Community Status Updates

Erisadesu → Leon
απου είναι το ava, Η sig και η Profile foto?
θα τσακιστείς να έρθεςι το σάββατο στις 7 στην καμάρα;
οεο?

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Tι να σου πω, ελπίζω να μην το μετανιώσεις...... Χρειάζεται πολύ προσοχή ιδιαίτερα στα μαθηματικά (μην σου πω χέσε την φυσική και ασχοληθείς αρκετά με άλγεβρα και με την περσινή άμα δεν την κατέχεις καλά). Χωρίς πλάκα άμα δεν την παίζεις σχεδόν στα δάχτυλα την άλγεβρα των δύο αυτών χρόνων θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα στη Γ.....
Btw η θερμοδυναμική είναι εντελώς χάλια (άσχετα με τον αν θυμάμαι σχεδόν όλα τα φαινόμενα.....), δεν την χρειάζεσαι κιόλας. Το δεύτερο μέρος είναι αρκετά πιο ωραίο και ενδιαφέρον.... ΒΒ

Archangel
Χαχαχαχα!Ένα να ξέρεις δεν έχουν όλοι γούστο:P.Ότι θες μπορείς να το συζητάς μαζί μου.Αλλά να ξέρεις ότι δεν θα απαντάω άμεσα.Είμαι στρατιώτης και δεν ξέρω πως θα με πάει η υπηρεσία

digitaltracker → Erisadesu
To ειπα γιατι λογικα δεν θα μπορω λογω σχολης... Αν αλλαξει κατι, θα ερθω. Βασικα θυμισε μου λιγο ωρα και μερος σε παρακαλω...

anime-dono → Adventurer
Κατά 99% είναι αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/members/anime-dono.html#vmessage22989"].aNiMe//GR Forums - View Profile: anime-dono[/URL]
[quote]Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.[quote]

Adventurer → anime-dono
np man :) Επ'ευκαιριας τσεκαρε την απαντηση μου στο θεμα με τα Τεχνικα Προβληματα.

Raven Princess → ANM
Μπα πως και θα περιμενεις τοσο???Ξερω μεχρι τον Ιουνιο ειναι μακρια!!!

Namida → iristella
Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου. Εύχομαι κάθε ευτυχία στην καινούρια σου ζωή με τον L!!!