Community Status Updates
AquaLayzeR → anime-dono
Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.
Jan 08 2009 11:52
anime-dono → AquaLayzeR
Oxi για να πάω τώρα, τα στοιχειά περνούν και στέλνουν τα χαρτιά και από εκεί και πέρα έχω μέχρι το 2012 διορία να πάω. Άλλα οκ 6 μήνες θα είναι οπότε όλα οκ .
Jan 08 2009 11:45
AquaLayzeR → anime-dono
So hellenic army waiting for you...Γιατί τόσο νωρίς?Εγώ έχω και λέω αφού κάθομαι που κάθομαι δεν μπαίνω λίγο στο forum να δω τι παίζει...
Jan 08 2009 11:41
anime-dono → AquaLayzeR
I should ask the same... well we have αλλά είχα πάει για να συμπληρώσω το χαρτί της στράτευσης και δικαιολογούνται οι απουσίες οπότε...
Omae?
Jan 08 2009 11:28
anime-dono → Adventurer
Καλημέρα/σπερα. Μια διευκρίνηση :nod2:, σκέφτομαι να βάλω και το Kanokon uncensored DVD version και τα specials, όλα από Dyn-DVD στην νέα μου αλυσίδα. Ορίστε η ερώτηση ... επιτρέπεται ? γιατί από πολλούς μπορεί να θεωρηθεί hentai (ειδικά τα specials :nbleed:) και αν ναι, πρέπει να κοιτάω τις ηλικίες των μελών που τα θέλουν?
Σχετικά με το δεύτερο ρωτάω γενικά γιατί και κάποια άλλα της συγκεκριμένης chain απευθύνονται σε κοινό +15.
PS. Αν μπορείς lock the ecchi chain thread στα σχόλια αφού προς το παρόν δεν θα γίνει και αν γίνει θα είναι με κάποιους άλλους τίτλους.
Jan 08 2009 11:25
anime-dono → AquaLayzeR
have a look if you like ^_^. [url]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/6344-ecchi-romance-moe-harem-comedy-combo.html[/url]
PS. Τελικά την άλλη δεν θα την κάνω (όχι σύντομα τουλάχιστον -__-) αφού περιμένω τα uncensored που σου ελεγα.
Jan 08 2009 11:04
manuel
ναι διαβαζω...δεν χανω τευχος..ναι οντως εκει δειχνει λιγο το πως εχει γινει και τι 8ελει τωρα πια..αλλα και παλι κα8αρμα ειναι αφου 8ελει να καταστρεπσει την ¨πατριδα του¨ας το πουμε ετσι...και 8α δεις οτι δεν 8α καταληξει εκει στο τελος..αλλα 8α φυγει παλι..και δεν θα μεινει με τον ναρυτο..γιατι ειναι πολυ βλακας..καλη χρονια και σε σενα..χρονια πολλα και οτι επι8υμεις..
Jan 08 2009 10:28
Kenny → Phantom Duck
Ρε ουρτ από κει. Πάρε κανά ξενέρωτο Gundam girl να 'χεις να χαίρεσαι.
Jan 08 2009 10:27
Namida → Melkor
Tnx man, και συ ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά! Θα τα πούμε και από κοντά το Σ/Κ. c u
Jan 08 2009 09:44
Melkor → Namida
αδελφε, χρονια πολλα οτι επιθυμεις. χιλια συγνωμη που το καθυστερησα.
Jan 08 2009 09:41
Namida → MoRmEnGiL
Καλημέρα!
Ρε συ βάλε μια εικόνα στο games picture trivia, γιατί έχει κολλήσει πάλι. Εσύ είχες βρει το τελευταίο
Jan 08 2009 09:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed