Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Adventurer → iristella

Ευχαριστω για τις ευχες Iristella, και σε σενα ευχομαι μια τελεια ανιμενια χρονια :wooi2: Τοσο τελεια που να σου τη βαρεσει και να ανεβεις Θεσσαλονικη να σε γνωρισουμε και απο κοντα :orly:
Ιαν 09 2009 14:33
Φωτογραφία

Elizabeth → Emmanouela

Εγω ευχαριστώ!:)Yoroshiku ne?
Ιαν 09 2009 14:05
Φωτογραφία

himawarinosekai → red pyramid

akemashite omedetou!!! :congrats::congrats::congrats: Να σου παει η χρονία προς τα κει που θες! [URL="http://www.youtube.com/watch?v=8eUZTNpcGVA&feature=PlayList&p=5D69EACED5D53407&index=0"]YouTube - Plastic Tree - ζ��δΈ–η•� (Gessekai)[/URL] (η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται :emptyonexg1:) :byejg9:
Ιαν 09 2009 14:04
Φωτογραφία

Glastenen → LucyBR

[B]tsukamata![/B] θα σε δουμε ποτέ ΩΡΕ??? XDD
Ιαν 09 2009 12:14
Φωτογραφία

Namida → Tsunade-sama

- Ελπίζω στο τραπέζι να με βγάλεις ασπροπρόσωπο... - Φρόντισε τότε να υπάρχει γιαούρτι. Διαβάζεις Αρκά βλέπω! Nice!
Ιαν 09 2009 12:00
Φωτογραφία

Erisadesu → Leon

προτιμώ να τα αγοράζω... ααα στο 9 το είχα δει τοτε και μου φάνηκε γνωστό. πάω να το κατεβάσω μία να δω τι παίζει.
Ιαν 09 2009 11:18
Φωτογραφία

Zoro → Ame Warashi

Lawl,ξεκινάω από το τέλος...αθήνα μένεις κανονικά δλδ? ...κι εγώ εκεί ήμουν πριν λίγες μέρες,πέρασα να δω μερικούς φίλους μου από το site,δεν ήξερα ότι έμενες εκεί κανονικά:P Αχχχ με τις εξετάσεις μόνο εγώ την έπαθα νομίζω...ξεκινάω σε λίγες μέρες και έχω ένα βουνό διαβάσματα:sigh2:...κουράγιο και σε σενα σαν ξεκινήσεις,να χαρείς την ελευθερία σου για την ώρα;) Έτσι λοιπόν,anime ftw!!! Μην αφήσεις το manga να σου χαλάσει την αγαπημένη μας σειρά...μόνο για spoilers που δεν αντέχεις να περιμένεις το ανιμε,όπως αυτό με τον ace:P Καλώς επέστρεψες κι εσύ λοιπόν και καλή συνέχεια αυτή την περίοδο;) Eγώ θα μπαίνω πιο σπάνια,αλλά δεν χανόμαστε...ότι χρειαστείς μπορείς πάντα να μου ζητήσεις...τα λέμεεεε λοιπόν!:)
Ιαν 09 2009 10:51
Φωτογραφία

Zoro → Robin

Σπουδάζω ιταλία,εκεί είμαι τώρα:P (omg,καλά αυτό με τους αστερίσκους δεν το περίμενα καθόλου!...σε έσωσε το σύστημα xD) Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,εύχομαι κι εγώ να μου πάνε όλα καλά(δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω!),όπως επίσης να σου πάνε όλα καλά! Τυχερούλα,λίγα άτομα αυτή την περίοδο την γλιτώνουν από εξετάσεις,σε ζηλεύω Τ.Τ Btw,τσέκαρε και το waifu/husbando claiming thread να δεις ποιά ζήτησα για γυναίκα xD Καλά να περνάς λοιπόν,εσύ που μπορείς και είσαι ελεύθερη! Θα τα λέμε που και που,δεν χανόμαστε! Be well,spend your time wisely *hugs back* ;)
Ιαν 09 2009 10:37
Φωτογραφία

Seirios → Anelis

ax0ax0xaax0ax0xa0ax0axax0
Ιαν 09 2009 03:39
Φωτογραφία

anime-dono → Adventurer

Ok now , nice job:riiight:. Domo arigato gozaimasu :drink:
Ιαν 09 2009 00:53
Φωτογραφία

Leon → Erisadesu

Σάββατο φεύγω Ξάνθη, οεο. Πρέπει να πάω και στη σχολή μου. Το αβαταρ, σιγκ κτλ είναι απ το keepers of the maser του Frezzato. Το 1ο τεύχος είχε δημοσιευθεί και στο 9 κάποτες. Το χω ανεβάσει στο gamato αν θες να το κατεβάσεις
Ιαν 09 2009 00:33
Φωτογραφία

Adventurer → anime-dono

Το βγαζει ακομα;
Ιαν 09 2009 00:04
Φωτογραφία

Erisadesu → MitHuNa

Είσαι Θεα!!!!!!! λολ πέθανα με το σχόλιο σου για τα αντισυλληπτικά.
Ιαν 08 2009 23:50
Φωτογραφία

jimmare → TNT

Σε ευχαριστω για την ενημερωση,Lyrascience.Ομως δεν εχω προβλημα,αμα θες μπορω να σου τα στειλω πισω...
Ιαν 08 2009 23:25
Φωτογραφία

Shikamaru → Erisadesu

αυτη την φορα ο κοσμος να γυρισει αναποδα εγω θα ερθω
Ιαν 08 2009 23:14