Community Status Updates

AquaLayzeR → anime-dono
You know better,εγώ είμαι στο 145 μιας και το άρχισα πριν 2 εβδομάδες.

anime-dono → AquaLayzeR
Ε δε δείχνει και τίποτα σπουδαίο, κάτσε να δείξει καμία μάχη με τον ichigo και βλέπουμε.

anime-dono → AquaLayzeR
ναι το είδα but still anime???.
Btw έχεις δει Spice and wolf?
Btw (2) (άσχετο) έχω να δω ongoing anime πριν από τα Χριστούγεννα ΧP

anime-dono → AquaLayzeR
:fromabove::terror2:OMG... δεν ήξερα οτι τα transformers ήταν anime και το είδα τώρα που πήγα να δω για zone of the enters... δηλαδή... οκ ... δεν έχω λόγια να μιλήσω τώρα :oo: OMG :dazed:

AquaLayzeR → anime-dono
Ήθελα να σε ρωτίσω αν υπάρχει ανιμέ γιατί το game τα σπάει, αφού υπάρχει θα το κατεβάσω.

anime-dono → AquaLayzeR
Το ανιμε δεν το έχω δει (Αν και έχω μια ταινία )αλλά έχω παίξει τα 2 παιχνίδια για PS2 και ένα για GBA. Why?

AquaLayzeR → anime-dono
Κάτι άλλο τώρα, το zone of the enders το ξέρεις?Είναι αρκετά παλιό.

anime-dono → AquaLayzeR
ok. Απλός για την άλλη θα περιμένεις γιατί το funsubing του ενός από τα δυο πάει σαν χελώνα (αν και έχω κατεβάσει τα uncensored dvd raw ήδη για να τα δω εγώ:nbleed:)

AquaLayzeR → anime-dono
Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.

anime-dono → AquaLayzeR
Oxi για να πάω τώρα, τα στοιχειά περνούν και στέλνουν τα χαρτιά και από εκεί και πέρα έχω μέχρι το 2012 διορία να πάω. Άλλα οκ 6 μήνες θα είναι οπότε όλα οκ .

AquaLayzeR → anime-dono
So hellenic army waiting for you...Γιατί τόσο νωρίς?Εγώ έχω και λέω αφού κάθομαι που κάθομαι δεν μπαίνω λίγο στο forum να δω τι παίζει...

anime-dono → AquaLayzeR
I should ask the same... well we have αλλά είχα πάει για να συμπληρώσω το χαρτί της στράτευσης και δικαιολογούνται οι απουσίες οπότε...
Omae?