Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion19 → AnO!

Χα χα. Αν με ήξερες καλά, δε θα έκανες το κόπο να εξηγήσεις το όργιο μη σου θιχτώ! :hahaha: Δε με φωνάζουν Ero Ori χωρίς λόγο. Ίσα ίσα, προσθέτει στη φήμη μου το να έχω τη λέξη "όργιο" στο προφίλ μου:orly: Ελπίζω να περάσανε καλά στο "όργιο" τα παιδιά :drink: Δεν έπρεπε να τους αφήσεις νωρίς όμως. Ποιός ξέρει τι κάνανε αφού έφυγες... Έπρεπε να φυτέψεις spy cams και να περιμένεις στο van απ'έξω μη τυχόν και χάσεις τίποτα καλό.:hehehe:
Jan 13 2009 15:20
Photo

Azathoth → Six Winged Angel

Χεχ, thanks! xD Άντε υπομονή λίγους μήνες ακόμα! Χμμ για αυτό το cosplay δεν το βλέπω να έρχομαι (παίζουν διάφορα αυτή την εβδομαδα :/), αλλά στο επόμενο σίγουρα! ;p afto mas elipe na min ise sto epomeno O_O i hope you are ready for it :C
Jan 13 2009 15:18
Photo

AzathothMad_Hatter

heh :P
Jan 13 2009 15:13
Photo

Emmanouela → jimmare

Jimmare thnx a lot για την ευχη!!!! και εσυ ο,τι επιθυμεις!!!
Jan 13 2009 15:12
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Είμαι πολύύύ άρρωστη. :( Εσύ πώς είσαι? έχεις χαθεί λίγο ή μου φαίνεται...?
Jan 13 2009 15:09
Photo

psofia → SouLSLayeR

E ναι καιρός ήταν! Κρίμα που το psofos ήταν πιασμένο...
Jan 13 2009 15:06
Photo

AnO! → lily

παει!παει! λοιπον αν ειναι κανονιζουμε να βγουμε μια απο αυτες τις μερες να δεις και τι καινουργιο εκανα,οσο για περισσοτερο πραγμα βουτα εδω-->[url=http://hagane108.deviantart.com/]hagane108 on deviantART[/url]
Jan 13 2009 14:19
Photo

AnO! → Orion19

Συγνωμη δικο μ λαθος,στην Orion ηθελα να στειλω μηνυμα,αλλα μπερδευτικα... το "οργιο" ειναι το meeting του προηγουμενου Σαββατου στην Θεσσαλονικη:P(προς αποφυγη παρεξηγισεων παντα!) Συγνωμη και παλι!:)
Jan 13 2009 14:18
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Yes im alive !!!!!!! τι κανεις ολα καλα?
Jan 13 2009 14:18
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

Να εισαι καλα χρονια πολλα,υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου
Jan 13 2009 14:17
Photo

SouLSLayeR → psofia

Άντε επιτέλους άλλαξες όνομα!
Jan 13 2009 14:08
Photo

Zauk-Lain- → Yunancy

Κανε ενα edit και βαλε ενα Φ αμα θες στο ¨εβρουαριου¨που εχεις γραψει. Ναι στο επομενο θα κανω cosplay.Ελα μωρε με την στολη που πηρες και κρατα την αλη για καβατζα!
Jan 13 2009 13:33
Photo

Yunancy → Albatross

[B]ασε ρε...ναι..εγω εντομεταξυ τωρα θα αρχισω και τα φροντηστιρια σε ολα τα μαθηματα της κατευθυνσης και δεν θα εχω χρονο ουτε για κατουριμα !!!!Ο,Ο ασε που πρεπει να τα συνδιαζω με τα μαθηματα υπολογιστων που μου τρωνε σχεδον ολο το απογευμα απο τις 6 μεχρι τις 10 το βραδυ >.> ασε και μονο που το σκεφτομαι παθεν υπερκοποση λολ[/B] [B]ευτιχως που δεν κανω και αγκλικα αλλιως θα ειχα λαλισει λολ^^"[/B] [B]προπονισι?τι κανεις?^^[/B] [B]εγωεκανα kick boxing αλλα σταματησα λογω ελειψης χρονου -.-[/B]
Jan 13 2009 13:26
Photo

Yunancy → Nightwalker

[B]wow τυχερε,να φανταστω οτι στη Φιλανδια κανει κρυο εεε?λολ[/B] [B]ρε συ εγω φοβαμαι πολλυ τα αεροπλανα........ασε...γιαυτο δεν εχω ταξιδεψει ποτε στο εξωτερικο...αμα σου πω την αποψη γιαυτα θα σκασεις στα γελια.....^^"[/B] [B]πανως πολλυ θα ηθελα μια μερα να παω Ιαπονια*_*[/B]
Jan 13 2009 13:23
Photo

Zauk-Lain- → Yunancy

Εγω σε αυτο το cosplay δεν θα κανω τιποτα λογο ελειψης χρηματων.Αλλα στο επομενο να εισαι εκει Οπως και Διποτε!Θα δεις πολυ ωραια cosplayz.Soz αλλα μονο αυτο μπορω να πω. Το επομενο cosplay διευκρηνιζω οτι θα γινει γυρω στις 20 Φεβρουαριου!
Jan 13 2009 13:13