Community Status Updates

jimmare → spidey
Kαλοσηρθες στο forum λοιπον,spidey.
Αμα χρειαστεις καμια βοηθεια,εδω ειμαι ρωτα.

Adventurer → anime-dono
Θεμα ηληκιας τιθεται μονο για καθαροαιμα χενταϊ. Το Kanokon ειναι μεν borderline hentai αλλα το Anidb το κατατασσει ως ecchi, ετσι ως ecchi θα το καταταξουμε κι εμεις ;)
Η αλυσιδα των Σχολιων κλειδωθηκε :)

iristella → Namida
Χρόνια σου πολλά φώτη μου αν και λίγο καθυστερημένα!Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς, υγεία ευτυχία και κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί!

ANM → Raven Princess
[COLOR=Indigo][B]Ευχαριστώ πολύ.. Επίσης καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς.. Δυστυχώς για μένα δεν τα βλέπω τα περισσότερα anime μέχρι τον Ιούνιο.. (Sorry που σου απαντάω τώρα αλλά σήμερα το είδα)[/B][/COLOR]

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
μπα!! αλλαξα δρομο στην πορεια.. το καλοκαιρι αποφασισα να παρω τεχνολογικη..τον δυσκολο δρομο!! δεν τα κατεχω καθολου.. αλλα σημερα υπολογιζω σε ενα 18..καλα εγραψα αλλα για το φροντιστηριο βαριεμαι τοοοοοσο πλ να διαβασω...... σημερα βγηκε και το επεισοδειο.. που μυαλο για θερμοδυναμικες και πιπες τωρα...ειναι κι ο εεερωτας!!

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ποιο κομ!!;;;;
Διαγώνισμα φυσική κατ;;;;; Θεωρητική δεν πήγαινες;;;;

zade → Phantom Duck
Αα κάτσε τώρα το 'πιασα. Νόμιζα ότι έπρεπε να μικρύνω την εικόνα . Αλλά αφού επιτρέπονται τα spoiler tags ντάξει τότε . Οκ πάντως ευχαριστώ για την υπενθύμιση

zade → Phantom Duck
Εικόνα ΚΑΙ κείμενο στα 250 ; Αα δεν το χα καταλάβει . Anyway δεν έχω ιδεά πως γίνεται .Μήπως μπορείς να μου την φτιάξεις εσύ ;

Phantom Duck → zade
Αν νοικιάζεις την υπογραφή σου, τουλάχιστον σουλούπωσέ την ώστε να είναι μέσα στα όρια (700x250 px εικόνα + κείμενο), μην σβηστεί τζάμπα η υπογραφή του άλλου που θα πληρώσει ;)

Matu-san
→
Azathoth
Einai 1.5 giga :O! Den nomizo pos tha mporeso na ta steilo me e-mail..
Tha prepei na sou ta doso apo konta se kana flash h dvd

AquaLayzeR → anime-dono
Xmm...I dont know όποιο σου αρέσει περισσότερο.Εγώ την κάνω τώρα επιτέλους σχόλασα άντε τα λέμε.

anime-dono → AquaLayzeR
Ωραίος,56 επεισόδια ακόμα για να φτάσεις τα τωρινά. Άλλα οκ δεν με ενθουσιάζει πια. Δεν μιλάω μόνο για το bleach αλλά γενικά ούτε το One piece ,για naruto δεν το συζητάω... το γύρισα πάλι στα ecchi και βλέπω μικρές σειρές αλλά με το spice and wolf άλλαξα πάλι , αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κανένα παρόμοιο να δω. Btw το spice and wolf είναι το χαλαρωτικό ανιμε με το πλούσιο στόρι που σε αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, το κακό είναι ότι δεν ξέρω παρόμοιο και δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ποτέ θα ξεκινήσει η δεύτερη season. Ουφ, με βλέπω να το βάζω να το ξαναδώ η να ξαναδώ το Zero no tsukaima που μου αρέσει επίσης πολύ (για άλλους λόγους βέβαια XP). Εσύ στη θέση μου τι θα έκανες?