροια του οτι σε ορισμενα threads εδω μεσα απλα εσυ μιλας και αλλοι σχολιαζουν (γεγονος που μαλλον σε blog φερνει,και οχι σε forum) πραγματικα καταστρεφει την συζητηση (ενιοτε την εκτροχιαζει πριν την καταστρεψει).Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου ειναι η εξης φραση:
[I]Υπάρχει κάποια απορία σου, διαφωνία σου ή κάτι να προσθέσεις σε όσα είπα;[/I]
λες και το thread εχει σκοπο να εξετασει την δικη σου γνωμη:bahhh: