Community Status Updates

aXxXeL → Kenny
Ωχ ναι δικιο εχεις το ξεχασα τελειως το εκανα πολυ βιαστικα το post για να μην μου παρουν και αυτην ...ενταξει το διορθοσα ομως

Zauk-Lain-
→
Adventurer
Ρε συ θα κανουμε τιποτα αυριο που ερχομε Θεσ/νικη η να κανονισω με αλους?Κατα τις 10-11 το πρωι θα ειμαι εκει.

Hatake Kakashi → psofia
:( περαστικα Σοφια και εγω ψιλοαρρωστος ειμαι
Ναι χαθηκα λιγο,ειχε χαλασει και το μοντεμ,ειχα μπλεξει και με καποιες υποχρεωσεις

zade → Xa0s
Ευχαριστώ ρε . Είναι πραγματικά πααηγορητικό το γεγονός ότι μου λες πως αυτά που βάζω κανουν άλλους να γελάνε. Τουλάχιστον ξερω ότι δεν τα βάζω τζάμπα . :hahaha:

Cassiel → lily
Ενώ ο "αποπροσανατολισμός καημένου κοσμάκη" έτσι πως τα λες είναι hobby σου,ε:congrats:;Α, για ποιους μας πέρασες.Εμείς ξύλο μεταξύ μας;Απαπαπα.Δεν είναι πτυχές του χαρακτήρα μας:hahaha:.Από την άλλη περιόρισε το [I]"βρέξιμο"[/I] γιατί στο τέλος πάλι θα τραυματιστείς από τα χτυπήματα που [B]δίνεις[/B] και όχι που [B]δεν[/B] σου δίνουν:wooi2:.Πέρα από τον ύπνο, δεν χαθήκαμε και αυξηθήκαμε κατά 2 την Κυριακή.Μόνο εσύ μας έλειψες γιατί ήσουν κομματάκια...η αϋπνία έφταιγε;To "τραύμα" στο πόδι;Εσύ ξέρεις:wis:.Α και για να μην πεις ότι δεν το είπα,λέω [B]"YES"[/B]:hahaha:.

LCF89 → Yunancy
δεν ξερω αν ειναι καλο, τωρα το βλεπω... vampire knight?οχι πως ξερω ολα τα anime του κοσμου αλλα αυτο δεν το ξερω... με τι εχει σχεση?αυτο που λεει το ονομα του?

iristella → tsintori
Tι να κανω ρε Tsintori kun.....Αφου οι καλοί φεύγουν πάντα νέοι..... :P

tsintori → iristella
Lol μόλις διάβασα το νεκρόφιλη έπεσα κάτω απ' τα γέλια.......

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Temme όταν διαβάζω post σου που λες ότι ξαναβλέπεις eps κτλ νευριάζω. Θέλω και εγώ:cry5::nanana::cry5:. Που είσαι one piece;

Glaurung → tsintori
ναι , πολύ τέλειο .Η Akeginu και η Hotarubi είναι απίθανες , το σκεφτόμουν μήπως επιλέξω κάποια από αυτές :joyful:

Casshern → psofia
[I]dld, autobannistikes?:P xd, aha, cool xd, eixes diavasmata k etci, i apla eixes varethei?[/I]